Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Komlói Bányász

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
10773 hozzászólás a témában

hentitomi

hentitomi

törzsvendég

• fórumtag
  • 321 hozzászólás
Nem semmi túra lett a mai:D
holnap darabokra szedem a bringát,azt hiszem nem árt majd neki.
képek itt:

*Mongoo* Esõtúra címû albuma az Indafotón

filmes

filmes

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.600 hozzászólás

hát eléggé rábasztunk... Buktával lenyomtuk a 25öt, aztán a kennondél tímmel elmentem még az 50re. orfû fölött elkapott minket a vihar, két órát fagyoskodtunk egy menedékhelyen. aztán Maró hazahozott minket :)

Akkor jó hogy nem mentem. Gondoltam inkább kialszom magam. Mondjuk az sem sikerült, mert a ku.va bányász zenekar ébresztett. Letoltak egy 2 perces ébresztõt a ház elõtt aztán léptek. Kapja be az összes! Lassan elfelejthetnénk már ezt a bányászosdit. Ez is már csak a nyugdíjasokat érdekli.

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
lézer jani újra támad :D

Lázár über tahó twittjei | Vélemény | Ország-világ | bama.hu BAMA

freddyke

freddyke

törzsvendég

• fórumtag
  • 2.261 hozzászólás
Épp indulni akartam a hegyre, amikor elkezdett dörögni és elsötétült Orfû felõl. Sikerült beszélnem Hentivomival, velük mentem volna. Jobb is, hogy itthon maradtam. Most meg tiszta víz minden.. Rendberaktam az ösvényeket és megyek a betonra. :)

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
hát eléggé rábasztunk... Buktával lenyomtuk a 25öt, aztán a kennondél tímmel elmentem még az 50re. orfû fölött elkapott minket a vihar, két órát fagyoskodtunk egy menedékhelyen. aztán Maró hazahozott minket :)

freddyke

freddyke

törzsvendég

• fórumtag
  • 2.261 hozzászólás
Estére mond esõt, de akkor is kihagyom a Döke túrát, most nincs kedvem betonozni.. A Hentitomi számát valaki el tudná küldeni priviben? Hozzájuk becsatlakoznék.

Söci

Söci

vendég

• fórumtag
  • 109 hozzászólás
Holnap túra.

Komló volt Béta-akna Józsefháza Árpádtetõ Lapis Orfû Magyarhertelend Mecsekpölöske Komló
Komló, Közösségek Háza 48-as tér 1.

8.00-10.00 óra 600 Ft/fõ 51 km 915 m 4.5 óra MTSZ 34 pont

Aki kevesebbet szeretne annak 25 km és aki többet annak 75 km

Az útvonal alapján néhány helyen szerintem kiváltható terepen.

9:00-kor a rajtnál

freddyke

freddyke

törzsvendég

• fórumtag
  • 2.261 hozzászólás

aki nem megy döke túrára,de jönne tekerni :reggel 9-kor megyünk.rendõr Csabi,Öcsém,én: Béta-istván akna-árpádtetõ-kantavár felé-dömörkapu-torony-tubes-sós hegy-remeterét-orfû-bános-sikonda-komló
fõleg terepen mennénk.

A rossz elõrejelzés miatt inkább kihagyom a Döke túrát. Szívesen mennék veletek is, de parázok az esõtõl.

Negyedik napja tisztítom az ösvényeket és úgy kidöglöttem, hogy nem lesz erõm tekerni rajtuk. :) Ha holnap mentek a lapisról a remetére, légyszi számoljatok be milyen lett a Z+. Mármint a hosszabbik, nem a kilátó felé.

hentitomi

hentitomi

törzsvendég

• fórumtag
  • 321 hozzászólás
aki nem megy döke túrára,de jönne tekerni :reggel 9-kor megyünk.rendõr Csabi,Öcsém,én: Béta-istván akna-árpádtetõ-kantavár felé-dömörkapu-torony-tubes-sós hegy-remeterét-orfû-bános-sikonda-komló
fõleg terepen mennénk.

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
fúú, olyan tejberízses-epres rétest ettem a capriban, hogy iszonyat.... közben láttam a Chicken csaját, meg a Léber Zotya csaját is. Persze nem együtt :D Beztos nem dolgoztak már, mert a közalkalmazottaknak pénteken hamar sitt van.
plusz, ami nem mellékes, olyan kiszolgálócsaj van ott, hogy jaaaaaaaaj.....

Buktabike:

Feltöltött kép

freddyke

freddyke

törzsvendég

• fórumtag
  • 2.261 hozzászólás

megnéztem a túrák útvonalát. hát sok kedvem nincs hozzá. ennél 1000szer jobb helyekre is el lehetne menni tekerni... szóval nálam nem hiszem, hogy játszik, inkább terepezek.

Nekem is jobban bejön, mint a beton, ha arra gondolsz. A déli oldalra nem jössz?

Ha marad az elõrejelzés, inkább kihagyom a szombati túrát, esõ ellen semmim nincs, nagyon megszívnám onnan hazajönni megázva. Pedig ezért vettem meg sürgõsen a slik gumikat, féktárcsát a kerékre.

RadnaiMarci

RadnaiMarci

törzsvendég

• fórumtag
  • 490 hozzászólás
köszönöm a tippeket! az árakkal tisztában vagyok én is, sefteltem ezt-azt már. meg fogom oldani ennyibõl majd rakok képet ha meglesz;)

freddyke

freddyke

törzsvendég

• fórumtag
  • 2.261 hozzászólás
Én sem versenybringát építek, nem is szeretnék versenyezni. Így kezdtem 2 éve, 100-ból újat, amibõl lett 200 és a fele kuka.. Szerintem darabokban érdemes összeszedegetni, akár az aprón is, ha van jó áron.

Mégegy tipp. Nemrég láttam élõben egy ilyesmit: magellan váz, single speed elöl és hátul, v-fékek, merev villa. Ennél egyszerûbb bicikli nincs. Sík terepen van egy végsebessége a fix áttétel miatt, felfelé nehéz tekerni, de megszokható. Lenyomott felfelé, majd ki köptem a tüdõmet utána. Az egész bicikli 9kg.

RadnaiMarci

RadnaiMarci

törzsvendég

• fórumtag
  • 490 hozzászólás
nem a bolti árakat v a bikemag aprót kell nézni;) majd ha meglesz dobok fel képet aztán mehet a csodálkozás. másrészt direkt nem cc bringát írtam, hanem tekerõset. nekem nem egy versenygép kell.. nem ez a fõ profilom.

freddyke

freddyke

törzsvendég

• fórumtag
  • 2.261 hozzászólás

40-50 ezres árkategóriában nem tud vki vmi tekerõs bringát?:) tekerhetõ legyen, nagy (nekem kell), pár cmt mozogjon elöl. ennyi...nincsenek nagy igényeim.

Szerintem is elé kell rakni egy egyest és még úgy is erõs kompromisszumokkal. 40-50-bõl tuti városi bringát kapsz használtan. CC-hez is 50k egy normális fékszett, váz, váltók + váltókarok, egy valamire való hátsókerék. Használtan a fele, eddig 100k és még kell más is a bringára...

freddyke

freddyke

törzsvendég

• fórumtag
  • 2.261 hozzászólás

ja ott el lehet menni betonon hármasaknáig aztán komló, de nem tudom mekkora emelkedõk vannak

Thx neked is, Bigcsocsonak és Rocsinak is. 66-ost még meggondolom, nem is a levadászástól félek, hanem hogy elütnek. Kerülési távolság itthon nem divat, slick gumival nem tudok virgonckodni az út szélén. Az elõrejelzés szerint zápor, zivatar várható szombaton :(

RadnaiMarci

RadnaiMarci

törzsvendég

• fórumtag
  • 490 hozzászólás
ez csak azért nem tükrözi a valóságot, mert nem lesz rá annyi pénzem, még ha feltételesen szeretném is:) majd ha nyugger leszek...na akkor burzsuj, fulltelós tekerõs bringám lesz:D

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Sajnos adom! ;)
Abból a 40-50-bõl pikk-pakk 150 lesz és akkor fejeld is meg egy picit, mert most én is variálhatok, hogy ne merev legyen!
És hidd el, nem buzultam be, nem is leszek CC-s soha, de ha már, akkor...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás

40-50 ezres árkategóriában nem tud vki vmi tekerõs bringát?:) tekerhetõ legyen, nagy (nekem kell), pár cmt mozogjon elöl. ennyi...nincsenek nagy igényeim.

majd lesznek... kérdezd meg a kokk druszádat. õ is azt hitte, hogy elég, ha mozog kicsit elöl.... :)

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
megnéztem a túrák útvonalát. hát sok kedvem nincs hozzá. ennél 1000szer jobb helyekre is el lehetne menni tekerni... szóval nálam nem hiszem, hogy játszik, inkább terepezek.

freddy, az egy jó útvonal, béta aknán érsz ki. én is arra szoktam bejönni pécsre, de nem azért, mert az országúton bármi probléma lehet. egyszerûen csak nyugisabb arrafelé, mert nem találkozol autókkal, meg szebb is. végig beton, egy két helyen nagyobb pocsolyával.

Chickennel mit meccseljek? piában leiszom, bringán letekerem :) max activityben nyom le, azt meg nehezen viselem :D