Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Komlói Bányász

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
10773 hozzászólás a témában

Lipi

Lipi

törzsvendég

• fórumtag
  • 419 hozzászólás
  • LocationWillersdorf (AT)

Ma tekertünk majdnem 43 kilómétert Szigliget és Salföld között. Szép helyeken jártunk. Kicsit többen bringáznak itt mint otthon... Most irány a strand és végre csobbanás.
Ki lenne benne egy mariborozásban a hosszú hétvégén. Mondjuk csütörtök legénybúcsú, péntek pihi, szombat Maribor. Mehetünk akár egy napra is.

Végre én is tekertem egy kicsit, a Hoch Wechsel irányába 76 km lett a vége. Csak 1300 m szint.

hentitomi

hentitomi

törzsvendég

• fórumtag
  • 321 hozzászólás
-Balázs!a Chiken meg a Rocsi azt javasolta,kérjelek meg arra hogy nézd át a villámat Revelation dual air130mm nem U-turn-ös.lehet róla szó valamikor?

Chicken

Chicken

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.265 hozzászólás
Én mennék, de akkor vagyunk Egerben. Csak szept második felében tudnék menni.

filmes

filmes

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.600 hozzászólás
Ma tekertünk majdnem 43 kilómétert Szigliget és Salföld között. Szép helyeken jártunk. Kicsit többen bringáznak itt mint otthon... Most irány a strand és végre csobbanás.
Ki lenne benne egy mariborozásban a hosszú hétvégén. Mondjuk csütörtök legénybúcsú, péntek pihi, szombat Maribor. Mehetünk akár egy napra is.

hentitomi

hentitomi

törzsvendég

• fórumtag
  • 321 hozzászólás

Nem! Legyen inkább 14.30, oks?! :)

Honnan indulunk, jöjjek le a városba??

Tegnap jó volt a piknik buláj, csak kicsit meleg volt bent. Csajok nagyon tolták a csöcs- és popóösszenyomást...hmm.

akkor 14.30 v.ház tér!

Chicken

Chicken

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.265 hozzászólás
Nem! Legyen inkább 14.30, oks?! :)

Honnan indulunk, jöjjek le a városba??

Tegnap jó volt a piknik buláj, csak kicsit meleg volt bent. Csajok nagyon tolták a csöcs- és popóösszenyomást...hmm.

hentitomi

hentitomi

törzsvendég

• fórumtag
  • 321 hozzászólás
Csabi fél 3 neked ok?

Chicken

Chicken

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.265 hozzászólás
Csak délután mentek, nem? Addig felkelsz és bepakolsz... :)
Big: a Pákó lesz, de legalábbis valami indián.

Csajoknak szóló lánybúcsús emailbe tettem két vicces linket...hehe

bukta

bukta

törzsvendég

• fórumtag
  • 527 hozzászólás
Szombaton megyünk 1 7re nyaralni,úgyhogy kilõve a tekerés,+ a karaoke is.De nemsoká legénybúcsú!!!!Nem hiszi el a Csocsó,hogy a Pákó lesz a sztárvendég.:-)

Chicken

Chicken

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.265 hozzászólás
Szombat délután egy laza országúti tekerés 14.00-kor?? A Péter Tomiék mennek.

Chicken

Chicken

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.265 hozzászólás
A 82 éves magyartanár elélvezési balesete - sztárok, bulvár, botrány, party, celebek

A karajoki meg a piknik érdekelne minket és lehetne a Pöti a fosõr vazze.

zoza1

zoza1

vendég

• fórumtag
  • 16 hozzászólás
Itt az elsõ kifogás:(:(:(
Dolgozok, nem kapok szabit!!!
Szombat? Vasárnap?

filmes

filmes

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.600 hozzászólás
Tudom, de most már leszarom:)

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Hát most pont kurva hideg, de jó pihenést! ;)

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

filmes

filmes

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.600 hozzászólás
[quote name='RadnaiMarci']...amit elvileg te meg tudsz oldani?:)..
Van ötletem:)

Rocsi mi holnap elhúzunk nyaralni Esztivel és hétfõig vissza sem jövünk. Irány szigliget! Viszünk bringát, kirándulunk, pihizünk és igyekszem végre megmártózni a Balatonban. Idén eddig csak térdig merészkedtem be.

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
okos lányok
A pulykát sem az eszéért szeretik, hanem a melle húsáért - Vastagbõr

Feltöltött kép

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
holnapra egy kis antinyugdíjas programajánló:

lemegyünk orfûre karaokizni. csabi levisz. majd hazahoz, lerakja az autó és jön ez:

PÉNTEK ESTI ZSONGÁS A PIKNIKBEN!

Start: 22:00 - End: 02:00

Augusztus 6-án BACARDI PARTY!!!

...tovább »Élvezd a BACARDI összes ízét, RAZZ velünk együtt egész éjszaka!!!

Napjaink, valamint az elmúlt évtizedek legnagyobb zenéivel várunk!

Elõzetes zene kívánságaitokat, az o_lengyel@freemail.hu-ra várjuk!

A lemezjátszók mögött Polska

GYERE ÉS PIKNIKEZZ VELÜNK TE IS!

Lehet gondolkozni a kifogásokon!

RadnaiMarci

RadnaiMarci

törzsvendég

• fórumtag
  • 490 hozzászólás
...amit elvileg te meg tudsz oldani?:)..

meglátjuk mi lesz...sokminden jólenne. szerintem mindenhez hozzá lehet szokni....

filmes

filmes

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.600 hozzászólás
Azért néz ki bután mert ez 17"-os. Az enyém az S-es 15ös. A 17es baromi nagy. 187cm körül vagyok és jó az S-es váz...
Féktávon ne várj sokat az izimutól se. Annak is eléggé fönt van a forgáspontja, így gondolom elég rendesen bekeményedik. De megszokható. Engem csak Mariborban zavart néha. A két váz között az áttételezésben van különbség. Az Ádám 90 kilója alá ha jól emlékszem 300as rugó kellett. Az én 74 kilómhoz 400as kell a narancsba. Általában azért szidják az izimut mert pattog a hátulja, nem vasalja úgy ki az utat. De szerintem ez egy kis tag tuninggal orvosolható.

RadnaiMarci

RadnaiMarci

törzsvendég

• fórumtag
  • 490 hozzászólás
nincs vázszám...:(

mi volt a különbség? nagyon tetszenek az izimuk...

ezt a narancsot amit linkeltem kikerestem pinkbikeon és huhh vmi nagyon nem tetszik benne....nem sok olyan narancs van ami megfelel az "ízlésemnek"..a tiéd pl olyan:) de ez... none Photo at home in Raèice, Slovenia - Pinkbike.com nyilván az összképen sokat doban igényesebb meg szebb cuccok, de vmiért akkor sem áll szépen ez a váz..

én a morewooddal kapcs inkább arra lennék kiváncsi h féktávokon h viselkedik...külföldön elsõsorban. bár a tagon is sok múlik, hogy mennyire jól van belõve gondolom...:/..

mindezzel csak az a baj, hogy kurvára olyan dolgokon agyalok, aminek a jelentõsége nem az elkövetkezendõ napokban, sem hetekben nem lesz aktuális:(...legkorábban novemberben tudok belevágni egy vázba..:(

amúgy mindenbõl jó ár-érték arányú használt cuccokat próbálok nézegetni...egyedül a két kerekem lesz új elõreláthatólag..