Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Komlói Bányász

- - - - -

• Please log in to reply
10773 replies to this topic

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6,770 posts
Herr Burgermájszter! kedden pöstön vagyok, de szerdától ráérek. szóval csörrentek, hogy mikor megyek pályát jelölni! jól kibaszunk a mezõnnyel :)

Patyó-V8

Patyó-V8

vendég

• fórumtag
  • 180 posts
Szevasztok.

A Kovácsszénáján rendezendõ 18.-ai kerékpáros napra kitisztítottuk a pályát,
de kellene segítség a pályakialakításnál.
Ribac volt ma kint és elkezdtük a melót, elég sokat haladtunk, voltunk 5-en.
Azt beszéltük meg, hogy Kedd-tõl minden nap 4.óra után pályaépítés van, én mint az önkormányzat vezetõje,
polgárjenõ, biztosítom a szerszámokat, raklapok, szalag, spray, mindent, bodzaszörp stb..

Arra szeretnélek megkérni titeket, hogy aki tud jöjjön segíteni.

Béke!
Patyó
Patyó El Negro..:mexico:Del CRF Kingo..:scared:

Kánya

Kánya

törzsvendég

• fórumtag
  • 846 posts
  • LocationMecsek
Szia!
Autókozmetikával foglalkozok!
Nem mindegy milyen sampont vagy vegyszert használsz! Ajánlott a PH semleges autósampon mivel utána nem lesz fehér azaz VÍZKÖVES!
Mivel törlöd le és milyen idõbe csinálod ezt?
Ha kell profi anyag vagy szakmai tanács csak szólj!

freddyke

freddyke

törzsvendég

• fórumtag
  • 2,261 posts

Freddyke! Úgy emlékszem azt írtad, hogy metál fekete autót tartasz. Mai mosás közben felmerült bennem, érdemes lehet vakszolni? Mert mosás után 10 perccel úgy néz ki mint egy világos színû 1 hónap múlva. A vaksz a bogarakat sem engedi ránõni?

Az van (félre olvastam elsõre). :) Ez a legkényesebb szín, minden porszem meglátszik rajta. Ha törõdsz vele, mindenképp érdemes waxolni, azt is meg tudom írni melyik a jó (amit a mosóban tesznek rá, nem sokat ér). Sajnos a por mégjobban ráül, de pl. esõ után már egész máshogy áll rajta a kosz, könnyebb lemosni és mechanikailag is védi. A fogása is selymes, felélénkíti a színét, mintha most gurult volna ki a szalonból. A bogár 2-3 napig könnyen lejön, de egy héten belül le kell mosni, mert utána bogároldóval is kínszenvedés. Talán annyit véd bogár és madárürülékkel szemben, hogy elsõdlegesen ezzel érintkezik, mosásnál könnyebben lejön, de nem jó rajta tartogatni.

Söci

Söci

vendég

• fórumtag
  • 109 posts
Ezúton kérek mindenkit, hogy Palkonyán helyettünk is hörpintsetek!

Freddyke! Úgy emlékszem azt írtad, hogy metál fekete autót tartasz. Mai mosás közben felmerült bennem, érdemes lehet vakszolni? Mert mosás után 10 perccel úgy néz ki mint egy világos színû 1 hónap múlva. A vaksz a bogarakat sem engedi ránõni?

freddyke

freddyke

törzsvendég

• fórumtag
  • 2,261 posts
Nekem a fékkel volt eddig a legkevesebb bajom. :) Legközelebb engem is hívj meg ilyen buliba, ahol gyûlik a pénz, tiszta haszon. :)

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6,770 posts
Bukta meg van hibbanva :) a kennondélt azé adta el, mert nem lehetett lokkolni a villát. aztán megcsinálták, akkor meg már tetszett neki... most az a baj, hogy beleér a fék a tárcsába. vett egy szar féket (itt is mindenki ezért szidja az ultimétet: Avid Juicy Ultimate Disc Brake System Reviews), és azt hiszi,hogy mindegyik ilyen... ezért most eladja ezt is.

tegnap meg ja :D vaze, elmentem itthonról egy tízessel, és hazaértem 13al, segg részegen :) de megvolt a mai másnaposságtalanító tekerés. hát nem voltam gyors.

irány palkonya!

Chicken

Chicken

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,265 posts
Na mizu-mizu?

Szépek voltatok tegnap... :)

Ha majd 40-50 év múlva végre lesz a Rocsinál is valami házibuli, akkor verjünk le minden teli piás poharat az asztalról...hehe. A kocsmábancsapbahugyozós képedet feltegyem ide? :)

Ezt meg érdemes megnézni:

bukta

bukta

törzsvendég

• fórumtag
  • 527 posts
Kell futócipõre a zsé.:) Alig mentem már terepen.Ha + mégis akarok,ott van a chromo vázas.

Chicken

Chicken

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,265 posts
Ruzsa ez nem éri meg?

FULL XTR! FULL CARBON! és FULLY:) Scott spark 10! « MTB kerékpár « MOUNTAIN BIKE « Kategóriák tallózása

Bukta meg gyógyegér:

http://apro.bikemag....rek-l16401.html

Most lenne két tuti bringád mindenre.... minek adod el basszus??!!

Chicken

Chicken

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,265 posts
A palkonyai program:

Komlóiaknak az indulás a 12.30-as busszal. Onnan ki a vasútállomásra és elérjük a 13.30-as vonatot. Vagy nem. Elválik.
Visszafelé a 19.54-es vonattal jövünk, majd rövid, fejtisztító séta a buszmegállóig és a 21.10-es busszal jövünk vissza.

Szóval találka a buszon.

http://villanyiborvi...-nyitott-pincek

VSanyi

VSanyi

törzsvendég

• fórumtag
  • 647 posts
Pedig a válasz egyszerû: FRÁSZT!
A Föld a Naprendszer elmegyógyintézete.
www.vidakhaz.hu

Bigcsocso

Bigcsocso

törzsvendég

• felfüggesztett
  • 467 posts
asszem TOMI barátunkat holnap nem látjuk Freecasteren
75. lett a 4x idõmérõn
így nem jutott be a 64-be
majd legközelebb!!!

6,9 mp- hátránnyal Graves mögött még bejutott volna, de sajna nem

és ez csak egy 4x!!!!
mit kapnának a magyarok dh-n!!!
ezért vicc ez a dh!!!

RadnaiMarci

RadnaiMarci

törzsvendég

• fórumtag
  • 490 posts
még az messze van..de amúgy tervben van, remélem lesz is. még 4-5 évem hátra van. csak utána fogok kiégni és dagi lenne:D

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6,770 posts
inkább vennél egy tekerõs gépet a kona mellé. lassan úgyis megöregedsz, és dagi leszel :)

RadnaiMarci

RadnaiMarci

törzsvendég

• fórumtag
  • 490 posts
Kona is megy elvileg hamarosan. talán 1-2 alkatrész marad, de remélem az is egyben megy. az új egyelõre még titkos:D nem amúgy amíg nem biztos még nem akarom elkiabálni

filmes

filmes

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,600 posts
:( Milyen új bringa? Vagy a kona lesz megtuningolva?

RadnaiMarci

RadnaiMarci

törzsvendég

• fórumtag
  • 490 posts
így már jó. elment egyben a Narancs:(:) viszont az új bringa durva lesz....hihi

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6,770 posts
ez a durva, nem a ráspoly!!!!

Patyó-V8

Patyó-V8

vendég

• fórumtag
  • 180 posts
Az Júniusi Veló magazinban olvashattok ráólam:)
www.velo.hu

Kitakarítottuk a pályát, vasárnap esetleg valaki ha ráérne kicsit bejárni, átbeszélni, mit hogy azt megköszönném. Vagy ha máskor jó az is jó én 90%-ban vagyok..
Patyó El Negro..:mexico:Del CRF Kingo..:scared: