Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Komlói Bányász

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
10773 hozzászólás a témában

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
marcikám, nagyon ügyes vagy, hogy már 7kor fent voltál! most jó? :)

ez meg szép:

Moseley egyébként a Fort Williami tíz futamból ötöt megnyert, ráadásul a 2002-es elsõt is õ nyerte. Egyik gyõzelmén az akkor még nem versenyzõ 15 éves Rachel Atherton is ott volt az anyukájával, és látta, ahogy Tracy a nemzeti zászlóba burkolózva áll az õrjöngõ tömegben. Ekkor döntött úgy, hogy õ is ezt akarja érezni. Nem sokkal késõbb 7. lett Moseley mögött, majd utána ment haza leckét írni. Ma meg egymás legnagyobb ellenfelei…

RadnaiMarci

RadnaiMarci

törzsvendég

• fórumtag
  • 490 hozzászólás
egyébként azt hittem megdícsérsz majd reggel, hogy mekkora király vagyok, hogy 7kor már fent vagyok:( de nem látod bennem a fejlõdést...

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
ne köszönj, inkább fizess :)

RadnaiMarci

RadnaiMarci

törzsvendég

• fórumtag
  • 490 hozzászólás
Köszönöm szépen a segítséget!:)

Söci

Söci

vendég

• fórumtag
  • 109 hozzászólás

SEGÍTSÉG! valaki péntekig jön Budapestre? A Tomitól elé kéne nekem hozni egy motyót. Nagyon nagyon fontos.

Ha reggel 6:45-ig ideér, hozzám akkor elvihetem.

RadnaiMarci

RadnaiMarci

törzsvendég

• fórumtag
  • 490 hozzászólás
SEGÍTSÉG! valaki péntekig jön Budapestre? A Tomitól elé kéne nekem hozni egy motyót. Nagyon nagyon fontos.

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
fúú, ma országúti edzésen vettem részt :) de nem bírtak velem :)

Feltöltött kép

elõtte meg szólt maró, hogy menjek már ki orfûre, mert valami tv jön forgatni a bringaútról. gondoltam valami zugtévé. aztán ki várt ott?? hát õ:
Feltöltött kép

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
hát ez állat :) Dette kirkestuntet koster dem 7500 kroner - nyheter - Dagbladet.no

*Norbi*

*Norbi*

vendég

• fórumtag
  • 21 hozzászólás
Balázs írtam neked privátba majd légyszi válaszolj!

filmes

filmes

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.600 hozzászólás
Gyorsan terjednek a pletykák. Holnap viszem neki az új bébit. Elég ütõs lett. Az intense még nem kelt el. Anyuméknál hever szétszedve, sárosan a gumik közt:) Nekem még azt mondta a Szabi, hogy megtartja tartalék bringának. Holnap majd rákérdezek.
Mai maribor: Idõben odaértünk, szép idõ fogadott. Gyorsan áttettük a wetscreameket, feltettem a kamerát, aztán teljes harci díszben elindultunk jegyet venni. A pénztárnál viszont csak egy papír fogadott, hogy ma no bikepark. Már a parkolóban gyanús volt, hogy túl sok az autó és nincsenek bringások. Jól beszoptuk. Maradt a nyáribob, meg egy kör a felvonóval, ami ma ingyen volt. Faszkivan.

RadnaiMarci

RadnaiMarci

törzsvendég

• fórumtag
  • 490 hozzászólás
halihó emberek! nem tudjátok, hogy a Szabi eladta már a 951-et? vagy egyáltalán árulja? hallottam valami pletykát, hogy carbon v10-e lesz:) érdekelne az intense esetleg... telószámot tudtok adni?

hentitomi

hentitomi

törzsvendég

• fórumtag
  • 321 hozzászólás

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
bazdmeg. a büdös kurva picsába. most már a bükk maratonon sem lesz dh.....

Egeres-völgy Sportfesztivál - Versenykiírás

cinnamon girl

cinnamon girl

törzsvendég

• fórumtag
  • 347 hozzászólás
új Coldplay! :)
YouTube - ‪Coldplay - Every Teardrop Is A Waterfall (Official)‬‏

jó! és végre kicsit csúcsra járatták legalább a végét
No risk - No fun! :P

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
az a fatty nem mozog ám 100-at... amúgy állat :)

T.Tomika

T.Tomika

vendég

• fórumtag
  • 203 hozzászólás
Szarul néztek ki...

vásároltok Ti rendesen? :o

____ *** C_a_N_N_o_N_d_A_l_E._-_. C_a_F_F_e_i_n_e ***___ « MTB kerékpár « MOUNTAIN BIKE « Kategóriák tallózása

Chicken

Chicken

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.265 hozzászólás
Jövõ szombati program:

Mecseki Hegyikerék 50MTB/30MTB | TTT

Na elhúztunk Toszkánába vazze, péntek éjjel jövünk!

Kánya

Kánya

törzsvendég

• fórumtag
  • 846 hozzászólás
  • LocationMecsek
Ez egy BOS Idylle
Majdnem dupla annyi mint egy FOX 40

freddyke

freddyke

törzsvendég

• fórumtag
  • 2.261 hozzászólás

Azt hittem elütötték, de ha nem, akkor rendeset bukott.

Kb 5 ezer km-t megyek havonta (évi 50-60 ezer) és nem kispolszkival, így fizikailag lehetetlen betartani. Persze, most nagyot hibáztam ez tény.

Tegnap egyébként elmentem újra a tetthelyre. Mondták a helyiek, hogy naponta mérnek ott a rohadékok. Ja a falu vége tábla a kb 20-30 méterre volt. Tehát direkt arra mentek, aki gyorsan "csorog" be vagy kigyorsít a táblánál.

Az elég komoly, megértem. Ezek meg szemetek, inkább ki kellene tenni egy 70-es táblát a faluvégre, ahol egy lélek sincs, mint mérni. A 6-oson a körforgalom elõtt (tesco után) is rendszeresen mértek a 70-es táblától, mire észrevetted már késõ, most ki tudták tenni a 70-es táblát elõbbre is... Én inkább azt a taktikát választom, hogy lakott területen próbálok 60 fölé nem menni, de ha fölé is megyek nem sokkal, könnyebben lassítok, vagy a bünti sem lesz akkora. Ha nem vagyok biztos (ismeretlen helyen), inkább megyek lassabban.

el is törött

Súlyos. 40-esnek néz ki a becsúszó, de milyen márka ez? Egyedi matricázás? A feliratokból nekem nem ismerõs.

Chicken

Chicken

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.265 hozzászólás