Köszönjük az infót, továbbítottam a szakosztálynak.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Komlói Bányász
Indította
rocsipeti
, 2008. november 09. 22:48
Írta 2010. augusztus 03. - 20:20
Írta 2010. augusztus 03. - 18:55
Downhill és XCO verseny Zalaegerszegen, augusztus 14-15 http://www.crossfest.azt.hu
Írta 2010. augusztus 03. - 15:27
Aug.7-én szombaton ismét Czene Bandi emléktúra.
Indulás a gesztenyési Colibri presszó elõl, 8 és 10 óra között.
Célállomás:Magyaregregy Camping.
A beérkezõket egy tál finomsággal várjuk.
Nevezési díj 400Ft ...tovább » ...tovább »
Lehetõség szerint hozzatok magatokka ...tovább »l: ...tovább »
-tányért
-evõeszközt
-térképet
A MENETLEVELET NE FELEJTSÉTEK!!!
a kreativitásotokra számítunk!
Mindenkit sok szeretettel várunk:
Rendezõség.
Indulás a gesztenyési Colibri presszó elõl, 8 és 10 óra között.
Célállomás:Magyaregregy Camping.
A beérkezõket egy tál finomsággal várjuk.
Nevezési díj 400Ft ...tovább » ...tovább »
Lehetõség szerint hozzatok magatokka ...tovább »l: ...tovább »
-tányért
-evõeszközt
-térképet
A MENETLEVELET NE FELEJTSÉTEK!!!
a kreativitásotokra számítunk!
Mindenkit sok szeretettel várunk:
Rendezõség.
Írta 2010. augusztus 03. - 14:26
Írta 2010. augusztus 02. - 23:33
Írta 2010. augusztus 02. - 22:19
Gratula Tomi,szép teljesítmény.Ha lesz eredménylista rakd fel,kíváncsi vagyok.Nektek is Beni grat.Nem tudom már ki nyert bmx-en,nem ismerem õket..
Írta 2010. augusztus 02. - 21:41
Gázló teljesítve.109km 6h09perc alatt. képek:petertomi Gázló 2010 címû albuma az Indafotón
Írta 2010. augusztus 02. - 11:49
Írta 2010. augusztus 02. - 11:33
Hát lánca volt csak akik megelõzték azok kicsit erõsebbek meg agresszívabbak voltak..
ezért mentek el de azért jót ment és meglehetett volna neki!
már a 16 is necces volt neki..
köszi csiken
ezért mentek el de azért jót ment és meglehetett volna neki!
már a 16 is necces volt neki..
köszi csiken
Írta 2010. augusztus 02. - 10:10
Írta 2010. augusztus 02. - 09:34
ja, néztem a prájczert. de nem értettem,h mit csinált amikor megelõzték. mintha nem lett volna lánca. nem is tekert. de azért gratula!
Írta 2010. augusztus 02. - 09:29
sziasztok megkerültük Italyából
13 óra utazás után reggel fél 6 ra érkeztünk magyarszékre
kiestünk a kvalifikáción,nem jutottunk 64 be de mindez kb 3 tizedmásodpercen múlt...
nagyon szoros volt az a tizedek századok döntöttek..
szurkoltunk tovább a magyaroknak...,Peti a 16 ba jutott ami eddigi legjobb eredmény világkupán..
majdnem 8 ba jutott továbbjutó helyen egy sokkal nagyobb név elõzte meg
így Petyánk 12. lett
DH élõben iszonyatos volt a TV nem ad vissza kb semmit gyalog nem nagyon lehetett közlekedni
a mezõnyrõl nem is írnék semmit ezek nem normálisak..
Buktaaa :O
látom belenéztél a bmx VB be
ki nyerte???
igen õk elég gyorsak..
én is pénteken indulok bmx cross versenyre
huh Marci..
Nagyon sajnálom a biciklid!
én is nézelõdök,meg kérdezgetek..
ha bármit hallok vagy látok szólok!
üdv mindenkinek!
13 óra utazás után reggel fél 6 ra érkeztünk magyarszékre
kiestünk a kvalifikáción,nem jutottunk 64 be de mindez kb 3 tizedmásodpercen múlt...
nagyon szoros volt az a tizedek századok döntöttek..
szurkoltunk tovább a magyaroknak...,Peti a 16 ba jutott ami eddigi legjobb eredmény világkupán..
majdnem 8 ba jutott továbbjutó helyen egy sokkal nagyobb név elõzte meg
így Petyánk 12. lett
DH élõben iszonyatos volt a TV nem ad vissza kb semmit gyalog nem nagyon lehetett közlekedni
a mezõnyrõl nem is írnék semmit ezek nem normálisak..
Buktaaa :O
látom belenéztél a bmx VB be
ki nyerte???
igen õk elég gyorsak..
én is pénteken indulok bmx cross versenyre
huh Marci..
Nagyon sajnálom a biciklid!
én is nézelõdök,meg kérdezgetek..
ha bármit hallok vagy látok szólok!
üdv mindenkinek!
Írta 2010. augusztus 01. - 21:03
Írta 2010. augusztus 01. - 20:56
Írta 2010. augusztus 01. - 18:12
Õsszel eladom neked a narancsot:) Bár jobb lenne ha inkább megkerülne a kona...
Beaumont nyerte a DHt?? Mi a fene?
Csabi nekem is ilyen troy lee gatyám van, csak nem a headline hanem sima fekete. 58 fontért vettem pár hónapja. Így akciósan még a rosszabb árfolyam mellett is olcsóbb kicsit. De arra figyelj, hogy nem mindegyik akciós. Szerintem jövõ héten biztos rendelünk, ha kell egy akkor szólj.
Zalaegerszegre megyünk!!
Beaumont nyerte a DHt?? Mi a fene?
Csabi nekem is ilyen troy lee gatyám van, csak nem a headline hanem sima fekete. 58 fontért vettem pár hónapja. Így akciósan még a rosszabb árfolyam mellett is olcsóbb kicsit. De arra figyelj, hogy nem mindegyik akciós. Szerintem jövõ héten biztos rendelünk, ha kell egy akkor szólj.
Zalaegerszegre megyünk!!
Írta 2010. augusztus 01. - 14:59
semmi fejlemény...bár a csocsó mondta, és tuti igaza van, hogy 1-2 hétig tuti pihentetik. de egyszerûen nem tudom eldönteni mire gondoljak...hogy tetvesgeci cigányok voltak, akik nem tudják mit ér egy ilyen és csak kifigyelték és bejöttek a garázsba, elvitték a bringát és városon belül vagy pécsen, vagy esetleg vhol a környéken próbálják bagóért értékesíteni...
vagy profik voltak, akik tudják mit é éslehet már az országból is kivitték..
tuti figyeltek, mert a garázsajtóra ki van rakva h kamerával õrzött terület....ez igazából nem igaz, de ezt õk nem tudhatták, ha most jártak itt elõször. az elvágott v kinyitott zárat nem hagyták a helyszínen, hogy véletlenül se legyen esetleg ujjlenyomat, vagy vmi nyom..
2,5 éve szopok, adok-veszek, gyûjtögetek, hogy össze tudjak rakni egy versenyképes nagybicót...most olyan szinten állt a dolog, hogy már semmit nem változtatnék rajta, mert egy álom volt..erre elviszik...paráádéééé:(
mindenesetre ha nem lesz meg, amit elég valószínûnek tartok, már gondolni kell a jövõre, õsszel kezdeném egy vázzal...most melózok ezerrel, gyûjtöm a lóvét,,jövõ tavaszra szeretnék összerakni, megint vmit..ötleteket várnék a vázzal kapcsolatban!!! természetesen csak használtra lesz pénzem...ebayrõl, német apróról..szép állapotú, jó cuccokat lehet venni. az ár kb 1000 Euro körül lehet max... én Commencal Supreme DH-t szeretnék nagyon...bármi egyéb ötletek van, amibõl szép állapotút lehet venni ennyi pénzért írjátok le légyszi!...vagy ha láttok vmi linkeljétek be..köszi:)
nem adom fel adolgot, egész nap a netet bújom...csak mégis vhogy úgyérzem nem lesz meg:(...
vagy profik voltak, akik tudják mit é éslehet már az országból is kivitték..
tuti figyeltek, mert a garázsajtóra ki van rakva h kamerával õrzött terület....ez igazából nem igaz, de ezt õk nem tudhatták, ha most jártak itt elõször. az elvágott v kinyitott zárat nem hagyták a helyszínen, hogy véletlenül se legyen esetleg ujjlenyomat, vagy vmi nyom..
2,5 éve szopok, adok-veszek, gyûjtögetek, hogy össze tudjak rakni egy versenyképes nagybicót...most olyan szinten állt a dolog, hogy már semmit nem változtatnék rajta, mert egy álom volt..erre elviszik...paráádéééé:(
mindenesetre ha nem lesz meg, amit elég valószínûnek tartok, már gondolni kell a jövõre, õsszel kezdeném egy vázzal...most melózok ezerrel, gyûjtöm a lóvét,,jövõ tavaszra szeretnék összerakni, megint vmit..ötleteket várnék a vázzal kapcsolatban!!! természetesen csak használtra lesz pénzem...ebayrõl, német apróról..szép állapotú, jó cuccokat lehet venni. az ár kb 1000 Euro körül lehet max... én Commencal Supreme DH-t szeretnék nagyon...bármi egyéb ötletek van, amibõl szép állapotút lehet venni ennyi pénzért írjátok le légyszi!...vagy ha láttok vmi linkeljétek be..köszi:)
nem adom fel adolgot, egész nap a netet bújom...csak mégis vhogy úgyérzem nem lesz meg:(...
Írta 2010. augusztus 01. - 14:29
hû, mi van a forma1ben!!!!
tekerni megyek országúton. az útvonalat még nem tom. talán cigányhegy?
tekerni megyek országúton. az útvonalat még nem tom. talán cigányhegy?
Írta 2010. augusztus 01. - 12:06
Hova mész és melyik géppel?
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2010. augusztus 01. - 11:02
ehe,akkor a mi focistáink mit érdemelnek?
Tegnap jólesően bebasztunk. F1 után valaki tekerni?
Tegnap jólesően bebasztunk. F1 után valaki tekerni?