Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Komlói Bányász

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
10773 hozzászólás a témában

MeggyMag

MeggyMag

törzsvendég

• fórumtag
  • 291 hozzászólás
Szellemvárosban mi is összehozhatnánk egy hasonló videot, csak akarni kell... már GoPro is van.

még két jóság:

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
de az ilyen jó filmeket kint csinálják ám a természetben.... gyere már dunára, balázs! a derekadat be kell járatni!

vicces fiú ez a fluor mizu
http://www.napiszar....ska-igazi-arca/

filmes

filmes

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.600 hozzászólás

Balázs jössz?

Megyek!

Ez a vid tényleg jó. Most azért fejlesztettünk kicsit mi is. Vettünk egy gopro kamerát öcsémmel. Ilyen e:http://hillside.pinkbike.com/channel/Short-vidz/
Már csak egy jó kézi kamera kéne és lehetne hasonlókat csinálni.
Duna Maraton nálam nem játszik. Derekam csak a nyugdíjas tempót bírja.

bukta

bukta

törzsvendég

• fórumtag
  • 527 hozzászólás
Nálam sem mûködik az apróh. :-( Baszki tényleg akkor lesz M.széken verseny.Pedig oda akartam menni szurkolni,ott mindig jó buli van.

Chicken

Chicken

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.265 hozzászólás
Igaza van a Buktának, de tényleg gyertek segíteni vasárnap a futásra! Szerintem akkor nem lesz, gond azzal, hogy a Döke kifizesse a tagoknak(!) a Duna Maraton nevezést.

Most beszéltem a Verával, neki a péntek (júni 1.) munkaszüneti nap, úgyhogy tutira fel tudunk menni PÉNTEKEN Visegrádra. Tehát nekünk 2 nap szállás kell vazz!
Sürgõs válaszokat várunk!!
Kinek szóljak??

Remélem nem lesz szar idõ.

Mondjuk azt nagyon sajnálom, hogy a magyarszékiek pont arra a hétvégére tették a 4X versenyt basszus. Elég lett volna megnézni az Szövetség versenynaptárát... :( Jó tudom, hogy két tök más szakág...de így segíteni/szurkolni sem tudunk kimenni.

Nem megy a bikemag apró??

bukta

bukta

törzsvendég

• fórumtag
  • 527 hozzászólás
Söci boldog szülinapot! Tényleg minél elõbb le kellene adni a nevezést a Duna maratonra,mert még így 6 rugóért lehet.Elvileg ha segítünk versenyt rendezni,az 1esület ki is fizeti.Csocsó akkor a szállást nézd +,mert hamar elkapkodják.Nekünk van 1 csomó üdülési csekkünk.Vagy ha már tudjuk a pontos létszámot,hogy ki jön,akkor a Betti is tud intézni szállást.

Chicken

Chicken

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.265 hozzászólás
Eszternek és a Söcinek innen is BOLDOGAT!!!

Tök jó így ez a vers zenésen.

A kaposvári téma tetszik, megyek szívesen a nyugger kategóriában, csak ne kelljen nagyokat ugratni. Le lehet ám szedni/ugrasztani a láncot (aztán a láncvillához szigaszalagozni) és akkor nincs tekerés. Volt ilyen DH Komlón (Szilvásban).
Dani, a csütörtök nem biztos, mert dolgozom, de szombatra szétszedem és elviszem a vázat/féket neked.

Mai ebéd itt volt: Trfea Grill tterem jbuda XI ker - Galria, fotk az tteremrl
Vacsi meg itt: Restaurant Vogue - Vogue Állóhajó-Étterem
Dagi lettem. (Tudom Rocsi, már nem most.)
Holnap jövök csak haza. :(

Ez a videó nagyon jó!! Kár, hogy anno a Jimnek/Balázsnak nem volt ilyen technikája.

A Döke futásra még mi.ndig várom a segítõket!!!
Most vasárnap délelõtt 8.30-ra a KBSK-n. Kb 11.30-ig tart.

Eddig: Söci, Merõ, Bukta, Maró, Vera, Rocsi, én.
Mondjuk a Merõ, Bukta, Eszti, Császár Tomi indul is.

Balázs jössz?

MeggyMag

MeggyMag

törzsvendég

• fórumtag
  • 291 hozzászólás
Hihetetlen, hogy a pestiek milyen videokat tudnak összehozni! :o

Söci

Söci

vendég

• fórumtag
  • 109 hozzászólás
Köszi szépen!

Igazolványba illõ a Big képe.

szõnyeg

szõnyeg

törzsvendég

• fórumtag
  • 577 hozzászólás
Chicken, szombaton szolgálok ha ráérsz a nap folyamán valamikor akkor leugorhatnál odaadnám a lóvé felét! Vagy csütörtökön délután fél ötre jönnek a kurdiak bringázni hozzánk, jó lenne ha összeszednéd a bandát Rocsit, Balázst..... és lejönnétek ti is!!!!!!!!!!!!!
GYERTEK, GYERTEK

RadnaiMarci

RadnaiMarci

törzsvendég

• fórumtag
  • 490 hozzászólás
Boldogságot!!:)

Más téma: 2011. augusztus, Kaposvár. Megrendezésre kerül az ország (és talán a világ) elsõ NO PEDAL DUAL SLALOM RACE nevû versenye. Komoly szervezés, nagy támogatók és egy teljesen új stílusú pálya és versenyforma várja az extrém sport szerelmeseit.
Bõvebben: Gondolom mindenki tisztában van a PumpTrack fogalmával. Aki esetleg nincs nézzen youtube-on, vagy google-ben infot róla. Értelemszerûen az egész jelenlegi "4x"pálya átalakításra kerülne. Szerencsére az adottságok, alapok nagyon jók, amire építkezhetünk, mivel egész jó elemek vannak most is, illetve az egész pálya lejt. Képzeljétek el, hogy az egész egy pumptrack lenne, ami nem körbe megy, mint a megszokott pumpapályák, hanem értelemszerûen a domb tetejétõl a pálya végéig. A lényege az lenne, hogy mindenhol hullámok variációja lenne ugratókkal tûzdelve. Tekerni nem lehet (rajtoláskor sem), csak pumpálni, ebbõl szerezhetõ a tempó és ugorhatók meg az ugratók. A pálya jellege tökéletes erre a célre, hiszen jelenleg is minden ugratót meg lehet ugrani gurulásból.(Természetesen minden át lesz ásva.) Tehát a NO PEDAL részt tisztáztuk. Nincs tekerés csak pumpálás. A dual slalom jelentése, pedig evidens. Sajnos a pályánk nagyon keskeny. Erre 4 embert ráengedni életveszély. Garantált a nagy esés. Nincs értelme...nem ezt szeretnénk. Két teljesen egyenrangú, egyforma nehézségû és hosszú nyom, ív (mindenki nevezze, ahogy akarja) lenne a pályán. A nevezõket véletlenszerûen (azért nem idõmérõ alapján, mert a szabályos idõméréshez fotocella szükséges, melynek biztosítása kétséges, de ez is változhat még) párokba sorsolnánk és így lennének a küzdelmek. A pályán végig pályabírók követik figyelemmel, hogy valaki "csal"-e, azaz teker-e. A 3 dobogós versenyzõ pénz, illetve tárgynyereményekben részesül.
Sajnálatos módon a magyar 4x élet haldoklik, a versenyzõk egyre fogynak. Konkrétan ebben az évben 1 db OB-n kívül semmilyen verseny nincs. Egy ilyen jellegû verseny egyaránt megmozgatná a downhill és a 4x mezõnyt is, sõt a "nemtekerés" gondolata szerintem a dirtös, trailses társadalmat is érdekelné. Pumptrackelni mindenki szeret! A legfontosabb célom az, hogy SOK ember jöjjön el és érezze nagyon jól magát. Ha minden jól összejön lehetne egy hagyományt csinálni ebbõl az egészbõl, ami évrõl évre ismétlõdne és bekerülne mindenki versenynaptárába. Biciklizünk, barátkozunk, este sütögetés, bulizgatás...kell ennél több?

Felétek lenne rá érdeklõdés?:)

Lipi

Lipi

törzsvendég

• fórumtag
  • 419 hozzászólás
  • LocationWillersdorf (AT)
Söcinek Boldogat!!!

YouTube - ‪Csík zenekar - Születésnapomra(József Attila).mpg‬‏

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
úbazz, arra nem figyeltem.... majd teszünk rá mustárt :)

filmes

filmes

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.600 hozzászólás
Az a paradicsom egy kicsit rontja az összképet:)
Öröm és Boldogság Söciúr!

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
Feltöltött kép

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
Söcinek boldog szülinapot!!!

http://www.hirado.hu...alami2.jpg.ashxFeltöltött kép

Chicken

Chicken

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.265 hozzászólás
Lájkolom!

A Duna Maratont viszont SOS meg kéne beszélni!!

Sportaktv

Most még van akciós nevezés!

Big add meg a szállás címet és lefoglalom!!!!
Aki eddig biztos: Buktáék, mi.
Rocsiék, Cicacsalád, Söciék, Horváth Zoliék, Merõ, Maró, Bogyó, Pucc??

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
Feltöltött kép

hentitomi

hentitomi

törzsvendég

• fórumtag
  • 321 hozzászólás

hogy rohadna meg ez a köcsög idõ!!! reggel kelek fél 6kor, hogy megyek tekerni: esik. nem baj, majd meló után tekerek. 4ig nyomom a melót, hazaérek, erre nem leszakad az ég?! na most már kurvára mérges vagyok! de mivel holnap pestre megyek, tuti, hogy fasza idõ lesz.

én most azon gondolkodom,hogy reggel azaz 4órakkor bringával megyek melózni Bogádra:) amíg haza nem érek addig úgy sem esik az esõ...

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
hogy rohadna meg ez a köcsög idõ!!! reggel kelek fél 6kor, hogy megyek tekerni: esik. nem baj, majd meló után tekerek. 4ig nyomom a melót, hazaérek, erre nem leszakad az ég?! na most már kurvára mérges vagyok! de mivel holnap pestre megyek, tuti, hogy fasza idõ lesz.