Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Komlói Bányász
Indította
rocsipeti
, 2008. november 09. 22:48
Írta 2009. október 25. - 20:10
csabi a te betegséged neve: öregedés. és annak a leggyorsabb lefolyású változata
bajortól meg:
bakker, tegnap nem is tudom mikor jöttem haza. de 2 elõtt tuti nem. és 4kor indítottuk a sörtúrát a Buktánál... jót szittyóztunk. Bukta meg Eszti úgy pogózott, hogy a leghevesebb punk is lófasz. aztán összevesztek valamin, és a Bukta kiütötte szegény Esztit. Még az orra is vérzett
reggel elég másnapos voltam, úgyhogy ma nem is bringáztam, van is egy kis lelkiismeret-furdalásom. délután volt egy séta orfûn, ott összefutottam Amival meg a Hajnival. jövõ hétre hellóvin partit szerveznek. aszonták a Csabinak már nem is szólnak...
ja, vazze. megjelölt iwiwen az a csaj, aki rámgerjed tegnap este. 16 éves... na most vagy apakomplexusa van, vagy fiatalabbnak látszom a koromnál. nagyon mosolygott, aztán megkérdeztem, hogy ismerjük-e egymást. aszonta még nem, de mindjárt fogjuk. aztán smárolni akart. mér nem most vagyok 15 éves???
bajortól meg:
bakker, tegnap nem is tudom mikor jöttem haza. de 2 elõtt tuti nem. és 4kor indítottuk a sörtúrát a Buktánál... jót szittyóztunk. Bukta meg Eszti úgy pogózott, hogy a leghevesebb punk is lófasz. aztán összevesztek valamin, és a Bukta kiütötte szegény Esztit. Még az orra is vérzett
reggel elég másnapos voltam, úgyhogy ma nem is bringáztam, van is egy kis lelkiismeret-furdalásom. délután volt egy séta orfûn, ott összefutottam Amival meg a Hajnival. jövõ hétre hellóvin partit szerveznek. aszonták a Csabinak már nem is szólnak...
ja, vazze. megjelölt iwiwen az a csaj, aki rámgerjed tegnap este. 16 éves... na most vagy apakomplexusa van, vagy fiatalabbnak látszom a koromnál. nagyon mosolygott, aztán megkérdeztem, hogy ismerjük-e egymást. aszonta még nem, de mindjárt fogjuk. aztán smárolni akart. mér nem most vagyok 15 éves???
Írta 2009. október 25. - 14:04
Írta 2009. október 25. - 13:53
Köszönöm az aggódást!!
Sajna tegnap nagyon rottyon voltam. Persze, mikor a Rocsinak megírtam, hogy miért nem tudok lemenni az Operabálra (vagy nem is az volt a Zrínyiben??!), azért még mindenkit rákényszerített, hogy megalázó hangpostaüzenetet hagyjon nekem. Csúnya bukkakésat meg minden.
Szóval fos-hány-láz volt keményen, de ma már jobban vagyok, ehhez nagyban hozzájárult, hogy folyamatosan KÚRálunk itthon. Meg egypasis bukkaké-kat forgatunk, ki kell szívni a rontást, na.
Sajna tegnap nagyon rottyon voltam. Persze, mikor a Rocsinak megírtam, hogy miért nem tudok lemenni az Operabálra (vagy nem is az volt a Zrínyiben??!), azért még mindenkit rákényszerített, hogy megalázó hangpostaüzenetet hagyjon nekem. Csúnya bukkakésat meg minden.
Szóval fos-hány-láz volt keményen, de ma már jobban vagyok, ehhez nagyban hozzájárult, hogy folyamatosan KÚRálunk itthon. Meg egypasis bukkaké-kat forgatunk, ki kell szívni a rontást, na.
Írta 2009. október 25. - 11:44
Néhányan Pécsrõl megyünk a Dobogó-Szászvár pályára tologatósdéházni. Kb. déltõl leszünk ott...
Írta 2009. október 25. - 11:15
Csabi!!
szoríjjá egy pudvás hajmát a hónad alá, meg kapj a fogad közé macskaszõrrel tömött pipát, oszt szíjjad!!!!.
Na, érzed-e már, hogy javulsz? Hogy távozik a rontásbetegség?
aztán ne járjál mezítláb, mert meglevesedik az orrod!
szoríjjá egy pudvás hajmát a hónad alá, meg kapj a fogad közé macskaszõrrel tömött pipát, oszt szíjjad!!!!.
Na, érzed-e már, hogy javulsz? Hogy távozik a rontásbetegség?
aztán ne járjál mezítláb, mert meglevesedik az orrod!
No risk - No fun!
Írta 2009. október 25. - 08:58
Írta 2009. október 25. - 07:36
ma 1kor v.háza térrõl egy óbánya kör páran vagyunk már.
Írta 2009. október 24. - 15:19
Hali bulizósok!
Mi még Egerben :sex:, de holnap este már otthon :koniobijc
Rocsi, és a kislányod nem tudna mit csinálni a mamádnál Ligeten, ne kammerolj. Egész nap ott van, nem?
Balázs, elvihetném a bicajom vasárnap? (Rocsinak: nem tekerni akarok vele, csak hogy a pincénkben porosodhasson az is.)
Big: Cannondale síléced nincs, mert engem most inkább az érdekelne...
majd szerzek chicken!!!!!
Írta 2009. október 24. - 13:11
Hát élménybeszámoló nincs, mivel nem voltunk mi sem. Mindenki visszamondta. Gondoltuk bemegyünk Pécsre kicsit sétálni, de ahhoz már késõ volt úgyhogy maradt a filmnézés. A halloween partyt viszont már tényleg meg kéne nézni.
Csabi a fékedbõl elegem van. Kell még1 roppantógyûrû, mert ez sem fogta meg rendesen. Már teljesen be volt állítva, fel volt töltve. Gondoltam még letesztelem és behúztam párszor jó erõsen, mire kilõtte a csövet... Akkor kb ilyen lett a fejem:blowup:úgyhogy fogtam és betoltam a mûhely végébe.
Csabi a fékedbõl elegem van. Kell még1 roppantógyûrû, mert ez sem fogta meg rendesen. Már teljesen be volt állítva, fel volt töltve. Gondoltam még letesztelem és behúztam párszor jó erõsen, mire kilõtte a csövet... Akkor kb ilyen lett a fejem:blowup:úgyhogy fogtam és betoltam a mûhely végébe.
Írta 2009. október 24. - 12:16
wow, ilyen túrát akarok:
http://www.pinkbike....art-1-2009.html
jószándékú tábla:
igen, erre én is szivessen elmennék!
de azért beérem a Magyar hegyekkel is!
béke - Yoko
Írta 2009. október 23. - 23:17
Szombaton Gobbi Hilda tyu-tyu ..... R.Pitbull este a Zrínyiben.Aki jön jön,aki nem,az otthon marad.Holnap ha nem esik megyünk 13h30-kor tekerni 1 lazát o.úton.Találka a Maró boltja elõtt.
Írta 2009. október 23. - 22:28
te gondolom holnap sem jössz majd mulatni... képzeld, ha egyedül hagyom, akkor vonyít egész este. a csajok is így vannak ezzel, ezért nincs is
balázséktól várom az élménybeszámolót, mert a jövõ heti halloween partit nem hagynám már ki.
balázséktól várom az élménybeszámolót, mert a jövõ heti halloween partit nem hagynám már ki.
Írta 2009. október 23. - 22:18
Hali bulizósok!
Rocsi, és a kislányod nem tudna mit csinálni a mamádnál Ligeten, ne kammerolj. Egész nap ott van, nem?
Balázs, elvihetném a bicajom vasárnap? (Rocsinak: nem tekerni akarok vele, csak hogy a pincénkben porosodhasson az is.)
Írta 2009. október 23. - 21:00
csocsó, az a baj, h mindenbõl a legrondább színût rendeltétek néztem az apróban.
én meg megtaláltam a bukómat:
én meg megtaláltam a bukómat:
Írta 2009. október 23. - 20:41
ha valakit érdekelne van néhány canga eladó:
cannondale perp: jó állapot, rock shox domain, fox van r, mavic 825 ringle agyak, x.9 stb: 350e Ft
még egy perp: ez vadonatúj a rigó barátomé ez 450 e ft
egy cannondale chase: saint, singlespeed, mtx felnik, avid fékek, easton kiegészítõk, ez nagyon occsó!!!!
cannondale rush fox, 2007es modell, vadonatúj L-es méret: bikemagon fennt van,
cannondale scalpel 2008-as új: szintén fent van a bikemagon
cannondale perp: jó állapot, rock shox domain, fox van r, mavic 825 ringle agyak, x.9 stb: 350e Ft
még egy perp: ez vadonatúj a rigó barátomé ez 450 e ft
egy cannondale chase: saint, singlespeed, mtx felnik, avid fékek, easton kiegészítõk, ez nagyon occsó!!!!
cannondale rush fox, 2007es modell, vadonatúj L-es méret: bikemagon fennt van,
cannondale scalpel 2008-as új: szintén fent van a bikemagon
Írta 2009. október 23. - 20:36
Én ma is egész nap melóztam (még mindig).
Éppen annyi idõm volt, hogy markolatot cseréltem (át kellett szerelni a fékkarokat és a váltókarokat, mert nem fért fel), illetve visszaraktam a régi nyeregtáskám rögzítõjét, mert az újhoz kell rendelnem egy másik fixert.
Ha valaki rendelne CRC-rõl légyszi szóljon, nekem is kellene pár apróság. Legkésõbb november közepén rendelünk egy haverral, de ahhoz is lehet csatlakozni, akkor talán már ingyen lesz a posta.
A hétvégén már mindenképpen szeretnék menni. Valaki Pécs felé?
Éppen annyi idõm volt, hogy markolatot cseréltem (át kellett szerelni a fékkarokat és a váltókarokat, mert nem fért fel), illetve visszaraktam a régi nyeregtáskám rögzítõjét, mert az újhoz kell rendelnem egy másik fixert.
Ha valaki rendelne CRC-rõl légyszi szóljon, nekem is kellene pár apróság. Legkésõbb november közepén rendelünk egy haverral, de ahhoz is lehet csatlakozni, akkor talán már ingyen lesz a posta.
A hétvégén már mindenképpen szeretnék menni. Valaki Pécs felé?
Írta 2009. október 23. - 18:36
oh fákk, tök mennék, de a kislányomat nem hagyhatom egyedül anyám elment dolgozni.
nem jött össze a nap úgy, ahogy szerettem volna. melózni kellett ligeten. földbirtokosnak lenni szopás legalábbis úgy, ha nincsenek parasztjaid de azért bogyókával elmentünk egy vékonyat csapatni.
nem jött össze a nap úgy, ahogy szerettem volna. melózni kellett ligeten. földbirtokosnak lenni szopás legalábbis úgy, ha nincsenek parasztjaid de azért bogyókával elmentünk egy vékonyat csapatni.
Írta 2009. október 23. - 17:26
Én holnap megyek csapatni toronyhoz. Ma kirándultunk egyet Csipesszel. Kimentünk Sikondára aztán nekivágtunk az erdõnek. Átnéztünk Mecsekfalura nagymamihoz aztán vissza. Most horpaszt a kis dög. Én még görgõzök egyet aztán kicsi pihi.
Este party?? Eddig Amy, Zotya, Eszti, Én, Bogyó talán. Rocsi gyere Te is, egyszer van egy évben hogy én hívlak buliba.
Este party?? Eddig Amy, Zotya, Eszti, Én, Bogyó talán. Rocsi gyere Te is, egyszer van egy évben hogy én hívlak buliba.
Írta 2009. október 23. - 11:34
Lesz akkor ma csapatás?
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.