szegény... R.I.P.
Index - Bulv
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Komlói Bányász
Started by
rocsipeti
, 2008. November 09. 22:48
Posted 2010. July 06. - 10:41
Posted 2010. July 05. - 22:01
Csabi!Emese,vagy Sarolta vagy?:)Mert ma ezek a névnapok vannak.Inkább holnapra boldogat!
Posted 2010. July 05. - 20:36
Posted 2010. July 05. - 14:57
Átfûzöm, de elég sok dolgom van mostanság úgyhogy pár nap míg elkészül. Ja és az sem biztos hogy a régi küllõk jók lesznek.
Posted 2010. July 05. - 13:29
jóvan, köszi. most buzipest, de holnap este már otthon leszek. át is fûzöd? nagyon rá vagyok most állva a dh-ra, úgyhogy nehezen viselem Pipi sérülését.
Posted 2010. July 05. - 13:12
Chickennek boldogság!!
Rocoval szerintem semmi baj nem volt. Lóg még itt két single track, meg egy alexrims felni. Gyere föl nézd meg õket.
Rocoval szerintem semmi baj nem volt. Lóg még itt két single track, meg egy alexrims felni. Gyere föl nézd meg õket.
Posted 2010. July 05. - 11:59
balázs, ugye hogy semmi baj nem volt azzal a roccóval?
mi kéne a gyereknek? egy új tag? a csabiét vegye meg, az meg rak egy dhx-et a szarszínû ülés alá.
balázs, lóg még ott neked régi felnid a mûhelyedben? mert most nem tom mi legyen. de addig lehet be kéne fûzni ideiglenesen egy valamit.
jah, chickennek boldog névnapot!
mi kéne a gyereknek? egy új tag? a csabiét vegye meg, az meg rak egy dhx-et a szarszínû ülés alá.
balázs, lóg még ott neked régi felnid a mûhelyedben? mert most nem tom mi legyen. de addig lehet be kéne fûzni ideiglenesen egy valamit.
jah, chickennek boldog névnapot!
Posted 2010. July 04. - 23:05
Én most egy ideig nem ülök bringára, pláne nem Mariborban. A jobb kezem KO. Meg van dagadva, tiszta hólyag. Nem kellett volna annyit mennem a VK pályán. Gyilkos! Amúgy esszetlen jó volt, nagyon élveztük. Csináltunk pár felvételt a dökés fejkamerával, de nem sok értelme volt...
Posted 2010. July 04. - 22:16
Ha a fiatalok nekem szól, akkor én Wagrainban és Saalbachban...
Tud valaki 222-es taghoz nyomórudat??? Rocsi a régi Rocco-d miatt hívott a srác, hogy azért szivárgott az olaj meg kicsit kotyogott mert elvolt görbülve a nyomórúd... Neki kéne egy új!
FONTOS LENNE!
Tud valaki 222-es taghoz nyomórudat??? Rocsi a régi Rocco-d miatt hívott a srác, hogy azért szivárgott az olaj meg kicsit kotyogott mert elvolt görbülve a nyomórúd... Neki kéne egy új!
FONTOS LENNE!
Posted 2010. July 04. - 21:38
na, fiatalok, hol voltatok?
vazze, most már aszondom, hogy jó, hogy nem mentem mariborba. ma 6 toronykör után kiszakadt két ust nipli a hátsókerekembõl és a nagyobb baj, hogy nem is nagyon találok hozzá. se ebay, se crc. most mi lesz?
ja, és tegnap meg több mint 4 órát tekertem. kárász-szalatnak- innen alsómocsoládra akartam menni, de eltévedtem, átvágtam a világ legnagyobb kukoricaföldjén, elfogyott a vizem, majd kiértem bikalra.... - onnan akkor alsomocsolád palacsintafesztivál (itt ittam két órája elõször vizet), majd az erdészeti úton hazafelé. de még szalatnak után estem egyet, és elgörbült a váltópapucsom.
szóval most két rossz bicajom van
vazze, most már aszondom, hogy jó, hogy nem mentem mariborba. ma 6 toronykör után kiszakadt két ust nipli a hátsókerekembõl és a nagyobb baj, hogy nem is nagyon találok hozzá. se ebay, se crc. most mi lesz?
ja, és tegnap meg több mint 4 órát tekertem. kárász-szalatnak- innen alsómocsoládra akartam menni, de eltévedtem, átvágtam a világ legnagyobb kukoricaföldjén, elfogyott a vizem, majd kiértem bikalra.... - onnan akkor alsomocsolád palacsintafesztivál (itt ittam két órája elõször vizet), majd az erdészeti úton hazafelé. de még szalatnak után estem egyet, és elgörbült a váltópapucsom.
szóval most két rossz bicajom van
Posted 2010. July 04. - 11:09
Vazz...
Szívesen mentem volna Mariborba...
Ha jól beedzettétek a pályát kimehetnénk a jövõ hétvégi versenyre... (?)
Szívesen mentem volna Mariborba...
Ha jól beedzettétek a pályát kimehetnénk a jövõ hétvégi versenyre... (?)
Posted 2010. July 03. - 22:45
Gratula Skacok!!
kemény nyomjátok a dh-t!!!!
mi egésznap esküvõt szerveztünk... jajjjj.....
holnap talán tekerek!!!
kemény nyomjátok a dh-t!!!!
mi egésznap esküvõt szerveztünk... jajjjj.....
holnap talán tekerek!!!
Posted 2010. July 03. - 22:04
Posted 2010. July 03. - 21:10
Posted 2010. July 03. - 20:44
Posted 2010. July 03. - 20:11
Na öcsém: lehet, hogy barna az ülésem és nyeregtáska is van alatta. Viszont igen nagy hasznát vettük, mert abban van az imbuszkészletem, pénzem, slusszkulcsom, telefonom. Ezek jól jönnek, mert a gatyámban nincs hely a pöcsömtõl meg a hasamtól.
Inkább azt írd, hogy kettõkor már nem dolgoztál, biztos nagyon nélkülözhetetlen voltál ma Ligeten.
A többieknek meg elmondanám (mert a Rocsival már beszéltem): Mariborban vagyunk. Balázzsal ketten jöttünk. Vannak pécsiek is: Katona Miki, Pántya, Riska, Szabi, Autóversenyzõ Csabi...
Három hivatalos pálya van: kék, piros, fekete. A fekete a VK. Azzal kezdtünk. Jajj. Nagyon brutális!! Viszont a Pányta mutatott egy "titkos" útvonalat...vazz az nagyon állat.
Hát a code fékeknek van dolguk, már feketék a tárcsáink. Ma 48 km-t (Negyvennyolc!!!) DH-ztunk!! Az fárasztó!
Balázsnak vízhólyagos a tenyere.
Ami rosszabb: a Szabi eltörte az Intense951-es váz mindkét láncvilláját, a Riska a nyerget, váltót.
Délután 6-ig nyomtuk, majd egy nagy csobbanás a felvonó melletti víztározóban. (nem biztos, hogy legális)..
Napközben csak két sert ittam, de most még megy egy. Közben a szobában netezek, Tankcsapdát hallgatok, míg a Bazsi élettársam mossa a nuniját.
Most megyünk, tolunk valami pizzát.
Szóval Pöti nem maradtál le semmirõl...
Inkább azt írd, hogy kettõkor már nem dolgoztál, biztos nagyon nélkülözhetetlen voltál ma Ligeten.
A többieknek meg elmondanám (mert a Rocsival már beszéltem): Mariborban vagyunk. Balázzsal ketten jöttünk. Vannak pécsiek is: Katona Miki, Pántya, Riska, Szabi, Autóversenyzõ Csabi...
Három hivatalos pálya van: kék, piros, fekete. A fekete a VK. Azzal kezdtünk. Jajj. Nagyon brutális!! Viszont a Pányta mutatott egy "titkos" útvonalat...vazz az nagyon állat.
Hát a code fékeknek van dolguk, már feketék a tárcsáink. Ma 48 km-t (Negyvennyolc!!!) DH-ztunk!! Az fárasztó!
Balázsnak vízhólyagos a tenyere.
Ami rosszabb: a Szabi eltörte az Intense951-es váz mindkét láncvilláját, a Riska a nyerget, váltót.
Délután 6-ig nyomtuk, majd egy nagy csobbanás a felvonó melletti víztározóban. (nem biztos, hogy legális)..
Napközben csak két sert ittam, de most még megy egy. Közben a szobában netezek, Tankcsapdát hallgatok, míg a Bazsi élettársam mossa a nuniját.
Most megyünk, tolunk valami pizzát.
Szóval Pöti nem maradtál le semmirõl...
Posted 2010. July 03. - 00:00
kabbe köcsög barnaüléses
ja, a többieknek elmondanám, hogy a barna ülése alatt nyeregtáska is van. böe.
családi viszály van na. ez van, amikor van nagy család, meg nagy birtok. munkás meg egy sem. faszom
ja, a többieknek elmondanám, hogy a barna ülése alatt nyeregtáska is van. böe.
családi viszály van na. ez van, amikor van nagy család, meg nagy birtok. munkás meg egy sem. faszom
Posted 2010. July 02. - 22:30
Ejjj, Rocsi!
Máskor szétbasztatod más fejét, ha akár egy rövid tekerést lemond, erre mit csinálsz?!
Nem buli az ilyen!
Máskor szétbasztatod más fejét, ha akár egy rövid tekerést lemond, erre mit csinálsz?!
Nem buli az ilyen!
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Posted 2010. July 02. - 22:03
ez egy hónap múlva lesz. valakit érdekel estleg? www.gazlo.eu
Nekem sajnos mégsem jön össze, más terveink lettek. bocsi!