Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Komlói Bányász

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
10773 hozzászólás a témában

VSanyi

VSanyi

törzsvendég

• fórumtag
  • 647 hozzászólás

Dátum? :)

Aki keres az talál!

Egyébként még nem fix.
A Föld a Naprendszer elmegyógyintézete.
www.vidakhaz.hu

VSanyi

VSanyi

törzsvendég

• fórumtag
  • 647 hozzászólás

nekem meg a Bazsának biztos nem jó (esküvõre megyünk),
de nagyon sajnálnám, ha lemaradnánk, idén valahogy nem jöttek össze a közös szervezések (pl. maratonok)
ezért kérdezném, az augusztus 20-i hétvége teljesen kizárt?

Nem kizárt, megbeszélem a többiekkel, sõt a Vörösfenyõ szászvári része is csak addigra lesz szabad.
www.vidakhaz.hu

freddyke

freddyke

törzsvendég

• fórumtag
  • 2.261 hozzászólás

A Bükkmarci utáni hétvégén.

Dátum? :)

cinnamon girl

cinnamon girl

törzsvendég

• fórumtag
  • 347 hozzászólás
nekem meg a Bazsának biztos nem jó (esküvõre megyünk),
de nagyon sajnálnám, ha lemaradnánk, idén valahogy nem jöttek össze a közös szervezések (pl. maratonok)
ezért kérdezném, az augusztus 20-i hétvége teljesen kizárt?
No risk - No fun! :P

szõnyeg

szõnyeg

törzsvendég

• fórumtag
  • 577 hozzászólás
Részvételi lista:
(Aki biztosan jön másolja át a listát és írja be magát a végére)

1. Vidák Sándor (Szászvár)
2. Nemes Laci (Tevel)
3. Nemes Dani (Szászvár) Neeem, nem vagyunk rokonok a lacival:D

VSanyi

VSanyi

törzsvendég

• fórumtag
  • 647 hozzászólás
Részvételi lista:

2. Nemes Laci (Tevel)
www.vidakhaz.hu

VSanyi

VSanyi

törzsvendég

• fórumtag
  • 647 hozzászólás
Parkolni lehet nálunk (4-5 autó) Vagy a strand elõtt,(6-8 járgány), mivel a strandolóknak is kell parkoló.
www.vidakhaz.hu

VSanyi

VSanyi

törzsvendég

• fórumtag
  • 647 hozzászólás
Részvételi lista:

www.vidakhaz.hu

VSanyi

VSanyi

törzsvendég

• fórumtag
  • 647 hozzászólás
Ok!
Szombat 10:00 Túra kezdete (egész napos lazulósra gondolnék) cél lehet mondjuk Zsongorkõ, illetve Melegmány.(ötleteket várok)
Kaja mondjuk este 7óra, majd bringával fel a Fenyõre( sátrazni ott is tudunk).(nálunk nincs túl nagy hely)
Este buli+ tábortûz.
Vasárnap eszmélés után Dh a pályánkon szabad stílusban fáradásig, utána esetleg egy hûsítõ lubickolás a szászvári strandon.
Nagyobb létszám esetén a csapatpénzbõl dúsíthatjuk a kaját piát.
Én arra gondoltam, hogy nem csak ti jöhetnétek Komlóról, hanem meghívnám a szegedi,és orosházi, illetve a kurdi haverokat is,illetve pécsi emdereket is!
Nagy csapat nagy buli!
A szászvári turistaházat holnap megérdeklõdöm, férõhely és ár tekintetében.
Ha valaki nagyon igényes, nagyobb léért van tutti szállás is a faluban Úgy 2700-3000 körül, fürdõvel ággyal tv-vel, de az ilyen emberek kíméljenek!
www.vidakhaz.hu

Chicken

Chicken

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.265 hozzászólás
Pl. délelõtt közös túra, délután DH-zás, este ujjazás. Így mindenki találhat érdekeset.

Chicken

Chicken

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.265 hozzászólás
Sanyi! Nagyon köszi! Az idõpont nekünk jónak tûnik! A városi DH-t úgyis a Rocsi szervezi...GÕZERÕVEL! :D

A DÖKE tagoknak erre van egy kerete amit évek óta gyûjtögetek és valami csapatépítésre szánnám (szállás/kaja/pia). Magyarul neked nem kell semmivel hozzájárulnod. Viszont le kéne tisztázni, hogy ki aludna ott, mert lehet, hogy csak pár sátorhely kéne az udvaron!

Valami keretet ki kellene találnunk: pl. hánykor kezdés, meg mik legyenek a programok és akkor írok egy meghívót és minél hamarabb kihirdetem.

Ezután TERMÉSZETESEN MINDENKI BASZIK VISSZAJELEZNI, úgyhogy elkezdem hívogatni a népet....

A kaja meg egyebek miatt viszont nem baj, ha 4-5 nappal a rendezvény elõtt összeáll a biztos létszám.

VSanyi

VSanyi

törzsvendég

• fórumtag
  • 647 hozzászólás

Az mi az, hogy túrás-déhás-bográcsos?

A Bükkmarci utáni hétvégén. Szászvár túrás-déhás-bográcsos buli. Ajánlott az ittalvás,(pontos árat nem tudok, de biztosan 1000ft alatt van) mondjuk a Vörösfenyõn (turistaház, no áram no víz no kontroll) mivel ott van komlói és szászvári ház is. Zuhanyozni lehet nálunk, vagy a bátrabbaknak a patakban.:D
Csak tekerés, evés, ivás, tábortûz, semmi egyéb....
Mivel pár emberen kívül még nem sokan jártak nálunk, illetve itt még nem volt ilyen, ezért úgy gondoltam itt a kitûnõ alkalom, hogy összejöjjön a környék bringás java!
A Vörösfenyõt még le kel tárgyalni, ha van elég érdeklõdõ:D.
A kaja Õzpörkölt, ez a saját hozzájárulásom a bulihoz,(k.b. 20-25 fõig ennyi a limit a kajára.) illetve némi bor is akad.
A többit össze kéne dobni, pl. mindenki hoz valamit amit szeret inni, + a kedvenc zenéiteket is.

Akit érdekel jelezze!

(a dátum képlékeny, ha nektek foglalt, írjátok meg mikor jó)

Tehát Augusztus 13.-14.
1.Szászvári Bringás Jamboree!

www.vidakhaz.hu

hentitomi

hentitomi

törzsvendég

• fórumtag
  • 321 hozzászólás
koszonom a szulinapikat!most nyaralok a balatonon,de szombaton mint mar regebben irtam kesz a gazlo a bakonyban.info itt ha valaki meg csatlakozna:www.gazlo.eu kb:110km 1850m szinttel mundenfele terepen

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Aztán a végére senki sem jött.
Csak a Rocsi, de tõle befosott a stucnim csavarja is...
:)

Amúgy én is gyenge vagyok, de nagy a szám, úgyhogy rendre utasítok mindenkit és lelkesen megvárnak.
Ennyi.
Akkor idén sem maratonozok...

Ez a kombó jól hangzik, de akár hogy is nézem, ehhez több bringa kell!
Úgyhogy lesz valami alaptábor, ahol a csajok már fõznek s ott cserélünk bringákat!
;)

Rocsi, nagon jófej volt a csaj. Megint. :D
Még azt is fölajánlotta, hogy ha máskor is leszervezem, akkor viszi szívesen...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

cinnamon girl

cinnamon girl

törzsvendég

• fórumtag
  • 347 hozzászólás

Eszti+Balázs, tuti nem mentek maratonra?
Annyira nem nagy költség...
Ha nem mentek, nincs kivel tekernem.

ööö...az edzõm szerint semmi keresnivalóm egy maratonon...õ a reális, és meg a lelkes :-D
a múltkori panoráma körre is azért nem mentem, mert túl nagy lett a társaság, tele volt ilyen cécó menõvel (pl. Rocsi, Csabi)
evvan...
No risk - No fun! :P

szõnyeg

szõnyeg

törzsvendég

• fórumtag
  • 577 hozzászólás

Most értem haza, de lehet, hogy kicsit késõbb hívom a kollegínádat, mert most annyira esik, hogy a kocsiig nem tudok elmenni...

Marci! a válasz: kis tekerés, nagy csapatás, aztán ultra fözés vagy sütögetés:D (valamikor augusztus)

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás

Most értem haza, de lehet, hogy kicsit késõbb hívom a kollegínádat, mert most annyira esik, hogy a kocsiig nem tudok elmenni...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás

Hétvégén péntek estétõl vasárnap estig van kedve valakinek csatlakozni egy balatoni bringázáshoz?
A bélatelepi kempingben alszunk, szombat reggel hajókázás Badacsonyba, majd vissza Tihany felé a déli partra a kempingig, másnap a másik irány több hegyi ösvénnyel.
Szerintem 15-20 ezerbõl szállással utazással és kajával megúszható. 6 fõ már biztos, de valószínû, hogy még egy 6fõs csapat, és még +2 csatlakozik hozzánk.
Akinek van hozzá kedve jelezze, és egyeztetünk.
Jó buli lesz.

hú, baszki, ha nem lennék munkanélküli, akkor nagyon mennék!! :D a túrás-déhás-bográcsos napot mikor csináljuk? azon nagyon rajta lennék!

Chicken

Chicken

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.265 hozzászólás
Csatlakozom: Boldogot Tominak!

bukta

bukta

törzsvendég

• fórumtag
  • 527 hozzászólás
Boldog szülinapot Henti Tomi!