Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Komlói Bányász

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
10773 hozzászólás a témában

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
tudom, hogy nem jönnétek, de azért:
www.velo.hu

freddyke

freddyke

törzsvendég

• fórumtag
  • 2.261 hozzászólás
Rock Shox Dart 2 olajcserét, tisztítást hogyért vállalsz? Amúgy szépen mozog, csak kb. 1 éve volt utoljára. Bár én is meg tudnám csinálni elvileg, de gondolom Te több ilyet láttál már..

filmes

filmes

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.600 hozzászólás
Hú egyre nagyobb nyomás:)
Telód még nem az igazi, de már alakul.
Kölöknek a telója túl van a beavatkozáson, jelenleg megfigyelés alatt tartjuk hogy minden rendben van-e és nem fossa el magát.
Rocsi a filmbõl majd egyszer összedobok valamit. Nem jön az ihlet és idõm sincs.

RadnaiMarci

RadnaiMarci

törzsvendég

• fórumtag
  • 490 hozzászólás
van valami fejlemény Balázs úúr?:)

MeggyMag

MeggyMag

törzsvendég

• fórumtag
  • 291 hozzászólás
Szegény Talma, ünnepelni próbált a verseny után, de rosszul sült el http://frmpic.sportm...u/p/24/348249/1

freddyke

freddyke

törzsvendég

• fórumtag
  • 2.261 hozzászólás
Decathlon nincs pécsen, ugye? A turkeszt tudom régóta csak hanyagoltam. Nem szokott vele szerencsém lenni. Ti már vettetek így jó cuccokat? Legutóbb a pécsi Intersportban vettem leárazva 3-ért rövid betétes nadrágot és 8-ért 2db rövidujjú felsõt, szerintem jó vétel volt.

bukta

bukta

törzsvendég

• fórumtag
  • 527 hozzászólás
A bike mag apróhirdetésben szoktak lenni termos felsõk jó árban.Vagy Decathlon,esetleg turkeszokban is lehet jót kifogni.Ma tekertünk a Tomival 1 frankót,7végén összehoz6nánk 1 tekerést.

freddyke

freddyke

törzsvendég

• fórumtag
  • 2.261 hozzászólás
Eleve a könnyû fokozatokat használom és csak akkor váltok fel, ha gyorsabban akarok haladni. Ezért lesz a következõ kazettám 11-34T. A pedál cserére nem gondoltam, de annyira megszoktam a patentpedált, hogy nem szívesen. Nem annyira kemények a cipõim, nem übermerev, országútis. A gond az, hogy többször próbáltam, 10 fok alatt dupla thermoba öltözve is mindenhol nagyon fázom, pár óra alatt átfagyok teljesen, nekem ez így nem túl nagy élvezet.

Kellene nekem egy thermos biciklis felsõ, hova érdemes menni körülnézni, ahol nem 20 ezer?

Söci

Söci

vendég

• fórumtag
  • 109 hozzászólás

Voltam tekerni, a sárvédõm sz*rt sem ér. Hátul megfogja a sár felét, az elsõ kerék ugyanúgy beterít.. A kis rét felé belementem 1-2 pocsojába, visszafele már nem érdekelt, 30-40-el jöttem. Nem is tudom voltam-e valaha ilyen sáros. Mintha lehánytak volna engem is, a biciklit is. Hátulra meg kaptam egy lassú defektet, itthon derült ki.

Ezek szép dolgok. Ez kell ahhoz, hogy értékelni tudd a száraz talajt és a jó idõt.
A hidegben való tekeréshez annyit, hogy ha nem ázol át akkor valószínû nem fogsz fázni. Ez lehet száraz idõben és fagypont alatt. Ami a legfontosabb hidegben az izületek érdekében 2-3 fokozattal könnyebb áttétellel tekerj mint melegben!
Lábfázás ellen: szereld le a patent pedált(a patent cipõnek merev a talpa és nem mozog benne a lábad) használj taposó pedált!

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Jah, sajnálom ezt a hûtõs dolgot, szívesen odaadtam volna... ;)

Vonatos gyerkõcök hülyék.

De ne az új sportokon gondolkozz, hanem SZERELJ!!! :D:D:D
Szerdán tuti nem megyek vele kritikus tömegre, ugye?

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

freddyke

freddyke

törzsvendég

• fórumtag
  • 2.261 hozzászólás
Voltam tekerni, a sárvédõm sz*rt sem ér. Hátul megfogja a sár felét, az elsõ kerék ugyanúgy beterít.. A kis rét felé belementem 1-2 pocsojába, visszafele már nem érdekelt, 30-40-el jöttem. Nem is tudom voltam-e valaha ilyen sáros. Mintha lehánytak volna engem is, a biciklit is. Hátulra meg kaptam egy lassú defektet, itthon derült ki.

filmes

filmes

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.600 hozzászólás
Ha befejezem a bringázást ez lesz az új hobbim: Index - Videó - Sínjáték: A legveszélyesebb extrémsport Kicsit betegek csak...

cinnamon girl

cinnamon girl

törzsvendég

• fórumtag
  • 347 hozzászólás

Bazz, nem rég ajándékoztam el egy ilyen kis hûtõt...

látod, látod, nem jól forgatod a kapcsolati tõkéd...
esetleg megegyezhetünk egy üvegajtós borhûtõben :)
No risk - No fun! :P

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Bazz, nem rég ajándékoztam el egy ilyen kis hûtõt...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

cinnamon girl

cinnamon girl

törzsvendég

• fórumtag
  • 347 hozzászólás
Ha nem hát nem, akkor megyek vonattal fél 5-kor.

Még 1 kérdés: nem tud valaki occsón hûtõt? Minél kisebb, annál jobb. És ha egy mód van rá mûködjön...
pl. ilyet, csak használtan: Zanussi ZRX 307 Hûtõszekrény, hûtõgép már 33 990 Ft-tól
vagy ilyet, ez picivel drágább, de nagyobb: Zanussi ZRG 31 SW Hûtõszekrény, hûtõgép már 38 700 Ft-tól

Critical Mass szerdán? Fél 5 Széchenyi tér.
No risk - No fun! :P

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Cáfolnám! :D

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
panaracer fire xc pro õsztõl tavaszig.

marci, neked semmi sem tetszik, ami nem piros.

freddyke

freddyke

törzsvendég

• fórumtag
  • 2.261 hozzászólás
Mármint a sárvédõm ronda vagy a gép? :) Mondjuk nem egy matyó hímzés..

Rocsi: Két hete hatalmasat vágódtam, de nem az erdõben, hanem egy meredek szurdokban hazafelé. Akkor döntöttem úgy, hogy az Ignitor nem maradhat elöl, ha az volt a hibás, ha nem. Pont, hogy vastagabbat raktam fel. Milyen 1.8-as gumikat használsz?

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Rocsi, ez ronda.

Balázs, van terv, hogy kb mikor?
Elvonási tüneteim vannak...
:)

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
nekem õsztõl 1.8as gumik vannak fent.

tetszik:
Hagoromo: KHS Dh Prototype @ Sea Otter 2010

te balázs! az oké, hogy nem nézhetjük meg a vágatlan felvételeket a komló dh-ról, de mást se?