csabi, az engedélyeket majd megbeszéljük, hogy hova és mit. mondjuk holnap este.
Rendben, de igazából annyit kellett volna csinálnod, hogy amiket (engedély-kérelem) megírtam és elküldtem neked 16-án, kinyomtatod és elfaxolod a megfelelõ helyre. Balázzsal is megbeszéltem már rég, hogy tõle tudsz faxolni és fogadja is a beérkezõket.
Minden infó rajta van a lapokon: név, kontakt, faxszám, te elérhetõséged.
Ez még nem a bonyolult része a szervezésnek...

Ha kell promó, akkor ott vannak a korábbi klipek is a városiról, összesen 3 vagy 4!! Írd meg egy lemezre és vidd azt!
De szerintem, ha ismernek, akkor elég a versenykiírás is!
Felveheted a Császár Tomival is a kontaktot (nem fogod), mert ezt írta:
sz
a komlói fiókba kell benyújtani a kérelmet, lehetõleg már a konkrét versenykiírással, -programmal. nagyobb esély lenne, ha az egyesület a takszövnél vezetné a számláját, mert inkább azokat preferálja a vezetõség. mondjuk ahhoz az egész dökének át kellene hoznia a számlavezetését.
de azért érdemes megpróbálni. gondolom írtál/írtatok már ilyen kérelmet; molino-kihelyezési, reklámlehetõség, szórólapokpn való megjelenési lehetõség-bicajosboltok) stb.
Mellékes infó: a komlói vásár alatt a sportcsarnoban a takszövnek mindig van pavilonja, lehetne arra hivatkozni, hogy jó reklámfelület lenne kint is a cél melletti befutónál, stb. DÖKE (Balogh Bettina) több alkalommal (2010 perces kosár, stb.) kért már támogatást, többször kapott, állítólag idén nem. Lehet arra hivatkozni, hogy én is tag vagyok.
De ha megvan a program, kiírás, (engedélyek, MMTBSZSZ engedély, éves programban való felvétel), akkor ezen infók egyeztetése után megírom, benyújtom én is szívesen.
t