Ez csak érzéki csalódás !Ha már itt tartunk; mindig meg akartam kérdezni: Miért hátrafelé forog a cucc ???
:DDD
Jelentkezz be Regisztrálj
Cruiser tulajdonosok ide!
Írta 2011. október 25. - 06:55
Írta 2011. október 24. - 23:15
Õszintén megmondom már nem emlékszem , és az a baj hogy nemrég meghalt a winchesterem és elszállt minden róla, köztük ez a mozgó avatar is tehát mégcsak megsem tudom nézni hogy milyen formátumban volt , de majd egy pálinka mellett (inkább elõtte) megtekintem a gépedet, hátha megtudjuk oldani.
Ha már itt tartunk; mindig meg akartam kérdezni: Miért hátrafelé forog a cucc ???
:DDD
You can never have "enough" bikes.
Írta 2011. október 24. - 22:07
Õszintén megmondom már nem emlékszem , és az a baj hogy nemrég meghalt a winchesterem és elszállt minden róla, köztük ez a mozgó avatar is tehát mégcsak megsem tudom nézni hogy milyen formátumban volt , de majd egy pálinka mellett (inkább elõtte) megtekintem a gépedet, hátha megtudjuk oldani.
tessék :
http://forum.bikemag...line=1300628794
Írta 2011. október 24. - 20:27
Õszintén megmondom már nem emlékszem , és az a baj hogy nemrég meghalt a winchesterem és elszállt minden róla, köztük ez a mozgó avatar is tehát mégcsak megsem tudom nézni hogy milyen formátumban volt , de majd egy pálinka mellett (inkább elõtte) megtekintem a gépedet, hátha megtudjuk oldani.Hogy oldottad meg hogy az avatarodban a kép mozog .
Van nekem is mozgó és ha beillesztem akkor nem mûködik.
Írta 2011. október 24. - 20:25
Ha ha haTe úgy látod, hogy mozog??????
Lehet a szemeddel van baj.................................
Csõ!
Írta 2011. október 24. - 19:27
Hogy oldottad meg hogy az avatarodban a kép mozog .
Te úgy látod, hogy mozog??????
Lehet a szemeddel van baj.................................
Csõ!
Írta 2011. október 24. - 14:53
Jó az új avatarod, ez az ami a pólódon van?
Hogy oldottad meg hogy az avatarodban a kép mozog .
Írta 2011. október 22. - 21:51
Jó az új avatarod, ez az ami a pólódon van?
Igen.
Írta 2011. október 22. - 18:20
Jó az új avatarod, ez az ami a pólódon van?A csaj nagyon trendi : bringa, bugyi, melltartó öszhang.
Szuper.
Írta 2011. október 22. - 12:48
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. Képfeltöltés.hu - korlátlan ingyen tárhely képeidnek, regisztráció nélkül
szuper godzilla, és mekkorák a mandulái....
Írta 2011. október 22. - 10:12
Írta 2011. október 22. - 10:01
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. Képfeltöltés.hu - korlátlan ingyen tárhely képeidnek, regisztráció nélkül
A csaj nagyon trendi : bringa, bugyi, melltartó öszhang.
Szuper.
Írta 2011. október 22. - 08:13
Azt gondolom rendben van a csaj ! De kit érdkel godzilla....?
Írta 2011. október 22. - 07:13
Írta 2011. október 21. - 21:19
Írta 2011. október 21. - 18:04
Szia!
Mondanál magadról valamit bemutatkozás gyanánt? Köszi
.
Hát kb. másfél éve lettem boldog tulajdonosa egy fekete agyváltós Neuzernek. Amikor csak tehetem azzal megyek mindenhova itt Debrecenben. Kisebb változtatásokat csináltam még csak eddig rajta, pl: kormány csere, pedál csere pár kiegészítõ. Így röviden ennyi .
Írta 2011. október 21. - 16:31
Ezt érdemes megnézni ügyes kis gép.
Nagyon jó. Fõleg a pickup változat. Mennyi sör fölférne rá...(több mint 250 db- kiszámoltam) :-)))
Írta 2011. október 21. - 16:27
Ellopták mind a két biciklinket most este!!!
A nejemé egy Neuzer Beach Cruiser nõi fehér színû, az enyém egy Schwinn-Csepel Cruiser férfi fekete-szürke.
Hajdúszoboszlón, társasház elvileg zárt pincéjébõl vitték el. A pincét nyitva találtam. Össze volt lakatolva a két bicikli. U-lakat védte, de valószínûleg savval gyengíthették meg a zárat, mert a porvédõ kupakot megtaláltam a földön, olyan volt, mintha összeégett volna.
Délután négy körül még meg volt, este kilenckor fedeztem fel, hogy mindkét kerékpár eltûnt.
A nõi kerékpáron volt egy Polisport Wallaby gyermekülés, a férfin volt egy ehhez tartozó adapter. A nõi biciklin ezen kívül volt egy fekete elõre való kosár, valamint elöl és hátul ledes lámpák.
Ha esetleg valamelyikõtök belefutna bárhol, vagy esetleg látná eladásra kínálva, akkor írjon (horvath.robert.gabor@gmail.com) vagy hívjon (70/702-11-32)
fotók: Neuzer Beach Cruiser nõi fehér színû és Schwinn-Csepel Cruiser férfi fekete-szürke | Kerékpárpiac - Használt és új kerékpárok
Részvétem. Sajnos én is tudom milyen érzés.
Reménykedjünk hogy meglesz, volt már rá példa.
Írta 2011. október 21. - 15:36
...hmm, engem is érdekelne a fehér külsõ...
meg az ára
[jövõ héten kész a wintercruiser! ]
Nem volt idõm elmenni lefotózni de a hétvégén megoldom.
Írta 2011. október 21. - 10:53
Szia!
Nyíregyeházán van full fehér ma csinálok róla képet és felteszem.
De én is kérek valamit.
Mondanál magadról valamit bemutatkozás gyanánt? Köszi
Küldöm a képet.
...hmm, engem is érdekelne a fehér külsõ...
meg az ára
[jövõ héten kész a wintercruiser! ]