Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Komlói Bányász

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
10773 hozzászólás a témában

hentitomi

hentitomi

törzsvendég

• fórumtag
  • 321 hozzászólás

Kjól nyomjátok! Éreztem a jó kis horvát tengerparti meleget, miközben néztem a képeket...
Ucka óriási lehetett... Irigykedés a köbön:D!

nekem is nagyon bejött. nem számítottam arra ,hogy ilyen jó lesz fõleg azért mert a múlt hónapban a Papuk-hegységben az egynapos túránk is nagyon jól sikerült és akkor azt gondoltam nehéz lesz azt felülmúlni.olyan túrákat próbálunk kitalálni, ami nem túl nagy költség,van benne kihívás és esetleg tartalmaz plusz látnivalót is.valószínû hogy kb szeptemberben lesz még hasonló mint ez volt.
addig is a következõ a Gázló lesz,108km1850m szinttel,Cuha patak átkeléssel,Kõris-heggyel,kõvel,sárral,homokkal,mezõvel betonnal:D

Lipi

Lipi

törzsvendég

• fórumtag
  • 419 hozzászólás
  • LocationWillersdorf (AT)
Köszi

Chicken

Chicken

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.265 hozzászólás
Lipinek Boldog Szülcsinapcsit!

Pina helyett ilyeneket neked:

Posted Image

Posted Image

Chicken

Chicken

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.265 hozzászólás
Szépek vagyunk, na! :)

Réka pénteken ballag!! :)

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
jáááááj :)

Chicken

Chicken

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.265 hozzászólás
Posted Image

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás

a hétvégi horvát tekerés és minden más érdekes sport esemény sikeresen megvolt.
aki szívesen lapozgatja,annak itt a link:
https://picasaweb.go...786637510920034
van még kép meg videó is de most egyszer ennyi hátha unalmas lenne:)

Kjól nyomjátok! Éreztem a jó kis horvát tengerparti meleget, miközben néztem a képeket...
Ucka óriási lehetett... Irigykedés a köbön:D!

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
Posted Image

Chicken

Chicken

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.265 hozzászólás
Gyönyörû helyen voltatok!! Jók a képek.

Pulában voltam már én is, szép város! :)

Ez meg:
Sport Géza - Sport - Fõúton edzett, megbüntették a rendõrök a világkupaelsõ hegyikerékpárost

Posted Image

hentitomi

hentitomi

törzsvendég

• fórumtag
  • 321 hozzászólás
a hétvégi horvát tekerés és minden más érdekes sport esemény sikeresen megvolt.
aki szívesen lapozgatja,annak itt a link:
https://picasaweb.go...786637510920034
van még kép meg videó is de most egyszer ennyi hátha unalmas lenne:)

a következõ túránk a Bakonyban lesz:A Gázló TP 2011. július 23-án, szombaton.link itt:http://www.gazlo.eu/
erre valaki esetleg?

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
egy nap a telefonom nélkül. király :)

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
vaze, nagykovácsiban nincs rövid táv a másztereknek.... úgyhogy nyomom a közepet.

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás

Bicikli meg gyerek mellett már nem lehet fél délelõttös program egy mosás. :)

a gyereket még értem, de a bringa hogy jön ide?? :)

Chicken

Chicken

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.265 hozzászólás
Jó reggelt!

Söci egyszer próbaképp mosasd le a Horváth Kálmánéknál (Ipari út Komlón, a volán telep után Jánosi felé). Igaz, hogy 1500 pénz, de szépen dolgoznak és 15-20 perc csak. Bicikli meg gyerek mellett már nem lehet fél délelõttös program egy mosás. :)
Tény, hogy annyira sok a por, hogy nekem is a szürke kocsi csak pár napig szép (utcán tartom). Mondjuk neked legalább van garázsod.

A Palkonya baromi jó volt! Cicalány, bocs hogy meglöktem a kezed és négy köbméter gyros a fehér rucidra hullott. Próbáltam némi rotyogós "haspüh"-hel kompenzálni. Feri ugye nem baj?! :)
Szegény Évi kicsit "elfáradt" a vonaton és egy zacsiba visszatette a zsíros kenyeret és a megivott bor nagy részét (8-9dl). Jujj.

freddyke

freddyke

törzsvendég

• fórumtag
  • 2.261 hozzászólás

Feketeautómosás

A nemfekete autót szivaccsal és vízzel. Jó idõ esetén szép hetekig is. A feketével ugyanez a mosás végéig tart. Ahogy megszárad, máris foltos. Nem akarok semmi különlegeset, de 2x-3x annyi idõ a mosás mint a nemfekete esetében és az eredmény elmarad. Naponta sem akarom törölgetni. Kizárólag olyan javaslatok érdekelnek, ami kevés idõ- munka- és anyagi befektetéssel okoz jelentõs különbséget. Nem kell, hogy a légy elcsússzon, de 1-2 fokkal többet szeretnék.

Ez ilyen, a fekete csak lemosva szép. Valamit rosszul csinálsz vagy tényleg a sampon a rossz, mert itt irtózatosan kemény (vízköves) a víz, mégis amikor letörlöm viledával gyönyörû (általában pár napig), amíg nem ázik meg vagy nem porosodik be. Ha párát kap sem csíkos vagy foltos, mint a kézi autómosatás után (itt elég bénán mosnak). Napon nem mosunk autót, mert rászárad és utána semmivel nem törlöd le a foltokat, meleg idõben árnyékban is nagyon gyorsan neki kell állni letörölni, mert foltos marad. A wax-ot mindenképp ajánlom. Sonax fémdobozos, kék fedeleset használok, az AMC-ben lehet kapni Pécsen, de ha érdekel megnézem pontosan a típusát. Kemény wax, sokáig rajta marad. Amúgy nekem is ezüst kellene inkább. A bringám is fekete metál, azt is waxolom. :)

bukta

bukta

törzsvendég

• fórumtag
  • 527 hozzászólás

Bukta meg van hibbanva :) a kennondélt azé adta el, mert nem lehetett lokkolni a villát. aztán megcsinálták, akkor meg már tetszett neki... most az a baj, hogy beleér a fék a tárcsába. vett egy szar féket (itt is mindenki ezért szidja az ultimétet: Avid Juicy Ultimate Disc Brake System Reviews), és azt hiszi,hogy mindegyik ilyen... ezért most eladja ezt is.

tegnap meg ja :D vaze, elmentem itthonról egy tízessel, és hazaértem 13al, segg részegen :) de megvolt a mai másnaposságtalanító tekerés. hát nem voltam gyors.

irány palkonya!

Mégis +akartad venni a "szar" fékem.:)Országúti Forever!:):):)

Söci

Söci

vendég

• fórumtag
  • 109 hozzászólás
Fekete autómat szürkére cserélném.

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
akkó vegyé szürke autót :)

Söci

Söci

vendég

• fórumtag
  • 109 hozzászólás
Feketeautómosás

A nemfekete autót szivaccsal és vízzel. Jó idõ esetén szép hetekig is. A feketével ugyanez a mosás végéig tart. Ahogy megszárad, máris foltos. Nem akarok semmi különlegeset, de 2x-3x annyi idõ a mosás mint a nemfekete esetében és az eredmény elmarad. Naponta sem akarom törölgetni. Kizárólag olyan javaslatok érdekelnek, ami kevés idõ- munka- és anyagi befektetéssel okoz jelentõs különbséget. Nem kell, hogy a légy elcsússzon, de 1-2 fokkal többet szeretnék.

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
menjetek holnap pizzázni ofûre!!! ilyen jó pizzát még nem ettetek!

3 órája
Mediterrán Étterem Villa Orfû
Ha hétfõ akkor MEDITERRÁN PIZZA
Egyet fizet kettõt kap !