Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Komlói Bányász

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
10773 hozzászólás a témában

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás

A facebook a bankban le van tiltva.

hehe, akkor mit csinálsz egész nap? :D
annyi a kérdés, hogy mikor lehet tõletek faxolni, és hogy van-e nyomtatód? (esetleg lehet-e szgéprõl faxolni?)

filmes

filmes

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.600 hozzászólás
Ha annyira fontos volt, akkor miért csak egyszer hívtál? Kajáztam és nem vittem magammal a telefont. Utána láttam, hogy kerestél, de nem tudtalak rögtön visszahívni, így persze el is felejtettem. A degradáló kommentekre pedig szerintem lehetett számítani. Amíg csak neked lehet igazad mindenben, addig ez így is marad. Egyébként én szívesen csináltam plakátot és a film sem volt nagy dolog. Csak valahogy az infók kavarodnak mindig, azt meg utálom. A facebook a bankban le van tiltva.

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
igen, csak mehetett volna ez a degradáló kommentek nélkül is. mert ha nekem megy, akkor mehet nektek is, elvégre a versenyért csináljuk ezt, nem pedig a saját szórakoztatásunkra. a csabitól egy fél órás segítséget kértem, hogy biztos legyek abban, hogy a kérelmek rendesen mennek e., nem ment, mert durcizik. tõled nem tudom, hogy mekkora melót kértem, mert nem értek hozzá, de még te basztál le, hogy ezt+azt mér nem mondtam idõben... akartam én mondani, csak hát azt a fránya telefont kellett volna felvenni. meg egyébként mondtam is, csak azt már elfelejtetted.
szóval engem csak az zavar, hogy ha hangyafaszni dolgokhoz így álltok, akkor mi lesz akkor, ha negyven fokban mondjuk pakolni kell majd?

és mivel ez a versenyszervezéssel kapcsolatban ide nem írok többet, kérem, hogy csabi és balázs lépjenek be a fészbukra és válaszoljanak az ott feltett kérdésemre, és ezek után ott folyjon a diskurzus.

filmes

filmes

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.600 hozzászólás
Megcsináltam? Úgy ahogy mondtad? Igen. Ma nem tudom feltölteni és kész. Ha sürgõs, akkor el kell jönnöd érte és feltölteni. Az idõpontokat pedig csak azért írtam így, mert dolgom van és nem akarok rád várni.

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
nagyon köszönöm a szívességedet. kurvára úgy csináltok, mintha szívességet kérnék tõletek, pedig a zrínyiben még nem így álltatok hozzá.
mindegy. leszarom. megyek majd a dvd-ért, a meghatározott idõszakok egyikén.

filmes

filmes

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.600 hozzászólás
Nem irigylem a beosztottaidat. Jó, tudom téged mindegyik szeret...
Na akkor 17:45-18:00 Petõfi téren vagy 20:30-22:00 Chicken laknál átvehetõ a DVD.

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
szeretem, hogy ennyire odaadó vagy... ha tegnap felvetted volna a telefonod - neadjisten visszahívsz - akkor tudtad volna ezeket.
az egyik tévétõl szó szerint ezt kérték: "Kérnék egy videót az eddigi versenyekrõl..." Ha én így kérek valakitõl valamit, aztán küldd kettõt, akkor megkérdõjelezem az értelmi képességét. De ha akarjátok, akkor intézhetitek ám ti is ezeket a dolgokat...

filmes

filmes

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.600 hozzászólás
3 linket tényleg nehezeb elküldeni, mint 1-et... Igazából csak kettõt kéne, mert a 2008-as és a 2010-es van csak meg. Na mind1. Ezt a kettõt egymás után fûztem mindenféle újravágás nélkül (mivel a nyersanyag már nincs meg). Ez ott van a DVD-n a képekkel együtt. Persze ha tudom, hogy youtubera is fel kell tenni, akkor már tegnap meglett volna, de mivel ezt nem mondtad, ezért ez a feladat rád vár, mivel este nem fogok ráérni. Viszont ha mégsem olyan sürgõs, akkor holnap fel tudom tölteni. Mikor jössz a DVD-ért?

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
mint mondottam volt, csak annyit kellett tenni, hogy az utóbbi évek városi dh-s videóit egy videóba tenni. hogy ne 3 linket kelljen küldenem. a dvd is kell, de az máshova megy.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Ez lett a narancsból?
Rendesen variál...
Azért grat, kíváncsi leszek, hogy mi lesz belõle!

De ha jól látom, akkor Misinél van, úgyhogy idén már nem látjuk egyben... :D:D:D

Ti aztán kész vagytok ezzel a "szervezõsdivel"... :P

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

filmes

filmes

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.600 hozzászólás
Hát baszki most komolyan nem értelek. Az összes videóm fent van pinkbájkon. Az mennyiben különbözik a youtubetól? És múltkor a telefonban még arról volt szó, hogy kiírom. Eddig mindig DVD-n kérted a filmeket, amikor támogatókat kerestél.

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás

Rocsi ez jó? szar? öreg? há? na? he?
ELADÓ SCOTT G-ZERO FX2 « kerékpár / váz « FREERIDE / DH « Kategóriák tallózása

el negro! mire kõ neked bringa? tekeregni? mármint mennél vele hosszabbat, felfelé is?
a scott felejtõs, az a teló vicc benne. az umf meg full dh bicaj, azzal nem fogsz tudni tekerni. mennyit szánsz rá?

marcifiú meg beújított:

Feltöltött kép

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
bazsika fel is kéne tõtteni a jutubra, mer nem postáznék dvd-t. mondjuk nekem van jutub fiókom, meg tudom csinálni. és halál nyugodt vagyok, nem én zsörtölõdök.... :)

Patyó-V8

Patyó-V8

vendég

• fórumtag
  • 180 hozzászólás
Rocsi ez jó? szar? öreg? há? na? he?
ELADÓ SCOTT G-ZERO FX2 « kerékpár / váz « FREERIDE / DH « Kategóriák tallózása
Patyó El Negro..:mexico:Del CRF Kingo..:scared:

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Jah, még mindig megvan.
Nagyon rajta voltam a Cannondale-esdin, próbálkoztam is, de nem igazán jött be...
Sajnálom, hogy ezt kell mondanom, de ár/érték arányban nem állja meg a helyét.
Azért egyszer még lesz valami fullos Cannondale-em Lefty-vel! ;)

Köszönöm a jótanácsokat!
Holnap meglesem a gépet, aztán hátha...

Amúgy maradna a Cannondale, mert azért nagyon fasza gép, csak elkapkodtam és kicsi.
Hosszabb tekerésnél nagyon nem kényelmes.
L-es kell és kész.

Próbálkozom...

U.I.: ugyan itt egy M-es Cannondale Caffeine F3 eladó! ;)

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

filmes

filmes

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.600 hozzászólás

tudom, hogy menõbb engem basztatni, de:
- csabi, még mindig nem válaszoltál. gondolom már csak azért sem, mert most kis dacos vagy....
- eszti, kérlek otthon vond meg a szexet az uradtól, mert egyrészt két hetet ígért a videóra, másrészt utaltasd be a fülészhez, mert nem hallja, ha csörög a telefonja. de ha már úgyis találkozol vele, akkor kérdezd meg tõle légyszi a következõket:
1. mikor lesz kész a videó?
2. mikor mehetünk faxolni (ja, csabi, lesz nyomtató az irodában, képzeld)
3. mikor cserélné ki a dt elsõagyamban a csapágyakat

köszi.

oszt innentõl kéretik minden - a városi dh-t illetõ - hozzászólást a fészbuk csoportba írni.

Nyugi Roxi! Kész a DVD. Még képeket is tettem rá. Gyere el érte, hozd magaddal a faxolnivalót és a többit intézem.

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
egy mar volt neki :)

Söci

Söci

vendég

• fórumtag
  • 109 hozzászólás

Nálatok többen tekernek, mint nálunk és érdemi véleményt még nem kaptam...
A gép nem ritkaság, elvileg azzal nagy baj nem lehet, de mi a véleményetek errõl?
Ár/érték arány?!

Sürgõsen fx 320ezerért! Speci Stumpjumper FSR FOX-al, Elixir-el « MTB kerékpár « MOUNTAIN BIKE « Kategóriák tallózása

Hali!

Cseréld le a hajtókart és tegyél fel kulacstartót. A hátsóagyat használd amíg bírja, vagy add el és tegyél bele másikat. És biztosan jól szolgál amíg nem lesz Cannondale-d.

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
oszt mennyi az annyi?

ez meg jó, így tán lenne értelme két tányért rakni elõre:
9-36 tooth cassette and 2012 Specialized Enduro - All-Mountain & Cross Country - Mountain Biking Forums / Message Boards - Vital MTB

tudom, hogy menõbb engem basztatni, de:
- csabi, még mindig nem válaszoltál. gondolom már csak azért sem, mert most kis dacos vagy....
- eszti, kérlek otthon vond meg a szexet az uradtól, mert egyrészt két hetet ígért a videóra, másrészt utaltasd be a fülészhez, mert nem hallja, ha csörög a telefonja. de ha már úgyis találkozol vele, akkor kérdezd meg tõle légyszi a következõket:
1. mikor lesz kész a videó?
2. mikor mehetünk faxolni (ja, csabi, lesz nyomtató az irodában, képzeld)
3. mikor cserélné ki a dt elsõagyamban a csapágyakat

köszi.

oszt innentõl kéretik minden - a városi dh-t illetõ - hozzászólást a fészbuk csoportba írni.

Chicken

Chicken

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.265 hozzászólás
Ilyen lesz:
http://www.youtube.com/watch?v=RKYk6wl0RFU&playnext=1&list=PL9E49A92E7DCAF932

Infók: http://bolthely.hu/w...776f5_TRAFFIPAX

Egyébként meg tolatóradar is vazze: http://bolthely.hu/w...o___tolatoradar