Azt hittem elütötték, de ha nem, akkor rendeset bukott.
Kb 5 ezer km-t megyek havonta (évi 50-60 ezer) és nem kispolszkival, így fizikailag lehetetlen betartani. Persze, most nagyot hibáztam ez tény.
Tegnap egyébként elmentem újra a tetthelyre. Mondták a helyiek, hogy naponta mérnek ott a rohadékok. Ja a falu vége tábla a kb 20-30 méterre volt. Tehát direkt arra mentek, aki gyorsan "csorog" be vagy kigyorsít a táblánál.
Az elég komoly, megértem. Ezek meg szemetek, inkább ki kellene tenni egy 70-es táblát a faluvégre, ahol egy lélek sincs, mint mérni. A 6-oson a körforgalom elõtt (tesco után) is rendszeresen mértek a 70-es táblától, mire észrevetted már késõ, most ki tudták tenni a 70-es táblát elõbbre is... Én inkább azt a taktikát választom, hogy lakott területen próbálok 60 fölé nem menni, de ha fölé is megyek nem sokkal, könnyebben lassítok, vagy a bünti sem lesz akkora. Ha nem vagyok biztos (ismeretlen helyen), inkább megyek lassabban.
el is törött
Súlyos. 40-esnek néz ki a becsúszó, de milyen márka ez? Egyedi matricázás? A feliratokból nekem nem ismerõs.