Totalcar - Magazin - Kétszázmilliónyi autót zúzott le a szõke
Még az érdekelne, Dombóvárra bemész vagy kerülöd? A Szõlõhegy mit takar? Az utvonalterv.hu-n néztem az útvonalat.
Nekem 1.5 slick van, most vettem nemrég, fõleg erre (Balaton kör). Tavaly 600km-t mentem összesen a Balaton körül, igaz, hogy nagyon forgalmas, de nekem nem jöttek. Az volt a szar, hogy 30-ról 0-ra lassítani állandóan, nem lehet tartani egy tempót, mert szabálytalanul mennek (egymás mellett, kutyaséta, bringautat járdának, stb.) + nem látnak. Fel vagyok fegyverkezve 120dB-es airzound-al. Szerintem ez hatásos lesz.
Montival megyek (egy srác jön o.útival). 10 éves kb 1.7-es szélességû slick gumikkal. Ha Fonyód, akkor is Kaposvár-Mernye és Somogybabod után lemész balra a 67 útról (nem is szabadna tovább menni, mert az már 110-es szakasz, igaz, mi arra megyünk) Látrány-Lelle felé. Onnan meg a parton vagy a hetesen balra Fonyód felé.
Én nem szeretem a bringautat, mert nagyon forgalmas, nem lehet haladni, meg neked jönnek. Maradok a 7-es úton.
Ez is jól jöhet:
Útvonalterv.hu - Magyarország térkép, útvonaltervezés és menetrend
Mondjuk, ha ilyen idõ marad, akkor egy csónak jobb választás lesz a bringánál.
Köszönöm, átfogó válasz.
Tehát az utolsó nem valami jó. Azt veszem ki, nekem Pécsrõl jobban megérné Abaliget, Kishajmás, Sásd, Gödre, Kaposvár felé menni, bár tudom ott milyen szintek vannak, de a 66-oson elég ennyit is közlekedi. Viszont Fonyód felé mennék, akkor is megéri Mernye felé menni a kisebb forgalom miatt és fent a part mentén megtenni a maradék utat? Slick gumikkal mész vagy van országútid?
Összesen hárman megyünk fel (a többiek kocsikkal). Komló-Kisvaszar-Vásárosdombó-Dombóvár-Szõlõhegy-Taszár-Kaposvárt kikerüljük az autóúton-Kaposfüred(67-es út)-Deseda-Mernye-Somogybabod-Balatonszemes-Balatonõszöd.
Ez hétvégén nem túl forgalmas és nincs benne túl sok szint sem. Tizenpár éve járunk, annyi különbséggel, hogy Komló-Magyarszék-Sásd-Gödre-Sántos-Kaposvár volt. Az rövidebb, de több a szint.
Autóval tegnap megnéztem egy másik útvonalat is: Komló-Kisvaszar-Vásárosdombó-Dombóvár-Szõlõhegy-Kapospula-Nak-Lápafõ-Somogyszil-Igal-Bonnya-Andocs-Karád-Visz- B. szemes. Nem az igazi, mert a végén szar az út minõsége, meg sok a szint. Mondjuk kicsit rövidebb és vadregényes.
Megkérdezem mert nem nekem leszA zasszony váza olyasmi. Caprine alu asszem, kb 50km van benne. Olyan 2006 körüli. Érdekel? Neki kisebb kéne! 16"-os vagy nõi.
Érdeklõdnék nem e tud valaki elado merev vázat 18" 19"-est vagy cserélné egy Rock Machine volcano vázra
Melyik útvonalon tekersz fel? Vacillálok, hogy feltekerek, de nehéz találni, ami viszonylag forgalommentes.
Én is tekerek szombaton (vagy vasárnap) 100km-t, de Balcsira..
Jó meleg a víz, élvezet lesz a nyaralás.