Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Komlói Bányász

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
10773 hozzászólás a témában

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
ide nem jönne valaki? Május végén Szilvásváradon rajtol a Top Maraton sorozat ? verseny ? Bikemag ez lesz a 10. szilvás maraton. nézzétek a programokat is, tuti jó buli lesz.

ide meg most kéne menni a hétvégén: FÕZDEFESZT2011 - Május 13-14 - Mikszáth tér - Folyékony Kenyér Felmennénk vonattal (7ezer ft oda-vissza). bár tudom, minek is írom.......

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
balkán: 168 Óra Online - Orbán fogorvosa: erre többen rá fognak harapni

de ilyen is van: Sörbringával a budapesti forgalomban - Kerékagy

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
faszom. ma 6kor indultam, hogy ideérjek ürömre. bogács felé van. céges workshop, azaz pofozzuk a szart. és nem elég, hogy szar a kaja, és megint elbasztam a semmire egy napot, de olyan fingóroham tört rám, hogy ha nem megyek ki fingani negyed óránként, akkor elszállok, mint egy léggömb. és sunyiban sem tudom elereszteni õket, mert iszonyatos szaga van...

más. balázs, eszembe jutott, hogy gardán a foxot csak úgy lehetett lokkolni, hogy 1-2 centit azért bemozgott. szóval kell bele a gyári olajszint, szerintem.

Chicken

Chicken

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.265 hozzászólás
A villa: 85.

RadnaiMarci

RadnaiMarci

törzsvendég

• fórumtag
  • 490 hozzászólás
mennyi az irányár Chicken?:)

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
lájk.

Feltöltött kép

freddyke

freddyke

törzsvendég

• fórumtag
  • 2.261 hozzászólás

2010-es RockShox Revelation SL DualAir 140mm MC w/Maxle Lite (nem U-Turn-ös)

Ez egy nagyon jó kis villa csak nekem uturnos kellene (szintén átütõs). Képes vagy ezt eladni? :) Az új bringádon milyen villa lesz?

freddyke

freddyke

törzsvendég

• fórumtag
  • 2.261 hozzászólás

Freddy: hívd fel a Rocsit, mert nála még egy nappal elõtte sem lehet tudni, hogy mit akar.

Nekem nem játszik ez a Zeg: évfordulós ujjazós programunk lesz vasárnap.
Meg nem vagyok híve a kis/rövid körös kevés szintes hosszútávú (idõben) versenyeknek. Pl. a 24 órás sem motivált sosem.

Viszont a Big rábeszélt ma, hogy a Dunára menjek. Szállás jó lenne ott, ahol tavaly voltatok Ruzsa?!

Marci, azért árnyaltabb a kép... :) Egyébként több mindent eladok róla (és a régi cuccok mennek rá: váltókar, villa, kerekek), meg a másik bicaj (http://www.formosanf...s/giant_vt2.jpg )maradékát is árulni fogom olcsón. Váz meg ilyenek.

Nem tudom a számát. A tiédet sem találom, pedig valahol megvolt. Elküldenéd priviben?

Biztos jó buli egy ilyen verseny, csak messze van, macerás oda elcuccolni bringákkal. Csak ez az egy bajom van. Egyébként meg nálam sem lehet tudni, hogy mit akarok. :)

bukta

bukta

törzsvendég

• fórumtag
  • 527 hozzászólás
Június 22-26 Balaton Bike Fest.Arra megyünk páran azt tudom.

Balaton Bike Fest

Chicken

Chicken

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.265 hozzászólás
2010-es RockShox Revelation SL DualAir 140mm MC w/Maxle Lite (nem U-Turn-ös)

RadnaiMarci

RadnaiMarci

törzsvendég

• fórumtag
  • 490 hozzászólás
milyen villaaa?? lehet érdekel:)

Chicken

Chicken

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.265 hozzászólás
Freddy: hívd fel a Rocsit, mert nála még egy nappal elõtte sem lehet tudni, hogy mit akar.

Nekem nem játszik ez a Zeg: évfordulós ujjazós programunk lesz vasárnap.
Meg nem vagyok híve a kis/rövid körös kevés szintes hosszútávú (idõben) versenyeknek. Pl. a 24 órás sem motivált sosem.

Viszont a Big rábeszélt ma, hogy a Dunára menjek. Szállás jó lenne ott, ahol tavaly voltatok Ruzsa?!

Marci, azért árnyaltabb a kép... :) Egyébként több mindent eladok róla (és a régi cuccok mennek rá: váltókar, villa, kerekek), meg a másik bicaj (http://www.formosanf...s/giant_vt2.jpg )maradékát is árulni fogom olcsón. Váz meg ilyenek.

RadnaiMarci

RadnaiMarci

törzsvendég

• fórumtag
  • 490 hozzászólás
durva bringa...jó látni azért hogy nem mindenkit érint a válság:)

RadnaiMarci

RadnaiMarci

törzsvendég

• fórumtag
  • 490 hozzászólás
haha:D megfogadom Csabi! amúgy annyi pontosítás h a szikla volt erõsebb...de hamarosan revans.

freddyke

freddyke

törzsvendég

• fórumtag
  • 2.261 hozzászólás
A zalaegerszegi versenyre mentek?

Chicken

Chicken

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.265 hozzászólás
Marcigyerek: vállficam. Úgy tudom, a fa volt az erõsebb.

Én kb 10 éve álltam fejre a körtvélyesi (Komló) duál szlalom pályán és akkor ugrott ki a vállam. Mentõ-kórház. Csak altatásban tudták visszatenni, annyira záródtak az izmok/szalagok (akkor még nem zsír vett körül), de legalább nem szakadtak el. Mondjuk egy hét múlva már rögzítõben, egy kézzel, országúton tekertem. Nem bírtam ki.
Mikor kicsit már tudtam emelni, akkor jött a gyógytorna. Otthon is kellett volna gyúrni rá, de azt hanyagoltam. Talán ezért is a mai napig, ha rosszul mozdítom, akkor elég nagyot ugrik, meg fáj is, de nem tartósan. Szerencsére nem lettem kiugrósvállú Mel Gibson a Halálos fegyverbõl.

Tanács:
Recska: csak csuklóból, mert különben a fájdalomtól sose mész el vazze! (Inkább szopass!)

Jövõ héten jön ez e:

Feltöltött kép

freddyke

freddyke

törzsvendég

• fórumtag
  • 2.261 hozzászólás
Mi történt? Én csak egy kisebbet estem 3-4 hete, a nadrágom kiszakad, azon kívül horzsolás, váll beütés, semmi komoly.. Oldal irányban a vállam még most is nagyon érzékeny, nem bírok erõt kifejteni.. Mi lett volna ha nagyot esek.

RadnaiMarci

RadnaiMarci

törzsvendég

• fórumtag
  • 490 hozzászólás
hnap levehetem a rögzítõt, de 3 hétig még semmi mozgás, sportolás amiben mozogna a jobb kezem.. azt nem tom h hokizni lehet e. de elegem van:(

freddyke

freddyke

törzsvendég

• fórumtag
  • 2.261 hozzászólás

csapattársakat keresek:
crosspannonia

Van már valaki? :) Gondolkodtam rajta, talán érdekel, de csak érdeklõdés szinten egyelõre. Hogy lenne megoldva a bringák szállítása?

freddyke

freddyke

törzsvendég

• fórumtag
  • 2.261 hozzászólás
Le akartam menni Orfûre, Vágotpuszta felé az a sár már egy kicsit sok volt, így is elúsztam a sárban ma. (A beton biciklis utat kerülöm.) Velem a tó melletti fagyis volt jó fej, csak megkérdeztem hétközben is nyitva tart-e, pénz nem volt nálam. Nem akartam elfogadni, de addig mondta amíg végül belementem, hogy megelõlegezze a fagyit. Mondta, hogy csak járok arra még a nyáron.. Az jól esett.