A srác feladja a villát?
Ma voltam DÖKÉ-n, lesz pénzünk, de csak annyi, mint tavaly, kb 180 ezer.
Ma mentem egy kis karikát az utcánkban az Ignácz Geri robogójával (Aprilia). Öléggé megy, 150ccm, csak 50-es papírokkal.
Futni kell,és kész!Nincs vita!A profi o.útisok is futnak.Fuss Forest fuss!
Akkor bocs, úgy emlékeztem hogy a scottal voltál, de akkor az biztos egy évvel elõtte volt.
Tomajt már ismertem, úgyhogy nem volt gond.
Aszfaltra jó a race king, mert jól gurul, de terepen félelmetes. Svalbékat néztem már, de horror áruk van. Maxxisnak van pl high roller XC-je, de nem tudom az milyen lehet. Esetleg mountain king? Bár már nem bízom a contiban. CCsek valakinek nincs ötlete?
Pályaépítésben benne vagyok, de ne álljunk neki rögtön mindegyiknek. Mi lenne ha megycsinálnánk egyet normálisan pár ugratóval és egyéb akadályokkal, hogy élvezni is lehessen és ne csak egy sima ösvény legyen az egész.
Azt azért tegyük hozzá, hogy te DH bringával indultál azon a maratonon. Ja és tavaly az idény utolsó versenyére te nem jöttél el, mert ugye már túl öreg vagy ahhoz, hogy bulizz és utána versenyezz is. Én másnaposan is elmentem tomajra, úgyhogy csitt! Ja és mondtam én hogy nem megyek?
A "kis pöcsös" spinningoktató Tomi meg szerintem elég erõs már.
Nem tud valaki olcsó AM gumit? Ezzel a szaros race kinggel már félek. Tegnap is volt egy kis kalandom. Idén eddig többet estem a tekerõs géppel, mint tavaly egész évben a naranccsal.
hát, pöcsösök, sztem meglepõdnétek egy-egy cc vagy maraton versenyen, hogy a jók hogy mennek lefelé. mondjuk ahogy mi mentünk a csocsóval meg a horváth zolival tavaly elõtt
még a fórumon is írták, hogy volt három állat, aki alázott lefelé
fõleg magas üléssel, 10 centis villákkal. azt meg nem is mondom, hogy a dunamaraton lefeléi jobbak bármelyik magyar dh pályánál. kellene nektek olyan bicaj, amivel el tudtok jönni tekerni is. sokat fejlõdnétek. hiába vagytok ügyesek, ha erõsek nem.
jah, azt majdnem elfelejtettem, hogy pl brian lopes pályabicózik, hogy gyors legyen. benne is volt az amcsi válogatottban, és pár országúti kritériumversenyt is nyert már profik ellen.
john tomacról meg nem is beszélek, mert még meg sem születtetek, amikor õ király volt