Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Komlói Bányász
Indította
rocsipeti
, 2008. november 09. 22:48
Írta 2010. július 01. - 12:36
most elmegyek tekerni. aztán torony.
azon gondolkodom,h milyen gumit tegyek fel mariborba. mislen,vagy maradjon ami van?
azon gondolkodom,h milyen gumit tegyek fel mariborba. mislen,vagy maradjon ami van?
Írta 2010. július 01. - 11:43
Írta 2010. július 01. - 08:57
Ezek mind mutánsok, a szúnyogriasztó nem sokat ér ellenük. Tetves kis dögök!
Szerintem ülésre és kormányra dobjunk össze neki, úgyis most volt a szülinapja.
Szerintem ülésre és kormányra dobjunk össze neki, úgyis most volt a szülinapja.
Írta 2010. július 01. - 08:55
veszünk egyesületi pénzbõl szúnyogriasztót. meg a csabinak ülést és kormányt.
Írta 2010. július 01. - 08:53
Akkor szólj a szúnyogoknak, hogy addig ne csípjenek amíg ásunk.
Írta 2010. július 01. - 08:48
még egy lehetséges jelölt:
2011 Specialized Demo 8 - Exclusive! - Pinkbike.com
ez meg???
Dan Kruse - Evil Bikes - Pinkbike.com
remélem a hétvégén mi is rákapunk, aztán innentõl többet megyünk! a pályaépítés nagyon elhalt....újra kéne éleszteni!
2011 Specialized Demo 8 - Exclusive! - Pinkbike.com
ez meg???
Dan Kruse - Evil Bikes - Pinkbike.com
remélem a hétvégén mi is rákapunk, aztán innentõl többet megyünk! a pályaépítés nagyon elhalt....újra kéne éleszteni!
Írta 2010. július 01. - 08:41
Marci ti aztán tudtok élni. Egy hét alatt többet ültök bringán mint én egy évben.
Csabi remélem Mariborban szétszakad az ülésed és veszel helyette egy normálisat. Ja és tényleg cseréld le a kormányt, nem fogod megbánni. Amúgy igen szép lett a bringa. Remélem most már a fék is rendben lesz.
Csak mondom, hogy ma 23:59ig lehet visszamondani a szállást ha valakinek valami közbejön. De ne jöjjön!!!
Már csak 2 hozzászólás és elérem az ezret!
Csabi remélem Mariborban szétszakad az ülésed és veszel helyette egy normálisat. Ja és tényleg cseréld le a kormányt, nem fogod megbánni. Amúgy igen szép lett a bringa. Remélem most már a fék is rendben lesz.
Csak mondom, hogy ma 23:59ig lehet visszamondani a szállást ha valakinek valami közbejön. De ne jöjjön!!!
Már csak 2 hozzászólás és elérem az ezret!
Írta 2010. július 01. - 08:38
kokk, este jöttem haza. de hétfõ-kedd-szerdán ott szoktam lenni. most fedezem fel a tekerõs helyeket. sztem jövõ héten is a tekerõs bicajt viszem.
csabi, ülés-üléscsõ csere. meg egy alacsonyabb kormány. mondjuk mindig rájössz, hogy igazunk van, csak kb. 5 év késéssel.... most lehetne elõbb?
csabi, ülés-üléscsõ csere. meg egy alacsonyabb kormány. mondjuk mindig rájössz, hogy igazunk van, csak kb. 5 év késéssel.... most lehetne elõbb?
Írta 2010. június 30. - 22:20
Írta 2010. június 30. - 22:07
Mondanám, hogy grat, de ez a barna fos túl megy a "jajj, csak az ülés ne lenne rajta" kategórián!
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2010. június 30. - 21:54
Írta 2010. június 30. - 14:11
Rocsi, holnap is fent leszel?
Mert mennem kell Pestezni és sehogy sem fogok haza érni úgy, hogy itthon még tudjak tekerni.
Csapathatnánk/tekerhetnénk ott egyet és csak utána jönnék vissza...
Csak mondd milyen bringát vigyek!
Mert mennem kell Pestezni és sehogy sem fogok haza érni úgy, hogy itthon még tudjak tekerni.
Csapathatnánk/tekerhetnénk ott egyet és csak utána jönnék vissza...
Csak mondd milyen bringát vigyek!
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2010. június 30. - 13:49
Írta 2010. június 30. - 09:55
Írta 2010. június 30. - 09:30
Írta 2010. június 30. - 09:18
csocsó, te mondod,h ne legyünk nyuszik??? há ki nem jön? te bazmeg.
csabi, az ülésed addig lesz fent, amíg egyszer magára nem hagyod a bringád. merhogy le fogjuk szedni és eldobjuk, az tuti.
faszom, a csávó, aki megveszi a kocsit, tegnap kórházba került. úgyhogy csúszik pár napot a deal.
új commencal. jó ronda. kona.
csabi, az ülésed addig lesz fent, amíg egyszer magára nem hagyod a bringád. merhogy le fogjuk szedni és eldobjuk, az tuti.
faszom, a csávó, aki megveszi a kocsit, tegnap kórházba került. úgyhogy csúszik pár napot a deal.
új commencal. jó ronda. kona.
Írta 2010. június 29. - 21:58
Jajj a Sár-doném!! Holnap reggel nem állsz meg a Pef téren, akkor elrendeznénk a bort?!
Nem akarok sarat, a fehér vázamnak nem állna jól!! Én meg öreg vagyok már bohócnak! Szóval legyen jó idõ!
Na de a Balázs mára teljesen összerakta a bringát!!! Gyönyörû! Bár furcsa, hogy gyári láncvezetõm van, tíz évig jó volt a házi gyártmányú (haunis rozsdamentes lemezbõl, danamidból meg nyomtatócsapágyból). Barna ülés forevör.
Holnap átnézem, néhány finomítás és teszt következik!
Nem akarok sarat, a fehér vázamnak nem állna jól!! Én meg öreg vagyok már bohócnak! Szóval legyen jó idõ!
Na de a Balázs mára teljesen összerakta a bringát!!! Gyönyörû! Bár furcsa, hogy gyári láncvezetõm van, tíz évig jó volt a házi gyártmányú (haunis rozsdamentes lemezbõl, danamidból meg nyomtatócsapágyból). Barna ülés forevör.
Holnap átnézem, néhány finomítás és teszt következik!
Írta 2010. június 29. - 21:44
gyönyörû volt a Marci autója
nekem bejött
elcserélhetjük az astrára!!!!!!!!!
meg kap egy cannondale-t
hihihihi
menjetek mariborba ne legyetek nyuszik!!!!
chicken- meg remélem folyós sárban tud csak lejönni és fröcsögni fog minden!!
hehehehehe
itt a borod vazzeg 2. napja punnyad a kocsiban
mi lesz belõle must vagy most???
elég jó az árfolyam...
fasza...
hajrá Magyarország!
nekem bejött
elcserélhetjük az astrára!!!!!!!!!
meg kap egy cannondale-t
hihihihi
menjetek mariborba ne legyetek nyuszik!!!!
chicken- meg remélem folyós sárban tud csak lejönni és fröcsögni fog minden!!
hehehehehe
itt a borod vazzeg 2. napja punnyad a kocsiban
mi lesz belõle must vagy most???
elég jó az árfolyam...
fasza...
hajrá Magyarország!
Írta 2010. június 29. - 17:18
Nem nõi...
Bignek tetszett.
Bignek tetszett.