Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Komlói Bányász

- - - - -

• Please log in to reply
10773 replies to this topic

freddyke

freddyke

törzsvendég

• fórumtag
  • 2,261 posts

Mondom, hogy Mecsek térkép!
Feltöltött kép

Azt néztem, nekem nem pont ugyanez van. Meg fogsz kövezni, de így már látom az enyémen is. Mindig is vak voltam, na de ennyire, hogy az északkeletet is északnyugattal keverjem. :) Gondolom úgy értik a földesúton ott le és vissza Vágotpusztára a zöld kerékpároson, aztán nem tudom hogyan Magyarhertelend, gondolom sárga kerékpáros, Bános, napkilátó felé sárga háromszög, sárga +, stb.. Tekeres a sárga + -en vissza. Arrafele tudok jobb utakat is, ha nem lesznek ellenõrzõ pontok, azon megyek az tuti. :)

A Görgeteget megnézem valamikor, lehet már mentem rajta, de nagyon régen. A zöld kerépároson tegnap, ott mentem bele a mocsárba.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts

Arrafele ismerem az erdõt, de a térképemen nincs rajta, turistautak.hu-n sem találom. Milyen turistajelzés visz oda? Vágotpusztról van egy zöld (kerékpáros) Mánfa felé, gondolom az nem. Egy megszûnt útvonal (piros négyzet) északkeletre. Illetve a sárga kerékpáros Bános felé, egy sárga négyzet szintén Bános felé, egy zöld kerékpáros az Orfû felé vezetõ bicikliút felé (+ még egy sima zöld).

Mondom, hogy Mecsek térkép!
Feltöltött kép
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

freddyke

freddyke

törzsvendég

• fórumtag
  • 2,261 posts
Akkor lehet mégis bringával megyek (ha megyek) és nekem meglesz a 75. :) Nevezési díj itt van? A honlapon nem látom.

Chicken

Chicken

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,265 posts
Az sok, elég az 50km. Van valami szlik gumim, de ezért most nem teszem fel.

Nevezési díj: http://www.teljesitm...hu/tura?id=3091

freddyke

freddyke

törzsvendég

• fórumtag
  • 2,261 posts
Köszi. 75km-es nem jön be? Gondolkodom egy ilyesmi pár gumin aszfaltra, amúgy is vennék: http://www.chainreac...px?ModelID=5851 Ebbe talán még jó a belsõ is. Mintha a Fit Boysban láttam volna ezt.

Chicken

Chicken

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,265 posts
Gyere kocsival. Nem hinném, hogy bántják az autód, bárhol megállhatsz, nappal meg pláne. Gondolom nem 7-es BMW-vel jössz vagy nyitva hagyott kabrióval. Ne hagyd az ülésen a kínai porcelán teáskészletet, mert arra egybõl rámennek a szakértõ roma származású régiséggyûjtõ kollégák.

Ha a rajt a 48-as téren lesz (Közösségek Háza), akkor mellette 15m-re van a színház parkolója (igen, van Komlón színház!!).

freddyke

freddyke

törzsvendég

• fórumtag
  • 2,261 posts

Nincs országúti bicajom, de 50km-t kényelmesen letekerek szerintem a montival. Közben egy ser valahol. Majd összebeszélünk a bandával és menjünk együtt!

Még gondolkodom rajta, csak akkor Komlóra el kell tekernem (úgy meg már sok lenne) vagy autóval odavinni a bringát. Tudsz biztonságos parkolóhelyet, ahol nem b@sztatják?

freddyke

freddyke

törzsvendég

• fórumtag
  • 2,261 posts

Vegyél elõ egy Mecsek térképet, és nézd meg hogy hívják Vágotpusztától északkeletre lévõ részt. Ugye így már nincs is olyan messze? ;)

Arrafele ismerem az erdõt, de a térképemen nincs rajta, turistautak.hu-n sem találom. Milyen turistajelzés visz oda? Vágotpusztról van egy zöld (kerékpáros) Mánfa felé, gondolom az nem. Egy megszûnt útvonal (piros négyzet) északkeletre. Illetve a sárga kerékpáros Bános felé, egy sárga négyzet szintén Bános felé, egy zöld kerékpáros az Orfû felé vezetõ bicikliút felé (+ még egy sima zöld).

Chicken

Chicken

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,265 posts
Nincs országúti bicajom, de 50km-t kényelmesen letekerek szerintem a montival. Közben egy ser valahol. Majd összebeszélünk a bandával és menjünk együtt!

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Én mindig hagyon kis türelmi idõt, mert az elején túl lelkesek az emberek, de lassan tiltok... :D

Na, összeállt a program.
Csak késõn érek haza.
Holnap lesz a Honda utolsó útja nálam és a Caddy elsõje...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts

Valamit elírhattak: Tettye Dömörkapu Misina Tubes Lapis Vágotpuszta Görgeteg 66-os út Vágotpuszta Magyarhertelend Tekeres Mecsekrákos Orfû Jakab-hegy Éger-völgy

Görgeteg nagyon messze van..

Vegyél elõ egy Mecsek térképet, és nézd meg hogy hívják Vágotpusztától északkeletre lévõ részt. Ugye így már nincs is olyan messze? ;)
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

freddyke

freddyke

törzsvendég

• fórumtag
  • 2,261 posts
Valamit elírhattak: Tettye Dömörkapu Misina Tubes Lapis Vágotpuszta Görgeteg 66-os út Vágotpuszta Magyarhertelend Tekeres Mecsekrákos Orfû Jakab-hegy Éger-völgy

Görgeteg nagyon messze van..

Ja arrafele nagyon meredek dombok vannak. Volt szerencsém Pécs-Óbánya kör közben (100km) tavaly. Hazafelé a Lapisnak már azt gondoltam sosem lesz vége. Azért itt is durva a Jakab hegy a végére.

Van országútid, azzal mész az elsõre vagy montival?

Chicken

Chicken

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,265 posts
Ezek túrák, nem versenyek. Esetleg kitûzõ meg valami kaja. Ennyi pont elég ezért a jelképes nevezési díjért.

Egyszer régen ezt nyomtuk le sárban (1800-at):
http://www.teljesitm...hu/tura?id=3357

Kicsit sírtam tõle. :)

freddyke

freddyke

törzsvendég

• fórumtag
  • 2,261 posts
Mindegyik tetszik, fõleg a 2. :) Alapból is ilyen köröket megyek. Itt nem lehet nyerni semmit, nincs helyezés, csak letekerem és kész?

filmes

filmes

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,600 posts

látom nagy az érdeklõdés egy közös sütögetésre, bulira.... járókeretet nektek, akciósat!!!!

Szervezd meg, dobj fel egy idõpontot vagy valami! Amúgy én benne lennék. Ezek a legjobb bulik.

Chicken

Chicken

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,265 posts
Szombaton ide mék vazze:
Calendar | Esemény részletei :: DÖKE 25, 50, 75 Országúti Kerékpáros Teljesítménytúra

Júni 11-én meg Mecseki hegyikerék:
Mecseki Hegyikerék 50MTB/30MTB | TTT

Elõtte meg egy nyugger kirándulás ide (Toscana):
Feltöltött kép
(természetesen NEM viszünk bringát)... (A Horváth Zoliékból okulva, elég lesz ha csak a kocsit lopják el.)

Sütögetés majd ha este nem 8-10 fok lesz... akkor lehet nálunk is pl. (mármint Dávidföldön).

De a Rocsi is szervez magánál egy lakásavató / kutyaszõr-összeszedõ bulit, esetleg ligeti kúriájukban egy kerti partit. Ott a kinti kemencéjüket is felavathatnánk (elég kézenfekvõ). Jaaaa...ez titok volt? Még nem szóltál semelyik nyugger haverodnak? Nosza, azt várhatjuk... majd ha tényleg nyugdíjas lesz mindenki.

:)

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Te ilyenkor "is" melózol? :P

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6,770 posts
ezek is külsõsek már.... :)

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Külsõsök jöhetnek? :)

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6,770 posts
látom nagy az érdeklõdés egy közös sütögetésre, bulira.... járókeretet nektek, akciósat!!!!