Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Komlói Bányász

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
10773 hozzászólás a témában

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
muhahhha :D

Totalcar - Magazin - Kétszázmilliónyi autót zúzott le a szõke

MeggyMag

MeggyMag

törzsvendég

• fórumtag
  • 291 hozzászólás
Mi jöhet még?!

Chicken

Chicken

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.265 hozzászólás

Még az érdekelne, Dombóvárra bemész vagy kerülöd? A Szõlõhegy mit takar? Az utvonalterv.hu-n néztem az útvonalat. :) Nekem 1.5 slick van, most vettem nemrég, fõleg erre (Balaton kör). Tavaly 600km-t mentem összesen a Balaton körül, igaz, hogy nagyon forgalmas, de nekem nem jöttek. Az volt a szar, hogy 30-ról 0-ra lassítani állandóan, nem lehet tartani egy tempót, mert szabálytalanul mennek (egymás mellett, kutyaséta, bringautat járdának, stb.) + nem látnak. Fel vagyok fegyverkezve 120dB-es airzound-al. Szerintem ez hatásos lesz. :)

Vásárosdombó felõl Dombóvár felé mész és már majdnem ott vagy. Ki lesz írva, hogy Dombóvár-Szõlõhegy (nem lehet eltéveszteni), ott balra majd párszáz méter után jobbra, de ki is lesz írva, egy zöld bringás jel ez Kapospulára visz ki. Így levágod teljesen Dombóvárt. Keskeny kis út, autóval néztem. Bicajjal teljesen fasza lesz.

A duda meg durva lehet.

filmes

filmes

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.600 hozzászólás
ÖrömBoldogság! Én megyek lakást avatni, meg gokartozni Pestre, úgyhogy nem jó.

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
ma este vki piknikbe? Csajomnak van szulinapja.

freddyke

freddyke

törzsvendég

• fórumtag
  • 2.261 hozzászólás

Montival megyek (egy srác jön o.útival). 10 éves kb 1.7-es szélességû slick gumikkal. Ha Fonyód, akkor is Kaposvár-Mernye és Somogybabod után lemész balra a 67 útról (nem is szabadna tovább menni, mert az már 110-es szakasz, igaz, mi arra megyünk) Látrány-Lelle felé. Onnan meg a parton vagy a hetesen balra Fonyód felé.

Én nem szeretem a bringautat, mert nagyon forgalmas, nem lehet haladni, meg neked jönnek. Maradok a 7-es úton.

Ez is jól jöhet:

Útvonalterv.hu - Magyarország térkép, útvonaltervezés és menetrend

Mondjuk, ha ilyen idõ marad, akkor egy csónak jobb választás lesz a bringánál.

Még az érdekelne, Dombóvárra bemész vagy kerülöd? A Szõlõhegy mit takar? Az utvonalterv.hu-n néztem az útvonalat. :) Nekem 1.5 slick van, most vettem nemrég, fõleg erre (Balaton kör). Tavaly 600km-t mentem összesen a Balaton körül, igaz, hogy nagyon forgalmas, de nekem nem jöttek. Az volt a szar, hogy 30-ról 0-ra lassítani állandóan, nem lehet tartani egy tempót, mert szabálytalanul mennek (egymás mellett, kutyaséta, bringautat járdának, stb.) + nem látnak. Fel vagyok fegyverkezve 120dB-es airzound-al. Szerintem ez hatásos lesz. :)

Chicken

Chicken

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.265 hozzászólás

Köszönöm, átfogó válasz. :) Tehát az utolsó nem valami jó. Azt veszem ki, nekem Pécsrõl jobban megérné Abaliget, Kishajmás, Sásd, Gödre, Kaposvár felé menni, bár tudom ott milyen szintek vannak, de a 66-oson elég ennyit is közlekedi. Viszont Fonyód felé mennék, akkor is megéri Mernye felé menni a kisebb forgalom miatt és fent a part mentén megtenni a maradék utat? Slick gumikkal mész vagy van országútid?

Montival megyek (egy srác jön o.útival). 10 éves kb 1.7-es szélességû slick gumikkal. Ha Fonyód, akkor is Kaposvár-Mernye és Somogybabod után lemész balra a 67 útról (nem is szabadna tovább menni, mert az már 110-es szakasz, igaz, mi arra megyünk) Látrány-Lelle felé. Onnan meg a parton vagy a hetesen balra Fonyód felé.

Én nem szeretem a bringautat, mert nagyon forgalmas, nem lehet haladni, meg neked jönnek. Maradok a 7-es úton.

Ez is jól jöhet:

http://utvonalterv.hu/

Mondjuk, ha ilyen idõ marad, akkor egy csónak jobb választás lesz a bringánál.

Chicken

Chicken

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.265 hozzászólás
Tegnap este néztük meg. Ezt látnotok kell!!

Pcsi Szabadtri Jtkok - Outdoor Festival of Pcs

Bevonják a közönséget is az elõadásba, annyit röhögtünk mint állat! Nagyon jó darab.

Pokrócot, párnát érdemes vinni!

onozobarna

onozobarna

újonc

• fórumtag
  • 8 hozzászólás
Még nem vettem semmit ami megerõsítheti az állításodat, de nagyon hajlok ráá :P

freddyke

freddyke

törzsvendég

• fórumtag
  • 2.261 hozzászólás

Összesen hárman megyünk fel (a többiek kocsikkal). Komló-Kisvaszar-Vásárosdombó-Dombóvár-Szõlõhegy-Taszár-Kaposvárt kikerüljük az autóúton-Kaposfüred(67-es út)-Deseda-Mernye-Somogybabod-Balatonszemes-Balatonõszöd.

Ez hétvégén nem túl forgalmas és nincs benne túl sok szint sem. Tizenpár éve járunk, annyi különbséggel, hogy Komló-Magyarszék-Sásd-Gödre-Sántos-Kaposvár volt. Az rövidebb, de több a szint.

Autóval tegnap megnéztem egy másik útvonalat is: Komló-Kisvaszar-Vásárosdombó-Dombóvár-Szõlõhegy-Kapospula-Nak-Lápafõ-Somogyszil-Igal-Bonnya-Andocs-Karád-Visz- B. szemes. Nem az igazi, mert a végén szar az út minõsége, meg sok a szint. Mondjuk kicsit rövidebb és vadregényes.

Köszönöm, átfogó válasz. :) Tehát az utolsó nem valami jó. Azt veszem ki, nekem Pécsrõl jobban megérné Abaliget, Kishajmás, Sásd, Gödre, Kaposvár felé menni, bár tudom ott milyen szintek vannak, de a 66-oson elég ennyit is közlekedi. Viszont Fonyód felé mennék, akkor is megéri Mernye felé menni a kisebb forgalom miatt és fent a part mentén megtenni a maradék utat? Slick gumikkal mész vagy van országútid?

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
Feltöltött kép

ligeten fasza nyár volt idén... :
Facebook

szõnyeg

szõnyeg

törzsvendég

• fórumtag
  • 577 hozzászólás
Szeptember 17. Tolna 50/25/15 teljesítménytúra, (bringával v gyalog) ha valakit érdekel. Infó itt: ======= "Vlgysg" Turista Egyeslet, Bonyhd =======

szõnyeg

szõnyeg

törzsvendég

• fórumtag
  • 577 hozzászólás

A zasszony váza olyasmi. Caprine alu asszem, kb 50km van benne. Olyan 2006 körüli. Érdekel? Neki kisebb kéne! 16"-os vagy nõi.

Megkérdezem mert nem nekem lesz

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
ez kibaszott durva......
a videót tényleg csak az nézze meg, aki bírja a csúnyát.
Krokodil: a drog, ami drogosokat eszik | Gépnarancs

Chicken

Chicken

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.265 hozzászólás

Érdeklõdnék nem e tud valaki elado merev vázat 18" 19"-est vagy cserélné egy Rock Machine volcano vázra

A zasszony váza olyasmi. Caprine alu asszem, kb 50km van benne. Olyan 2006 körüli. Érdekel? Neki kisebb kéne! 16"-os vagy nõi.

Chicken

Chicken

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.265 hozzászólás

Melyik útvonalon tekersz fel? Vacillálok, hogy feltekerek, de nehéz találni, ami viszonylag forgalommentes.

Összesen hárman megyünk fel (a többiek kocsikkal). Komló-Kisvaszar-Vásárosdombó-Dombóvár-Szõlõhegy-Taszár-Kaposvárt kikerüljük az autóúton-Kaposfüred(67-es út)-Deseda-Mernye-Somogybabod-Balatonszemes-Balatonõszöd.

Ez hétvégén nem túl forgalmas és nincs benne túl sok szint sem. Tizenpár éve járunk, annyi különbséggel, hogy Komló-Magyarszék-Sásd-Gödre-Sántos-Kaposvár volt. Az rövidebb, de több a szint.

Autóval tegnap megnéztem egy másik útvonalat is: Komló-Kisvaszar-Vásárosdombó-Dombóvár-Szõlõhegy-Kapospula-Nak-Lápafõ-Somogyszil-Igal-Bonnya-Andocs-Karád-Visz- B. szemes. Nem az igazi, mert a végén szar az út minõsége, meg sok a szint. Mondjuk kicsit rövidebb és vadregényes.

filmes

filmes

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.600 hozzászólás
Betegek. Hogy lehet ekkora whipet csinálni???
Szõnyegúr! Megjött a kormányod!

MeggyMag

MeggyMag

törzsvendég

• fórumtag
  • 291 hozzászólás
cirkusz! :o

szõnyeg

szõnyeg

törzsvendég

• fórumtag
  • 577 hozzászólás
Érdeklõdnék nem e tud valaki elado merev vázat 18" 19"-est vagy cserélné egy Rock Machine volcano vázra

freddyke

freddyke

törzsvendég

• fórumtag
  • 2.261 hozzászólás

Én is tekerek szombaton (vagy vasárnap) 100km-t, de Balcsira.. :) Jó meleg a víz, élvezet lesz a nyaralás.

Melyik útvonalon tekersz fel? Vacillálok, hogy feltekerek, de nehéz találni, ami viszonylag forgalommentes.