Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Komlói Bányász

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
10773 hozzászólás a témában

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
szegény... R.I.P.

Index - Bulv

bukta

bukta

törzsvendég

• fórumtag
  • 527 hozzászólás
Csabi!Emese,vagy Sarolta vagy?:)Mert ma ezek a névnapok vannak.Inkább holnapra boldogat!

Chicken

Chicken

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.265 hozzászólás
Köszi szépen!! :)

Kuruc.info - MMA-körökben nem dívik a buzeráns gyöngédség

filmes

filmes

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.600 hozzászólás
Átfûzöm, de elég sok dolgom van mostanság úgyhogy pár nap míg elkészül. Ja és az sem biztos hogy a régi küllõk jók lesznek.

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
jóvan, köszi. most buzipest, de holnap este már otthon leszek. át is fûzöd? nagyon rá vagyok most állva a dh-ra, úgyhogy nehezen viselem Pipi sérülését.

filmes

filmes

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.600 hozzászólás
Chickennek boldogság!!
Rocoval szerintem semmi baj nem volt. Lóg még itt két single track, meg egy alexrims felni. Gyere föl nézd meg õket.

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
balázs, ugye hogy semmi baj nem volt azzal a roccóval?

mi kéne a gyereknek? egy új tag? a csabiét vegye meg, az meg rak egy dhx-et a szarszínû ülés alá.

balázs, lóg még ott neked régi felnid a mûhelyedben? mert most nem tom mi legyen. de addig lehet be kéne fûzni ideiglenesen egy valamit.

jah, chickennek boldog névnapot!

filmes

filmes

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.600 hozzászólás
Én most egy ideig nem ülök bringára, pláne nem Mariborban. A jobb kezem KO. Meg van dagadva, tiszta hólyag. Nem kellett volna annyit mennem a VK pályán. Gyilkos! Amúgy esszetlen jó volt, nagyon élveztük. Csináltunk pár felvételt a dökés fejkamerával, de nem sok értelme volt...

T.Tomika

T.Tomika

vendég

• fórumtag
  • 203 hozzászólás
Ha a fiatalok nekem szól, akkor én Wagrainban és Saalbachban...

Tud valaki 222-es taghoz nyomórudat??? Rocsi a régi Rocco-d miatt hívott a srác, hogy azért szivárgott az olaj meg kicsit kotyogott mert elvolt görbülve a nyomórúd... Neki kéne egy új!

FONTOS LENNE!

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
na, fiatalok, hol voltatok?

vazze, most már aszondom, hogy jó, hogy nem mentem mariborba. ma 6 toronykör után kiszakadt két ust nipli a hátsókerekembõl :( és a nagyobb baj, hogy nem is nagyon találok hozzá. se ebay, se crc. most mi lesz?

ja, és tegnap meg több mint 4 órát tekertem. kárász-szalatnak- innen alsómocsoládra akartam menni, de eltévedtem, átvágtam a világ legnagyobb kukoricaföldjén, elfogyott a vizem, majd kiértem bikalra.... - onnan akkor alsomocsolád palacsintafesztivál (itt ittam két órája elõször vizet), majd az erdészeti úton hazafelé. de még szalatnak után estem egyet, és elgörbült a váltópapucsom.

szóval most két rossz bicajom van :(

T.Tomika

T.Tomika

vendég

• fórumtag
  • 203 hozzászólás
Vazz...

Szívesen mentem volna Mariborba... :(

Ha jól beedzettétek a pályát kimehetnénk a jövõ hétvégi versenyre... (?)

Bigcsocso

Bigcsocso

törzsvendég

• felfüggesztett
  • 467 hozzászólás
Gratula Skacok!!
kemény nyomjátok a dh-t!!!!
mi egésznap esküvõt szerveztünk... jajjjj.....
holnap talán tekerek!!!

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
söcinek pick szalámi:
Kuruc.info - Olvasónk levele és (14+) képei a karcagi Pick-sertéstelepről egy hír kapcsán

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
faszom.... :(

holnap nyomjatok ilyet:
http://www.pinkbike....-Roll-2010.html

Chicken

Chicken

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.265 hozzászólás
Feltöltött kép

Feltöltött kép

Chicken

Chicken

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.265 hozzászólás
Na öcsém: lehet, hogy barna az ülésem és nyeregtáska is van alatta. Viszont igen nagy hasznát vettük, mert abban van az imbuszkészletem, pénzem, slusszkulcsom, telefonom. Ezek jól jönnek, mert a gatyámban nincs hely a pöcsömtõl meg a hasamtól.
Inkább azt írd, hogy kettõkor már nem dolgoztál, biztos nagyon nélkülözhetetlen voltál ma Ligeten.
A többieknek meg elmondanám (mert a Rocsival már beszéltem): Mariborban vagyunk. Balázzsal ketten jöttünk. Vannak pécsiek is: Katona Miki, Pántya, Riska, Szabi, Autóversenyzõ Csabi...

Három hivatalos pálya van: kék, piros, fekete. A fekete a VK. Azzal kezdtünk. Jajj. Nagyon brutális!! Viszont a Pányta mutatott egy "titkos" útvonalat...vazz az nagyon állat.
Hát a code fékeknek van dolguk, már feketék a tárcsáink. Ma 48 km-t (Negyvennyolc!!!) DH-ztunk!! Az fárasztó!
Balázsnak vízhólyagos a tenyere.

Ami rosszabb: a Szabi eltörte az Intense951-es váz mindkét láncvilláját, a Riska a nyerget, váltót.
Délután 6-ig nyomtuk, majd egy nagy csobbanás a felvonó melletti víztározóban. (nem biztos, hogy legális).. :)

Napközben csak két sert ittam, de most még megy egy. Közben a szobában netezek, Tankcsapdát hallgatok, míg a Bazsi élettársam mossa a nuniját.
Most megyünk, tolunk valami pizzát.

Szóval Pöti nem maradtál le semmirõl...

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
kabbe köcsög barnaüléses :)

ja, a többieknek elmondanám, hogy a barna ülése alatt nyeregtáska is van. böe.

családi viszály van na. ez van, amikor van nagy család, meg nagy birtok. munkás meg egy sem. faszom

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Ejjj, Rocsi!
Máskor szétbasztatod más fejét, ha akár egy rövid tekerést lemond, erre mit csinálsz?!
Nem buli az ilyen!

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

horgász

horgász

vendég

• fórumtag
  • 108 hozzászólás

ez egy hónap múlva lesz. valakit érdekel estleg? www.gazlo.eu

Nekem sajnos mégsem jön össze, más terveink lettek. bocsi!

hentitomi

hentitomi

törzsvendég

• fórumtag
  • 321 hozzászólás
ez egy hónap múlva lesz. valakit érdekel estleg? www.gazlo.eu