Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Komlói Bányász

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
10773 hozzászólás a témában

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
ilyen egy jó háziasszony!!!

Feltöltött kép

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
Ezt olvassátok el! Aztán mindenki gondolkodjon el, hogy melyik idõpont a megfelelõ neki. szerintem a május végi futóverseny jó lenne, mert az itt van helyben, és nem is tart sokáig.

Kedves DÖKE-tag!

A tegnapi közgyûlésen sok mindenrõl esett szó.

Most csak az önkéntes segítséggel kapcsolatban írok. Megszavaztuk, hogy az idén még hátralévõ 7 DÖKE programon mind a 7 szakosztály vállaljon önkéntességet, még pedig úgy, hogy a programok közül egyet választ (feltételezhetõen a tagokkal való egyezkedés után), amelyre a lebonyolításhoz 8-12 fõ segítõt biztosít. A szakosztályvezetõ felelõssége a választott programra összeszedni a segítõket, akik a szakosztály tagjain kívül akár családtagok, barátok, ismerõsök is lehetnek. Ennek teljesítése a feltétele a további (06.01-tõl) kifizetéseknek.

A 7 program:
Május 21. - DÖKE 25/50/75 kerékpáros teljesítménytúra
Május 29 - Négy Évszak Félmaraton, Minimaraton, Maratonka, Törp-maraton (Tavaszi állomás)
Augusztus 28. - Négy Évszak Félmaraton, Minimaraton, Maratonka, Törp-maraton (Nyári állomás)
Szeptember 5. - Baranya 100-50-25 kerékpáros teljesítménytúra
Október 1. - DÖKE 45/30/15 gyalogos teljesítménytúra
Október 9. - Négy Évszak Félmaraton, Minimaraton, Maratonka, Törp-maraton (Õszi állomás)
December 4. - Négy Évszak Félmaraton, Minimaraton, Maratonka, Törp-maraton (Téli állomás)

A május 21-i programot a közgyûlésen a futó és triatlon szakosztályvezetõje (Tasnádi Tas) elvállalta, így a további 6 közül lehet választani.

A választásban támpont lehet, hogy a futások pár órát vesznek igénybe (9:00-12:00), míg a túrák ennél lényegesen hosszabb idõt is felölelhetnek (attól függõen, hogy ki melyik állomásra kerül).

Kérek, mindenkit, hogy gondolja át, hogy ér rá, s a szakosztályvezetõ(k) felé jelezze is, hogy könnyítse számukra a program kiválasztását.

Elsõsorban a Négy Évszak futóversenyre kellene minél hamarabb megtalálni a segítõ szakosztályt. Együttmûködésedet elõre is köszönöm!

Üdvözlettel:
Balogh Bettina

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
ez a szombati túra merre fog menni?

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás

Júni 11-én meg Mecseki hegyikerék:
Mecseki Hegyikerék 50MTB/30MTB | TTT

Ez jópofa!

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Boldogság innen is! ;)

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

freddyke

freddyke

törzsvendég

• fórumtag
  • 2.261 hozzászólás
Ez itt végig aszfalt, ismeri valaki?

Feltöltött kép

freddyke

freddyke

törzsvendég

• fórumtag
  • 2.261 hozzászólás
Én is elmennék ha nem esik az esõ. A 66-os úton kívül van más aszfaltos út Komló felé? A 66-oson úgy emlékszem tiltó tábla van kerékpárra, de arra az útra nem is mennék szívesen. Slick gumival no terep.

bukta

bukta

törzsvendég

• fórumtag
  • 527 hozzászólás
Boldog szülinapot Eszti,és Balázs!Tomi jók a képek,munkatársaim már sokat meséltek errõl a helyrõl.Szombaton én is megyek Döke túrára.De már reggel 8h-kor,mert utána sietek céges buliba.Sütés-fõzés stb.

freddyke

freddyke

törzsvendég

• fórumtag
  • 2.261 hozzászólás
Végignéztem. Árpádtetõn pár hete virágzott a medvehagyma, az is olyan feeling volt, mintha nem is a földön járnék.

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
aki szereti a szépet, az nézze:

Black Falcon Motorcycle -- latimes.com

nagyon durva...

filmes

filmes

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.600 hozzászólás
Köszönöm a köszöntéseket
Tomi szép helyen voltatok.

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
hûûû, szép helyen jártatok! fõleg a medvehagymás rész a durva :)

hentitomi

hentitomi

törzsvendég

• fórumtag
  • 321 hozzászólás
Balázs boldogat!

Egy ideje tervezgettem valami külföldi túrás napot,aztán tegnapra hirtelen sikerült össze hozni.Ezért köszönet a Gyurka Zolinak jár aki az utsó pillanatban csatlakozva,segített abban hogy eltudjunk menni.A túra a Papuk-hegység egy része volt,sok látni valóval,/vár-romok,vízesések,tavak,barlang források és három csúcs pont/és nem kevés hegymenettel színezve.Készült elég sok kép akinek van kedve nézze meg:

https://picasaweb.go...193435188533442

Akit érdekel esetleg ,tervezem pünkösdkor lemenni megint horvátországba,az Ucka-ra,meg kicsit a tengerpartra de csak két napban.

A Papukra meg lehetne még menni ilyen egynapost mert nem nagyon kell elõre látni és nagyon jónak igérkezik így az elsõ túrát megjárva.

U.I.:A Kapovacról /792m/az út mellet tuti kiépített DH pálya van kb2-2.5km hosszan.

freddyke

freddyke

törzsvendég

• fórumtag
  • 2.261 hozzászólás

és megyek balatonkörre két hét múlva Verával meg papájával meg mamájával
jó tudom nyuggerek vagyunk 3-4 nap alatt tekerjük körbe, de gázos.....

Én tavaly 13 óra alatt mentem körbe 20-as átlaggal. Slick gumival majd ráverek idén. :)

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
Balázsnak boldogat!!

Feltöltött kép

Esztinek is!!!! :D

Feltöltött kép

Bigcsocso

Bigcsocso

törzsvendég

• felfüggesztett
  • 467 hozzászólás
BOLDOG SZÜLINAPOT BALÁZS!

nyugger Rocsi, ha kész az udvar lehet kertiparti, hányás nélkül!!!
ha annyira akarsz aludni hozz hálózsákot vagy alhatsz a kisházban a cicával!
ja nem õ bent alszik!

tényleg Ligeten mikor lesz?? ott még nem volt!
ha van kemencéd csinálhatsz egy köcsögös babot azt megenném! azt összepupiznék mindent!

hétvégi szombati döke túrára nem dökésként elmegyek, de chicken menjünk már 75re az jobb nem országút úgyis
szépen végigmegyünk...

nyuggerként azért tekergek néha,hétvégi túrám: zengõ, vissza hármashegy siki full terepen..

és megyek balatonkörre két hét múlva Verával meg papájával meg mamájával
jó tudom nyuggerek vagyunk 3-4 nap alatt tekerjük körbe, de gázos.....

ja Rocsi nem nyugger CSAK NEM INDUL AZ ENDURO DH-n
õ DHMENTES

JÓ TUDOM TÚRÁZNI VOLT....
AZÉ A VOUILLOZ-t lenyomhattad volna!

VSanyi

VSanyi

törzsvendég

• fórumtag
  • 647 hozzászólás
Balázsnak boldog szülinapot!
A Föld a Naprendszer elmegyógyintézete.
www.vidakhaz.hu

filmes

filmes

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.600 hozzászólás
Köszi:)

RadnaiMarci

RadnaiMarci

törzsvendég

• fórumtag
  • 490 hozzászólás
Boldogot az érintetteknek!:)

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
csabi, mehetünk hozzátok dávidföldre is, de van-e annyi ágyatok, hogy ennyien elférjünk? és anyukádék nem fognak-e haragudni, ha valaki belelép a virágágyásba? toszkánáért meg irigy vagyok. de ha egy kis pénz áll a házhoz, akkor én is megyek, de sziciliába. a rokonokhoz :) viszont én viszek bringát...

balázs, azér nem vetek fel elõre dátumot, mert kb. 99%ban biztos vagyok benne, hogy 4 embernél többet nem érdekel már az ilyen. csak a lovaglás, színházbajárás, horgolás, kinevetavégénezés :) bár ne lenne igazam. szívesen látnám már az apukákat üvöltve hányni...

meg ilyen buliban is jól érezném magam :D
http://bama.hu/galeria/50728