Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Komlói Bányász
Started by
rocsipeti
, 2008. November 09. 22:48
Posted 2011. June 10. - 12:57
marcikám, nagyon ügyes vagy, hogy már 7kor fent voltál! most jó?
ez meg szép:
Moseley egyébként a Fort Williami tíz futamból ötöt megnyert, ráadásul a 2002-es elsõt is õ nyerte. Egyik gyõzelmén az akkor még nem versenyzõ 15 éves Rachel Atherton is ott volt az anyukájával, és látta, ahogy Tracy a nemzeti zászlóba burkolózva áll az õrjöngõ tömegben. Ekkor döntött úgy, hogy õ is ezt akarja érezni. Nem sokkal késõbb 7. lett Moseley mögött, majd utána ment haza leckét írni. Ma meg egymás legnagyobb ellenfelei…
ez meg szép:
Moseley egyébként a Fort Williami tíz futamból ötöt megnyert, ráadásul a 2002-es elsõt is õ nyerte. Egyik gyõzelmén az akkor még nem versenyzõ 15 éves Rachel Atherton is ott volt az anyukájával, és látta, ahogy Tracy a nemzeti zászlóba burkolózva áll az õrjöngõ tömegben. Ekkor döntött úgy, hogy õ is ezt akarja érezni. Nem sokkal késõbb 7. lett Moseley mögött, majd utána ment haza leckét írni. Ma meg egymás legnagyobb ellenfelei…
Posted 2011. June 09. - 15:45
egyébként azt hittem megdícsérsz majd reggel, hogy mekkora király vagyok, hogy 7kor már fent vagyok:( de nem látod bennem a fejlõdést...
Posted 2011. June 09. - 15:40
Posted 2011. June 09. - 15:27
Posted 2011. June 08. - 18:57
SEGÍTSÉG! valaki péntekig jön Budapestre? A Tomitól elé kéne nekem hozni egy motyót. Nagyon nagyon fontos.
Ha reggel 6:45-ig ideér, hozzám akkor elvihetem.
Posted 2011. June 08. - 17:08
SEGÍTSÉG! valaki péntekig jön Budapestre? A Tomitól elé kéne nekem hozni egy motyót. Nagyon nagyon fontos.
Posted 2011. June 07. - 19:50
fúú, ma országúti edzésen vettem részt de nem bírtak velem
elõtte meg szólt maró, hogy menjek már ki orfûre, mert valami tv jön forgatni a bringaútról. gondoltam valami zugtévé. aztán ki várt ott?? hát õ:
elõtte meg szólt maró, hogy menjek már ki orfûre, mert valami tv jön forgatni a bringaútról. gondoltam valami zugtévé. aztán ki várt ott?? hát õ:
Posted 2011. June 07. - 14:32
Posted 2011. June 06. - 18:26
Posted 2011. June 05. - 20:41
Gyorsan terjednek a pletykák. Holnap viszem neki az új bébit. Elég ütõs lett. Az intense még nem kelt el. Anyuméknál hever szétszedve, sárosan a gumik közt:) Nekem még azt mondta a Szabi, hogy megtartja tartalék bringának. Holnap majd rákérdezek.
Mai maribor: Idõben odaértünk, szép idõ fogadott. Gyorsan áttettük a wetscreameket, feltettem a kamerát, aztán teljes harci díszben elindultunk jegyet venni. A pénztárnál viszont csak egy papír fogadott, hogy ma no bikepark. Már a parkolóban gyanús volt, hogy túl sok az autó és nincsenek bringások. Jól beszoptuk. Maradt a nyáribob, meg egy kör a felvonóval, ami ma ingyen volt. Faszkivan.
Mai maribor: Idõben odaértünk, szép idõ fogadott. Gyorsan áttettük a wetscreameket, feltettem a kamerát, aztán teljes harci díszben elindultunk jegyet venni. A pénztárnál viszont csak egy papír fogadott, hogy ma no bikepark. Már a parkolóban gyanús volt, hogy túl sok az autó és nincsenek bringások. Jól beszoptuk. Maradt a nyáribob, meg egy kör a felvonóval, ami ma ingyen volt. Faszkivan.
Posted 2011. June 05. - 18:11
halihó emberek! nem tudjátok, hogy a Szabi eladta már a 951-et? vagy egyáltalán árulja? hallottam valami pletykát, hogy carbon v10-e lesz:) érdekelne az intense esetleg... telószámot tudtok adni?
Posted 2011. June 05. - 16:53
Posted 2011. June 05. - 16:22
bazdmeg. a büdös kurva picsába. most már a bükk maratonon sem lesz dh.....
Egeres-völgy Sportfesztivál - Versenykiírás
Egeres-völgy Sportfesztivál - Versenykiírás
Posted 2011. June 05. - 09:21
új Coldplay!
YouTube - Coldplay - Every Teardrop Is A Waterfall (Official)
jó! és végre kicsit csúcsra járatták legalább a végét
YouTube - Coldplay - Every Teardrop Is A Waterfall (Official)
jó! és végre kicsit csúcsra járatták legalább a végét
No risk - No fun!
Posted 2011. June 05. - 07:39
Posted 2011. June 05. - 00:21
Szarul néztek ki...
vásároltok Ti rendesen?
____ *** C_a_N_N_o_N_d_A_l_E._-_. C_a_F_F_e_i_n_e ***___ « MTB kerékpár « MOUNTAIN BIKE « Kategóriák tallózása
vásároltok Ti rendesen?
____ *** C_a_N_N_o_N_d_A_l_E._-_. C_a_F_F_e_i_n_e ***___ « MTB kerékpár « MOUNTAIN BIKE « Kategóriák tallózása
Posted 2011. June 04. - 19:30
Jövõ szombati program:
Mecseki Hegyikerék 50MTB/30MTB | TTT
Na elhúztunk Toszkánába vazze, péntek éjjel jövünk!
Mecseki Hegyikerék 50MTB/30MTB | TTT
Na elhúztunk Toszkánába vazze, péntek éjjel jövünk!
Posted 2011. June 04. - 16:19
Posted 2011. June 04. - 15:59
Azt hittem elütötték, de ha nem, akkor rendeset bukott.
Kb 5 ezer km-t megyek havonta (évi 50-60 ezer) és nem kispolszkival, így fizikailag lehetetlen betartani. Persze, most nagyot hibáztam ez tény.
Tegnap egyébként elmentem újra a tetthelyre. Mondták a helyiek, hogy naponta mérnek ott a rohadékok. Ja a falu vége tábla a kb 20-30 méterre volt. Tehát direkt arra mentek, aki gyorsan "csorog" be vagy kigyorsít a táblánál.
Az elég komoly, megértem. Ezek meg szemetek, inkább ki kellene tenni egy 70-es táblát a faluvégre, ahol egy lélek sincs, mint mérni. A 6-oson a körforgalom elõtt (tesco után) is rendszeresen mértek a 70-es táblától, mire észrevetted már késõ, most ki tudták tenni a 70-es táblát elõbbre is... Én inkább azt a taktikát választom, hogy lakott területen próbálok 60 fölé nem menni, de ha fölé is megyek nem sokkal, könnyebben lassítok, vagy a bünti sem lesz akkora. Ha nem vagyok biztos (ismeretlen helyen), inkább megyek lassabban.
el is törött
Súlyos. 40-esnek néz ki a becsúszó, de milyen márka ez? Egyedi matricázás? A feliratokból nekem nem ismerõs.