Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Komlói Bányász

- - - - -

• Please log in to reply
10773 replies to this topic

Chicken

Chicken

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,265 posts
Hümm: Scott Genius Mc CARBON! « MTB kerékpár « MOUNTAIN BIKE « Kategóriák tallózása

Chicken

Chicken

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,265 posts
Mi is nagyon jót mentünk ma négyen: Komló-Béta-Mecsextrém-Tripammer-Kis rét-Vidámpark-TV torony-Rotary-Lapis-Remete-Büdös-Kút-Vágotpuszta-Sikonda-Komló(KBSK felé)
(Bétától szinte mindenhol terepen mentünk)

Rocsi: Városi DH engedély-kérelmekre jött válasz?

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6,770 posts
hát kokk, pedig nagyon rá voltunk készülve a kóstolóra :) mondtam a csajnak, hogy adjon valami édes vöröset, aszonta az nincs. mondom akkor jöhet egy elixir :)

kifingtam. 3 nap, 3 nyélgázas edzés. de most csináltam egy adag négysajtos tésztát, olivabogyóval, erõspaprikával, szalámival. kell a szénhidrát :)

szõnyeg

szõnyeg

törzsvendég

• fórumtag
  • 577 posts

Az nagyon jó lenne!

Elküldöm a számom privátba és csörögj rám megbeszélnénk a többit, de ha adsz mail címet akkor tudok küldeni egy videot a pályáról!

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Az nagyon jó lenne!

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

VSanyi

VSanyi

törzsvendég

• fórumtag
  • 647 posts
Szászvár Strand (Bánya utca)
Jelenleg a Danival (szõnyeg) kell egyezkedni, mert én még 1 hétig biztosan nem leszek otthon.
Ha hazamentem fogok kirakni táblát, a kapunkhoz, meg ahová kell egyértelmû jeleket, hogy bárki odataláljon, akit érdekel.
A Föld a Naprendszer elmegyógyintézete.
www.vidakhaz.hu

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Sorry a tegnapért, bár végülis nekem nem tûnt lefixálva az este, de apámnál leszakadt a konyhaszekrény, ami eltörte az alatta lévõ konyhapultot és szekrényt, ment a levsbe minden, ami benne volt és kitörte a csapot, ami elárasztotta az egész lakást...
Szal volt kaland.

Én is nézem a Forma1-et, de utána áll a dolog, hogy ha mentek Szászvárra pályát nézni, akkor mondjátok, hogy hova és megyek autóval-nagygéppel!

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Söci

Söci

vendég

• fórumtag
  • 109 posts
10 perc múlva ebéd, majd összekészülök kb. 13:30-kor indulok

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6,770 posts
én a forma1 után bírok csak menni :)

Chicken

Chicken

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,265 posts
Nekem az az idõpont okés lenne.
Többiek?

hentitomi

hentitomi

törzsvendég

• fórumtag
  • 321 posts

embörök! vasárnap egy nagy tekerés érdekel valakit? pl egy váralja kör, amibe belevennénk a szászvári dh pályát is?

csatlakoznánk a rendõr Csabival pontosan mikor és hol?vagy ez él :13.27kor a zengõnél?:)

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Én nagyon kíváncsi vagyok a pályára, de inkább nagygéppel mennék.
Ha van tervezett érkezés és a helyiek esetleg körbevezetnének, az nagyon fasza lenne és akkor addigra odaérnék!

szõnyeg

szõnyeg

törzsvendég

• fórumtag
  • 577 posts

embörök! vasárnap egy nagy tekerés érdekel valakit? pl egy váralja kör, amibe belevennénk a szászvári dh pályát is?

Na ezaz Rocsi buzdítsd az emböröket! most már tényleg le kéne nezzetek akár kisbringával is azt max csobbanunk a strandon eggyet!

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6,770 posts
majd elmeseljuk,hogy milyen volt :)

filmes

filmes

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,600 posts
jól hangzik:
Funkstar Deluxe Pécs koncert
20:30 Sétatér
Az este folyamán a legnagyobb funky elõadók (Earth Wind & Fire, Jamiroquai, Kool And The Gang, Michael Jackson, Moloko) slágerei csendülnek fel.

"E"

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Mi is olyan 8 - fél 9-re szoktunk leérni...

Akkor egy rögtönzött kóstolóra várlak is titeket!

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6,770 posts
mi 7 korul megyunk, akkor kezdodnek a programok

Chicken

Chicken

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,265 posts
Mi megyünk délután.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Gyertek!
Van standunk...
;)

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6,770 posts
ja, es magamat is lefenykepeztem :)

na nyuggerek, menjunk ma pecsre, setater fesztivalra!