Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Komlói Bányász

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
10773 hozzászólás a témában

Chicken

Chicken

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.265 hozzászólás
Húú Big, most bepótoltad írásban a lemaradást. :)
A srác feladja a villát?
Ma voltam DÖKÉ-n, lesz pénzünk, de csak annyi, mint tavaly, kb 180 ezer.

Ma mentem egy kis karikát az utcánkban az Ignácz Geri robogójával (Aprilia). Öléggé megy, 150ccm, csak 50-es papírokkal.

Bigcsocso

Bigcsocso

törzsvendég

• felfüggesztett
  • 467 hozzászólás
Gyuri BUKTA, te amúgy sem tudsz sprintelni tudod!!!!
hihihihihihihihihihi
habár most van egy jó bringád

Bigcsocso

Bigcsocso

törzsvendég

• felfüggesztett
  • 467 hozzászólás

Futni kell,és kész!Nincs vita!A profi o.útisok is futnak.Fuss Forest fuss!

én még nem hallottam róla hogy futnának Bukta!
a biciiklis bringázik nem fut, attól még nem fog jól tekerni!!!!

Bigcsocso

Bigcsocso

törzsvendég

• felfüggesztett
  • 467 hozzászólás

Akkor bocs, úgy emlékeztem hogy a scottal voltál, de akkor az biztos egy évvel elõtte volt.
Tomajt már ismertem, úgyhogy nem volt gond.
Aszfaltra jó a race king, mert jól gurul, de terepen félelmetes. Svalbékat néztem már, de horror áruk van. Maxxisnak van pl high roller XC-je, de nem tudom az milyen lehet. Esetleg mountain king? Bár már nem bízom a contiban. CCsek valakinek nincs ötlete?
Pályaépítésben benne vagyok, de ne álljunk neki rögtön mindegyiknek. Mi lenne ha megycsinálnánk egyet normálisan pár ugratóval és egyéb akadályokkal, hogy élvezni is lehessen és ne csak egy sima ösvény legyen az egész.

Nekem eddig istenkirály volt a Larsen TT
az mindenütt jó volt tutira
vagy Schwalbe Nobby Nic, Fast Fred azok tuti jók csak drágák

Bigcsocso

Bigcsocso

törzsvendég

• felfüggesztett
  • 467 hozzászólás

Azt azért tegyük hozzá, hogy te DH bringával indultál azon a maratonon. Ja és tavaly az idény utolsó versenyére te nem jöttél el, mert ugye már túl öreg vagy ahhoz, hogy bulizz és utána versenyezz is. Én másnaposan is elmentem tomajra, úgyhogy csitt! Ja és mondtam én hogy nem megyek?
A "kis pöcsös" spinningoktató Tomi meg szerintem elég erõs már.
Nem tud valaki olcsó AM gumit? Ezzel a szaros race kinggel már félek. Tegnap is volt egy kis kalandom. Idén eddig többet estem a tekerõs géppel, mint tavaly egész évben a naranccsal.

Lehet erõs de nem eléggé!!!!!!!
ha lenyom sprinten 1 hónap múlva akkor azt mondom elmegy, de gyenge!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mindig a Prájcerrel jönnek hogy az hogy rajtol

há szarul.....
a kintiekhez képest hihihihihi
Mariborban kb. lassított felvétel volt....
mindig azok..
na ha úgy rajtolsz mint azok akkor jó vagy ha nem akkor gagyi vagy!!!!!!!!!!!!!

Bigcsocso

Bigcsocso

törzsvendég

• felfüggesztett
  • 467 hozzászólás

hát, pöcsösök, sztem meglepõdnétek egy-egy cc vagy maraton versenyen, hogy a jók hogy mennek lefelé. mondjuk ahogy mi mentünk a csocsóval meg a horváth zolival tavaly elõtt :) még a fórumon is írták, hogy volt három állat, aki alázott lefelé :) fõleg magas üléssel, 10 centis villákkal. azt meg nem is mondom, hogy a dunamaraton lefeléi jobbak bármelyik magyar dh pályánál. kellene nektek olyan bicaj, amivel el tudtok jönni tekerni is. sokat fejlõdnétek. hiába vagytok ügyesek, ha erõsek nem.

jah, azt majdnem elfelejtettem, hogy pl brian lopes pályabicózik, hogy gyors legyen. benne is volt az amcsi válogatottban, és pár országúti kritériumversenyt is nyert már profik ellen.

john tomacról meg nem is beszélek, mert még meg sem születtetek, amikor õ király volt :)

ez így igaz!!!
Cedric, Myles Rockwell, Peat és az össze, Kaprunban már 1 héttel verseny elõtt az országútin ült, kötelezõen tekertették õket, vagy ha nem országútin akkor xc bringán vékony gummerral!!
Wade Bootes is pályakerékpáros volt Ausztráliában akár Lopes
Nicolas Vouilloz-ról nem is beszélve hogy elsõre indult a Megavalanche-on és elverte 2 perccel az addigi csúcstartót!!!!

T.Tomika

T.Tomika

vendég

• fórumtag
  • 203 hozzászólás
Rám ugyan ne irigykedj Balázs, én nem vagyok elég erõs... Majd ha nagy leszek!
Ha lesz CRC rendelés légyszi szólj, szeretnék rendelni! Fontos! köszi <3

Rocsi te szerkeszted az oldalt? Mert a kik vagyunk-nál nagyon hiányolom a képeket:P

Bukta mondta, úgyhogy ma futottam, mert Rá (is) felnézek! Meg kellett is, de igazat szólt. Mivel én már öreg vagyok, csak 400-at toltam...

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
na, ilyen is van:
Plasztik

a csabi tényleg lehet,h visszatért :) ma hívtam, és felvette. sõt vissza is hívott :D

RadnaiMarci

RadnaiMarci

törzsvendég

• fórumtag
  • 490 hozzászólás
YouTube - Luke Ball Wet winter ride nagyon tetszik ez a pálya:)

Balázs írtam mailt! Hnapra megérdeklõdöm a pontos árat! Am 2.2 széles asszem. Zsír új...

filmes

filmes

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.600 hozzászólás
Ááá nagyon szar idõ van, ne siess!:) Amúgy már néha kisüt a nap.
Szerdán eleinte borult lesz az ég és sokfelé várható esõ, zápor, fõleg délen, délkeleten egy-egy zivatar is. Napközben aztán felszakadozik a felhõzet, elõbújik a nap de nyugaton és keleten még szórványosan számíthatunk záporokra. Délutántól megerõsödik, zivatar környezetében viharossá fokozódik az északnyugati szél. Reggel 8 fok körül alakulhat a hõmérséklet, délután 11 és 17 fok közé melegszik a levegõ.
Ma kaptam fizuemelést! Végre valami!
Zotyának Boldogat!!

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
A Léber Zotyának boldog szülinapot!!!!

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
milyen idõ van arrafelé? mer hamar hazaérek, és mennék egy rohadtat :)

filmes

filmes

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.600 hozzászólás
Most szerelem. Nem tüske volt. Régi superlight belsõ volt benne és elfáradt. Elõször csak kicsit engedett aztán amikor a tesconál fel akartam fújni 3barnál eldurrant.

Chicken

Chicken

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.265 hozzászólás
Igen-igen kedveskéim, valóban én voltam!
Beszéltünk szexrõl is kicsit, meg recskáról. Szóval szép, romantikus tekerés volt.

Azt nem írta a Balázs, hogy defektet is kapott szegény...:(

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
nemár! Tényleg a csabi volt? A dh bicajával? Nem lehet,h eladta a síugrós meg szívbillentyûs mezével együtt? Beszélt szexrõl,meg minden?

filmes

filmes

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.600 hozzászólás
Figyelem, figyelem!!! Ma a Chickennel bringáztam!!! Sõt! DéHáztam! Még van remény, nem veszítettük el teljesen:)
Tomi én nem védelek, csak irigykedek:) De most hogy átállítottuk az órát már lesz idõm végre a szabadban is edzeni munka után. Reszkessetek!
2.0ás a race king. Lehet odaadom, de még átgondolom, mert elég sokat megyek aszfalton is és azért ott nem rossz. Mountain king új lenne, vagy használt? Milyen méret? Mennyiért?

bukta

bukta

törzsvendég

• fórumtag
  • 527 hozzászólás
Futni kell,és kész!Nincs vita!A profi o.útisok is futnak.Fuss Forest fuss!

T.Tomika

T.Tomika

vendég

• fórumtag
  • 203 hozzászólás
Nekem itt se kell lennem, a Balázs kiáll értem:D (köszike)

Ki fogok menni a zobáki pályára, kitaláltam egy ugrót... megásom!
Szóval kezdhetünk ott is, bennevagyok...

Amúgy fõnök szoktam én tekerni, csak nincs hozzá külön bringám, mégse lehet mindenre. Nem érzem úgy, hogy keveset tekernék szezon közben... Magyarszék nem nagy táv, de amikor minden nap mész, egyszer judge-al egyszer merevvel, vagy akár bmx-szel...;) az a stílus!:D

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
de pl egy profi országútis sem fut. pedig azokénál nagyobb állóképessége csak az ultramaratonosoknak van. akkor hogy van ez?

bukta

bukta

törzsvendég

• fórumtag
  • 527 hozzászólás
Jól nyomja a tag,fõleg 6.10 körül.Szerintem + minden sport alapja a futás=állóképesség.
YouTube -