Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Komlói Bányász

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
10773 hozzászólás a témában

Chicken

Chicken

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.265 hozzászólás
Kutyával futottál?

Már nagyon várom a síelést! (xxx)

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
szombatra én is tudok egy túrát: zrínyi tér-pölöske-széki csárda-magyarszék-köri-zrínyi :D a végén egy fergeteges pitbull koncert.

mai adag: püspökszentlászló-cigányhegy. na jó, cigányhegy alja. futás, hígfosás után, vacsora elõtt 84 kilóval mérlegeltem, jippiii!

bassza meg, ma reggel sem indult a ford. janikáék megnézték, nincs folyadék az akksiban. (most már van). a köcsög ford szerviz vajon ezt miért nem nézte meg,amikor bevittem, hogy nézzék meg, miért nem indul??? faszkalapok. ezért fizetek nekik 20ezrenként 80 ezret...

cinnamon girl

cinnamon girl

törzsvendég

• fórumtag
  • 347 hozzászólás
giccs partiba benne vagyok! bár a ruhám megvan még egy tavalyi buliról is, de ilyenkor mindig megéri benézni egy-két turiba...igaz, a mélyülõ szarkalábak miatt meg kell gondolni... :kapturek:fûzöm Amyt is.
A Pitbull-ra is illene benézni, de most ne úgy, mint múltkor :) bár az is jó volt, de most nem lesz cseh sör amit a városház téren felhúzhatnánk a zászlórúdra...

és én is feldobok egy programot:
túra pénteken az Éger-völgyben, 40/20/10 km : http://ttt.tr.hu/nap...ura.php?id=2108 (indulás reggel 8-10 között)
vagy
túra szombaton 56/28/14 km: http://ttt.tr.hu/nap...ura.php?id=2363
az utóbbi útvonala nekem kicsit uncsi
No risk - No fun! :P

Lipi

Lipi

törzsvendég

• fórumtag
  • 419 hozzászólás
  • LocationWillersdorf (AT)
Sajna ez is kimarad, én a múlt héten voltam a Toxic-ban pittbull koncerten.

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
jeeeeeee

Feltöltött kép

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
csináltam levest. igen, olyat. csípõs. kurvára. izzadok is tõle rendesen :)

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
hát, marci, az a baj, hogy komlón az emberek hamarabb öregednek. talán a szén miatt van. bár a lipi bányász is volt, azt mégis jár bulizni. lehet, hogy immunis lett...

bukta péntek este ér haza, sztem fáradt lesz.
chicken meg...
lipi összterrájk
balázs talán
söciék közel laknak-talán
cicacsalád úgysem jön

Lipi

Lipi

törzsvendég

• fórumtag
  • 419 hozzászólás
Aki tudna albérlõt a lakásomba az szóljon, dec. 1-tõl kiadó.
20-25 000 + rezsi

Lipi

Lipi

törzsvendég

• fórumtag
  • 419 hozzászólás
Én most is vevõ lennék rá, sajnos ezen a hétvégén nem bejövõs az idõpont, majd a következõre mehetünk.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Akkor ha nem sietsz, nem kéne olyan korán indulnod...
Na? :D

Én rajta lennék egy ilyen piknikes bulin!
Ha összejönne egy jó csapat, szerintem sima ügy lenne.
Lipi is vevõ volt rá. ;)

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Chicken

Chicken

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.265 hozzászólás

...vagy egy jó kis házivideót mutatnál. eh. még egy nyamvadt házavatót sem tartottál... persze cipekedni mehettünk.

Mondod te, akinél már kétszer költöztettünk és nemhogy lakásavató nem volt, de még a lakásba sem tanácsos felmenni, ha jót akar az ember magának. Meg nem is nagyon hívsz...

Ezek szerint akkor ma este nem jössz sörre a kávézóba?!

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
nem is mondok inkább semmit. pedig tudnék :D legalább lenne legénybúcsú, akkor hasznát is vennénk ennek a kapcsolatnak. mondjuk kéthetente. de így... vagy egy jó kis házivideót mutatnál. eh. még egy nyamvadt házavatót sem tartottál... persze cipekedni mehettünk. ja, pont találkoztam a nagyherceggel, és az is kérdezte, hogy mikor lesz már valami? na, valaki?

szakadó esõben felfutottam az üveghutáktól a cigányhegyre bodzával. jólesett, többször kéne.

majd hazajövök, amerikai foci, tenesse-new england, elsõ félidõ 0-45!!!!! brady 5 td. eddig. ja, és szakadó hóban. fincsi.

lemondták a holnapi szhelyi programom. szeretem az ilyen híreket :)

oppá. már 0-52.

Chicken

Chicken

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.265 hozzászólás
Marci, azért köszi, hogy szóltál, de talán, ha a vasutasok is úgy gondolják, akkor lesz közlekedés kedden.
Én csütörtökön megyek Pestre, majd onnan Eger. Szombat este érek haza. Rocsi, ebbõl számítsd ki, hogy pénteken itthon leszek-e!

Pedig annyira mennék..., ha másért nem is, csak, hogy neked bizonyíthassak.:lick:

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
PÉNTEK ESTI ZSONGÁS A PIKNIKBEN!

Október 23-án GICCS PARTY!

A legjobb nõi és férfi jelmezt egy üveg pezsgõvel jutalmazzuk!

A pultnál ezen az estén akciós Captain Morgan vár!!!

Október 30-án HALLOWEEN PARTY!

GYERE ÉS PIKNIKEZZ VELÜNK TE IS!

gondolom, nem nagyon akar jönni senki... császpá, két menet között járókerettel is át bírsz jönni. felhúzod a répaszínû nacidat a buziszínû öveddel, és már van is egy pezsgõnk :D

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
partnerrel nagyon korán kéne indulnom :) lassan már ford sem lesz, nemhogy doboz... :(

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
A platón utazás para, úgyhogy kénytelen leszek menni...
Kéne venned dobozt!
Pedig ezt megúszhattam volna! ;)

Vagy mész Partnerrel! :D

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
így is jössz még valami borral :D

hát, ha holnap reggel lehozod, és nem baj, ha a platón utazik+szhelyen odajön érte valaki, akkor elviszem.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Pestre sokat kell vinni, de Sz.helyre csak pár kartonnal.
Azt hiszem olyan 350 kiló.
Nem akarod elvinni? :D
Beszállok a benzinbe... :P

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
vazz, nálam dettó. holnap szombathely, szerda pest :)

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Nagyon fasza videó! ;)

Félig pestinek lenni szar.
Még negyedig is...

Telefont még végiggondolom!

Chicken, holnap Sz.hely, szerda Pest.