Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Komlói Bányász

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
10773 hozzászólás a témában

RadnaiMarci

RadnaiMarci

törzsvendég

• fórumtag
  • 490 hozzászólás
Hát ezt megkaptam Rocsi:( Remélem azért az évben lesz alkalmam bizonyítani h nem is vagyok olyan gyenge mint gondolnád....végigedzettem a telet..vagyi próbáltam.:) Am tisztában vok vele, hogy ki a Tomac:D

Balázs ha 2.0 a Race King akkor el se add! Nekem kellenének! 4x-re jó:) Ha kell MountainKing azt tudok elég jutányos áron intézni egy párat...ha érdekel szólj!

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
az. talán az lehetne a leghosszabb. meg legizgibb.

és vegyünk egy lada nívát :)

filmes

filmes

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.600 hozzászólás
Majd benézek hozzá egyik nap.
A kopaszdombos az melyik? Ami a pirossuli utáni kiskertek fölötti köves, földes út tetejénél van? Az még nem pálya, csak egy nyom, de van benne fantázia.

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
hát, nekem a legszimpibb az a kopasz dombos

a presidenttõl meg kérünk ellátmányt. sör+pizza

van nekem az a panaracer. vékony, de jó mintája van. de mondom, a marónál van pár fajta ilyen cc-s gumi.

filmes

filmes

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.600 hozzászólás
Jó cucc.
Melyik pályával kezdjünk?
Gumitémában már az sem érdekel ha egy hónap alatt elkoptatom, csak tapadjon.

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
ez de jól néz ki:
Spotlight: Spank Spike Director Stem and 777 Evo Handlebar

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
igen, egyszerre csak egyet.

mountain king sztem jó, csak azokat a magas, ritka mintákat hamar elkoptatod. contik jók szoktak lenni, a race king meg annyit tud, amennyit ilyen mintával tudni lehet. contival nyertem országos bajnokit annak idején :)

filmes

filmes

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.600 hozzászólás
Akkor bocs, úgy emlékeztem hogy a scottal voltál, de akkor az biztos egy évvel elõtte volt.
Tomajt már ismertem, úgyhogy nem volt gond.
Aszfaltra jó a race king, mert jól gurul, de terepen félelmetes. Svalbékat néztem már, de horror áruk van. Maxxisnak van pl high roller XC-je, de nem tudom az milyen lehet. Esetleg mountain king? Bár már nem bízom a contiban. CCsek valakinek nincs ötlete?
Pályaépítésben benne vagyok, de ne álljunk neki rögtön mindegyiknek. Mi lenne ha megycsinálnánk egyet normálisan pár ugratóval és egyéb akadályokkal, hogy élvezni is lehessen és ne csak egy sima ösvény legyen az egész.

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
rosszul tudod, azon a maratonon a jekyllel mentem.
a race kinget meg megmondtam, hogy ne vedd meg, vagy megmondtam? :)
tomajjal meg az volt a baj, h egy napra mentél csak. és egy tologatós pályán az azért kevés.

ha igazán jó gummát akarsz, akkor vegyél olyat, mint nekem vannak sválbik. de azok nem olcsóak, viszont geci jók. occsóért van a marónál vmi maxxis.

spinning jó, de azért az nem az a mozgás, ami feltétlen kell.

felhívás!!!!!!!!!!
kéne pályát építeni. célterületek: zobáki pálya, újtelep, kopasz dombi pálya, kossuth akna
ki szállna be? akire gondolok: fiatalok (beni, tomi), félfiatal balázs, örök fiatal én :) szombat délután el is kezdhetnénk. sztem egy délután egy-egy pályát rendbe vágnánk. és ha vagyunk ennyien, akkor összebeszélünk a pécsiekkel, hogy csinálunk pályaépítõs napokat ott is, itt is.

filmes

filmes

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.600 hozzászólás
Azt azért tegyük hozzá, hogy te DH bringával indultál azon a maratonon. Ja és tavaly az idény utolsó versenyére te nem jöttél el, mert ugye már túl öreg vagy ahhoz, hogy bulizz és utána versenyezz is. Én másnaposan is elmentem tomajra, úgyhogy csitt! Ja és mondtam én hogy nem megyek?
A "kis pöcsös" spinningoktató Tomi meg szerintem elég erõs már.
Nem tud valaki olcsó AM gumit? Ezzel a szaros race kinggel már félek. Tegnap is volt egy kis kalandom. Idén eddig többet estem a tekerõs géppel, mint tavaly egész évben a naranccsal.

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
de jó ez:
Knolly riders at Black Rock Video - Pinkbike.com

Feltöltött kép

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
hát, pöcsösök, sztem meglepõdnétek egy-egy cc vagy maraton versenyen, hogy a jók hogy mennek lefelé. mondjuk ahogy mi mentünk a csocsóval meg a horváth zolival tavaly elõtt :) még a fórumon is írták, hogy volt három állat, aki alázott lefelé :) fõleg magas üléssel, 10 centis villákkal. azt meg nem is mondom, hogy a dunamaraton lefeléi jobbak bármelyik magyar dh pályánál. kellene nektek olyan bicaj, amivel el tudtok jönni tekerni is. sokat fejlõdnétek. hiába vagytok ügyesek, ha erõsek nem.

jah, azt majdnem elfelejtettem, hogy pl brian lopes pályabicózik, hogy gyors legyen. benne is volt az amcsi válogatottban, és pár országúti kritériumversenyt is nyert már profik ellen.

john tomacról meg nem is beszélek, mert még meg sem születtetek, amikor õ király volt :)

RadnaiMarci

RadnaiMarci

törzsvendég

• fórumtag
  • 490 hozzászólás
De Steve Peat is öreg:D fiatal suttyó korában õ sem cc-zett:) néztem egy edzés videót Brendan Fairclough-val...na hát az egy állat. (vágjátok a srác aki nem tud úgy a levegõben tartózkodni hogy ne tolna egy 90fokos whipet....demégis gyors:D:D). Na és õ mondta h XC a legjobb edzés dh-ra....hát ami mutattak róla videót, hogy mit gondol õ XC ride-nak az felért egy magya dh ob-val sztem.:)

Tomi ezúton is bocsi:(...:(

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
höhö
Pinapingpong - Ribanc vagyok

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
velem jöhetsz. én járok már csak egyedül :) de vegyél egy tekerõs gépet is. nem mindig csak az ugrabugra. steve peat is naponta cc-zik!

T.Tomika

T.Tomika

vendég

• fórumtag
  • 203 hozzászólás

én mennék! balázs? jah, korán kell kelni meg minden...

toljad csak neki öcsém, mert már nem sok kell és megöregszel, kihull a hajad, elhízol, bepunnyadsz és olyan leszel, mint a chicken :D

:D:D:D remélem ezt feljegyeztétek... És még engem nem hív senki bringázni komlón:D Vagy ezt bóknak veszik?:P

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
én mennék! balázs? jah, korán kell kelni meg minden...

toljad csak neki öcsém, mert már nem sok kell és megöregszel, kihull a hajad, elhízol, bepunnyadsz és olyan leszel, mint a chicken :D

T.Tomika

T.Tomika

vendég

• fórumtag
  • 203 hozzászólás

milyen nemz.-i karrier??? öcsém mi történt?

Úgy volt, hogy a szlovén Avce DH lesz idén az elsõ, de mint mondtam úgy néz ki nem tudok menni, így itthon kell kezdjek, annak ellenére, hogy elhatároztam ha választani lehet megyek ki!

Rocsi viszont fennakad a zárójeles infón és nem írja h megyünk! :P

Jó volt ma a töridogám úgy, hogy tegnapig a tanulás helyett a mai pesti csapatásról álmodoztam:P :(

T.Tomika

T.Tomika

vendég

• fórumtag
  • 203 hozzászólás

tomikám, elõször itt legyél megasztár, aztán jöhet a világhír :)

Rocsikám túl fiatal és lelkes vagyok hozzá, hogy itt rohadjak meg! ;) Nem zavarna, ha egy magyar se emlékezne már a nevemre, de az osztrákok közt meg top 10 lennék!

Egyszer valaki azt mondta: "Te még fiatal vagy, ébredhetsz még úgy egy reggel, hogy jééé: megtanultam biciklizni..."
Ha ez bekövetkezik, azt nem itt akarom elpocsékolni!

De az avce dh sajnos lehet, hogy almás. Marciéknál szigor van az érettségi miatt és egyedül meg nem fussa az útra:S

Bigcsocso

Bigcsocso

törzsvendég

• felfüggesztett
  • 467 hozzászólás
milyen nemz.-i karrier??? öcsém mi történt?