Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Komlói Bányász

- - - - -

• Please log in to reply
10773 replies to this topic

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6,770 posts
csabi a te betegséged neve: öregedés. és annak a leggyorsabb lefolyású változata :D

bajortól meg:

bakker, tegnap nem is tudom mikor jöttem haza. de 2 elõtt tuti nem. és 4kor indítottuk a sörtúrát a Buktánál... jót szittyóztunk. Bukta meg Eszti úgy pogózott, hogy a leghevesebb punk is lófasz. aztán összevesztek valamin, és a Bukta kiütötte szegény Esztit. Még az orra is vérzett :)
reggel elég másnapos voltam, úgyhogy ma nem is bringáztam, van is egy kis lelkiismeret-furdalásom. délután volt egy séta orfûn, ott összefutottam Amival meg a Hajnival. jövõ hétre hellóvin partit szerveznek. aszonták a Csabinak már nem is szólnak...

ja, vazze. megjelölt iwiwen az a csaj, aki rámgerjed tegnap este. 16 éves... na most vagy apakomplexusa van, vagy fiatalabbnak látszom a koromnál. nagyon mosolygott, aztán megkérdeztem, hogy ismerjük-e egymást. aszonta még nem, de mindjárt fogjuk. aztán smárolni akart. mér nem most vagyok 15 éves???

Chicken

Chicken

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,265 posts

Chicken

Chicken

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,265 posts
Köszönöm az aggódást!! :)
Sajna tegnap nagyon rottyon voltam. Persze, mikor a Rocsinak megírtam, hogy miért nem tudok lemenni az Operabálra (vagy nem is az volt a Zrínyiben??!), azért még mindenkit rákényszerített, hogy megalázó hangpostaüzenetet hagyjon nekem. Csúnya bukkakésat meg minden.
Szóval fos-hány-láz volt keményen, de ma már jobban vagyok, ehhez nagyban hozzájárult, hogy folyamatosan KÚRálunk itthon. Meg egypasis bukkaké-kat forgatunk, ki kell szívni a rontást, na.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Néhányan Pécsrõl megyünk a Dobogó-Szászvár pályára tologatósdéházni. Kb. déltõl leszünk ott...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

cinnamon girl

cinnamon girl

törzsvendég

• fórumtag
  • 347 posts
Csabi!!
szoríjjá egy pudvás hajmát a hónad alá, meg kapj a fogad közé macskaszõrrel tömött pipát, oszt szíjjad!!!!.
Na, érzed-e már, hogy javulsz? Hogy távozik a rontásbetegség?

aztán ne járjál mezítláb, mert meglevesedik az orrod!

No risk - No fun! :P

bodija80

bodija80

vendég

• fórumtag
  • 82 posts
én ott leszek!

béke
béke - Yoko

hentitomi

hentitomi

törzsvendég

• fórumtag
  • 321 posts
ma 1kor v.háza térrõl egy óbánya kör páran vagyunk már.

Bigcsocso

Bigcsocso

törzsvendég

• felfüggesztett
  • 467 posts

Hali bulizósok!

Mi még Egerben :sex:, de holnap este már otthon :koniobijc
Rocsi, és a kislányod nem tudna mit csinálni a mamádnál Ligeten, ne kammerolj. Egész nap ott van, nem?

Balázs, elvihetném a bicajom vasárnap? (Rocsinak: nem tekerni akarok vele, csak hogy a pincénkben porosodhasson az is.)

Big: Cannondale síléced nincs, mert engem most inkább az érdekelne...

majd szerzek chicken!!!!!

filmes

filmes

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,600 posts
Hát élménybeszámoló nincs, mivel nem voltunk mi sem. Mindenki visszamondta. Gondoltuk bemegyünk Pécsre kicsit sétálni, de ahhoz már késõ volt úgyhogy maradt a filmnézés. A halloween partyt viszont már tényleg meg kéne nézni.
Csabi a fékedbõl elegem van. Kell még1 roppantógyûrû, mert ez sem fogta meg rendesen. Már teljesen be volt állítva, fel volt töltve. Gondoltam még letesztelem és behúztam párszor jó erõsen, mire kilõtte a csövet... Akkor kb ilyen lett a fejem:blowup:úgyhogy fogtam és betoltam a mûhely végébe.

bodija80

bodija80

vendég

• fórumtag
  • 82 posts

wow, ilyen túrát akarok:
http://www.pinkbike....art-1-2009.html

jószándékú tábla:

Feltöltött kép

igen, erre én is szivessen elmennék!
de azért beérem a Magyar hegyekkel is!
béke - Yoko

bukta

bukta

törzsvendég

• fórumtag
  • 527 posts
Szombaton Gobbi Hilda tyu-tyu ..... R.Pitbull este a Zrínyiben.Aki jön jön,aki nem,az otthon marad.Holnap ha nem esik megyünk 13h30-kor tekerni 1 lazát o.úton.Találka a Maró boltja elõtt.

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6,770 posts
te gondolom holnap sem jössz majd mulatni... képzeld, ha egyedül hagyom, akkor vonyít egész este. a csajok is így vannak ezzel, ezért nincs is :D

balázséktól várom az élménybeszámolót, mert a jövõ heti halloween partit nem hagynám már ki.

Chicken

Chicken

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,265 posts
Hali bulizósok!

Mi még Egerben :sex:, de holnap este már otthon :koniobijc
Rocsi, és a kislányod nem tudna mit csinálni a mamádnál Ligeten, ne kammerolj. Egész nap ott van, nem?

Balázs, elvihetném a bicajom vasárnap? (Rocsinak: nem tekerni akarok vele, csak hogy a pincénkben porosodhasson az is.)

Big: Cannondale síléced nincs, mert engem most inkább az érdekelne...

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6,770 posts
csocsó, az a baj, h mindenbõl a legrondább színût rendeltétek :) néztem az apróban.

én meg megtaláltam a bukómat:

Feltöltött kép
Feltöltött kép

Bigcsocso

Bigcsocso

törzsvendég

• felfüggesztett
  • 467 posts
ha valakit érdekelne van néhány canga eladó:

cannondale perp: jó állapot, rock shox domain, fox van r, mavic 825 ringle agyak, x.9 stb: 350e Ft

még egy perp: ez vadonatúj a rigó barátomé ez 450 e ft

egy cannondale chase: saint, singlespeed, mtx felnik, avid fékek, easton kiegészítõk, ez nagyon occsó!!!!

cannondale rush fox, 2007es modell, vadonatúj L-es méret: bikemagon fennt van,

cannondale scalpel 2008-as új: szintén fent van a bikemagon

freddyke

freddyke

törzsvendég

• fórumtag
  • 2,261 posts
Én ma is egész nap melóztam (még mindig).

Éppen annyi idõm volt, hogy markolatot cseréltem (át kellett szerelni a fékkarokat és a váltókarokat, mert nem fért fel), illetve visszaraktam a régi nyeregtáskám rögzítõjét, mert az újhoz kell rendelnem egy másik fixert.

Ha valaki rendelne CRC-rõl légyszi szóljon, nekem is kellene pár apróság. Legkésõbb november közepén rendelünk egy haverral, de ahhoz is lehet csatlakozni, akkor talán már ingyen lesz a posta.

A hétvégén már mindenképpen szeretnék menni. Valaki Pécs felé?

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6,770 posts
oh fákk, tök mennék, de a kislányomat nem hagyhatom egyedül :( anyám elment dolgozni.
nem jött össze a nap úgy, ahogy szerettem volna. melózni kellett ligeten. földbirtokosnak lenni szopás :) legalábbis úgy, ha nincsenek parasztjaid :D de azért bogyókával elmentünk egy vékonyat csapatni.

filmes

filmes

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,600 posts
Én holnap megyek csapatni toronyhoz. Ma kirándultunk egyet Csipesszel. Kimentünk Sikondára aztán nekivágtunk az erdõnek. Átnéztünk Mecsekfalura nagymamihoz aztán vissza. Most horpaszt a kis dög. Én még görgõzök egyet aztán kicsi pihi.
Este party?? Eddig Amy, Zotya, Eszti, Én, Bogyó talán. Rocsi gyere Te is, egyszer van egy évben hogy én hívlak buliba.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Lesz akkor ma csapatás?

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

MeggyMag

MeggyMag

törzsvendég

• fórumtag
  • 291 posts