Jelentkezz be Regisztrálj

Cruiser tulajdonosok ide!
Posted 2011. June 14. - 22:42

Posted 2011. June 14. - 22:10

myk74 neked egyébként a gold bringádon milyen gumi meg felni van? Ilyen jó vastag gumi kellene nekem is. Illetve kb mennyibe fáj egy ilyen?
csõ ma néztem nyíregyházán a b+ felnit a sima alu szinüt 5990Ft.ért volt kirakva!! A szarvas utcán volt ez de sztem a szalag utcán lehet olcsóbban meg tudod venni.
Posted 2011. June 14. - 22:09

Miki kezdem azt hinni hogy jutalékot kapsz a neuzerek után, annyit kínálgatod:D:D:D
Posted 2011. June 14. - 22:07

Hát igen , amit Karesztõl megszoktunk, beszarás egyébként hogy régen milyen anyagból, milyen minõségbõl készítették a krómozott cuccokat, hogy 46 év után is ilyen maradt (persze Karesz hatékony felújítása után), grat hozzá !!!!Kész lett:
Schwinn Starlet II. '65-bõl.
Hosszú, nehéz munka volt....
Posted 2011. June 14. - 22:01

Lali te miket nem olvasgatsz (márhogy tõlük idézel)!!!???!!!Igen ám, de ha igy lenne,hogy ismernéd meg a kultúrájukat?:confused:Idézek a liberális pártoktól.

Posted 2011. June 14. - 21:55

Sziasztok!
Új vagyok köztetek, gratulálok az összetartásotokhoz! Ellopták a bringámat és most, hogy új kerékpárt szeretnék vásárolni nagyon gondolkodom valami egyedi bringán. Segítsetek nekem, hol lehet egyedi "Cruisert" venni, vagy segítsetek ki épít megrendelésre kerékpárt. Van egy típus ami nagyon tetszik ehhez hasonlót szeretnék: Schwinn Corvette Cruiser. Várom segítségeteket, amelyeket elõre is köszönök! fb
Helló ITT , szerény véleményem szerint is szép a Corvette, kissé hasonlít erre az Electra Coaster 1, és az Electra Cruiser 1 változata is , érdemes rápillantani : e l e c t r a
Jó böngészést !
Ja és természetesen azok is amit Lali (az újaknak Monyec) kolléga említett;)
Posted 2011. June 14. - 21:43

Na a böri az luxus!Én 2x2m-es cellákba raknám õket,12óra kõtörés stb!Nem is lenne ennyi bûnözés,ha tudnák mire számíthatnak bent.Most meg kapják a mi pénzünkön a luxust, edzõterem,tv stb!Le a kezekkel!Na ez jó is meg nem is jó is...
Jó, mert egy ideig nem fog lopni, és nem jó, mert jól tartják, etetik, gyógyítják, sokmindent megtehet, amit szabadon nem...
A kézlevágás például sokkal igazságosabb és nemzetgazdaságilag sokkal költségkímélõbb. Ha népszavazás lenne, és bazinagy IGEN-nel szavaznék.

Posted 2011. June 14. - 21:35

Tesóm illetve felesége akarnak most venni jó kis cruiser bicajt. Nincs valakinek valami jó ajánlata?

Posted 2011. June 14. - 21:19

Na ez jó is meg nem is jó is...
Jó, mert egy ideig nem fog lopni, és nem jó, mert jól tartják, etetik, gyógyítják, sokmindent megtehet, amit szabadon nem...
A kézlevágás például sokkal igazságosabb és nemzetgazdaságilag sokkal költségkímélõbb. Ha népszavazás lenne, és bazinagy IGEN-nel szavaznék.
Igen ám, de ha igy lenne,hogy ismernéd meg a kultúrájukat?:confused:Idézek a liberális pártoktól.
Posted 2011. June 14. - 21:14

Sziasztok!
Új vagyok köztetek, gratulálok az összetartásotokhoz! Ellopták a bringámat és most, hogy új kerékpárt szeretnék vásárolni nagyon gondolkodom valami egyedi bringán. Segítsetek nekem, hol lehet egyedi "Cruisert" venni, vagy segítsetek ki épít megrendelésre kerékpárt. Van egy típus ami nagyon tetszik ehhez hasonlót szeretnék: Schwinn Corvette Cruiser. Várom segítségeteket, amelyeket elõre is köszönök! fb
Ez gyári és egyedi Kategória: Cruiser - Choppershop.hu
üdv Monyec
Posted 2011. June 14. - 21:04

Na!
A rendõrség elfogta és elõzetesbe helyezte azt a kis ge_i-t, aki ellopta többek közt tesóm cruiserét. Már figyelték, tettenérték. Most szabadult a börtönbõl, és jó eséllyel megy is vissza, már elõzetesben van. A kerókat rögtön el is passzolta. A miénket vmelyik nagyobb debreceni kocsmában, amibõl aznap este berúgott... szóval nyitott szemmel kell kárni :\
Legalább ennyi jóhír van.
Polisz riszpekt, hogy így elfogták
tárcsafékbõl avid bb-5 meg hayes mx-1 már elég jó áron vannak, asszem olyan 10 a szett, és jó cuccok is.
Na ez jó is meg nem is jó is...
You can never have "enough" bikes.
Posted 2011. June 14. - 20:35

Posted 2011. June 14. - 18:28

Bike+ zero felni 4500-5000ft/db,schwalbe crazy bob 2,35-ös gumi 4500- 5000ft/db volt kb,most nem tudom mennyi lehet!
Nem tom pontosan, de 7000 körül van most ez a felni...
Igen. ÖrültMegérte, nagyon szép lett. Bea örült neki?
A krómozás a régi v. új?
Na most már tényleg nem fér el a kocsi a garázsban:)
Csõ.

A króm eredeti ! Kicsit polírozva lett és kész-passz.
Még elfér a kocsi, csak pár bringa hátraköltözött

Köszi Lala !Kafa lett Karesz, megy a párjához!
Köszi. Sörözéssel hogy állsz ?De megérte! Gyönyörû! Grat.

Van egy nõi schwinn csepel. Nem azért ajánlom, mert az enyémTesóm illetve felesége akarnak most venni jó kis cruiser bicajt. Nincs valakinek valami jó ajánlata?

You can never have "enough" bikes.
Posted 2011. June 14. - 17:23

Posted 2011. June 14. - 10:50

Posted 2011. June 14. - 09:52

Posted 2011. June 14. - 08:20

Kész lett:
Schwinn Starlet II. '65-bõl.
Hosszú, nehéz munka volt....
Megérte, nagyon szép lett. Bea örült neki?
A krómozás a régi v. új?
Na most már tényleg nem fér el a kocsi a garázsban:)
Csõ.
Posted 2011. June 14. - 06:40

myk74 neked egyébként a gold bringádon milyen gumi meg felni van? Ilyen jó vastag gumi kellene nekem is. Illetve kb mennyibe fáj egy ilyen?
Bike+ zero felni 4500-5000ft/db,schwalbe crazy bob 2,35-ös gumi 4500- 5000ft/db volt kb,most nem tudom mennyi lehet!
Posted 2011. June 13. - 23:55