Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Komlói Bányász

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
10773 hozzászólás a témában

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
ezegyszarmernemkennondél :)

amúgy sztem rendben van. ami gyenge rajta, az a hajtókar meg az agyak. mondjuk azokkal sem lesz baj, csak nehezek. a felnik sztem ugyanazok, mint nekem vannak, és azok kurva jók. tag+teló jó (telót balázsnak, oszt akkor tényleg jó lesz), fékek jók, váz hibátlan. chicken nem tudom mennyiért vette a kancsit, de azon alapabb cuccok voltak.

amúgy meg Mountain Bike Review és ott van egy csomó vélemény.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Nálatok többen tekernek, mint nálunk és érdemi véleményt még nem kaptam...
A gép nem ritkaság, elvileg azzal nagy baj nem lehet, de mi a véleményetek errõl?
Ár/érték arány?!

Sürgõsen fx 320ezerért! Speci Stumpjumper FSR FOX-al, Elixir-el « MTB kerékpár « MOUNTAIN BIKE « Kategóriák tallózása

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

cinnamon girl

cinnamon girl

törzsvendég

• fórumtag
  • 347 hozzászólás
ok. én visszavonulok.
csak én is szerveztem már egy-két rendezvényt, és nem szívesen adtam ki a kezembõl a dolgokat
de persze ezt meg meg lehet és meg kell tanulni/szokni...

akkor, csak hogy egyensúly legyen :)
Csabi!
eddigi években is többször mondtuk, hogy adj ki feladatot nekünk. nem adtál, és lám, bele is fáradtál az egészbe.
egyetértek a cseszegetéssel, hiszen most csináljuk elõször ezt a szervezõsdit, de nem nagyon volt eddig lehetõségünk "tapasztalatot szerezni". de azért kicsit bízz meg bennünk, és építõ kritikákkal segítsd a munkát!

na jó, azért nem akarlak lecseszni ám!!! :-/
No risk - No fun! :P

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
1. a csabi által küldött feladatlistából idézve:
Rózsavölgyi Péter (Fõszervezõ)
Június 30-ig:
Összes engedély (MÁV, Városgondnokság, Közútkezelõ, Rendõrség, Önkormányzat) elküldése és menedzselése.

ma hányadika van?
2. csüt-péntekre szabit vettem ki már a múlt héten, hogy szobát fessek, engedélyt intézzek, összepakoljak a hétvégére
3. nem én kezdtem, hanem csabi kezdett baszogatni, holott máskor sem volt ennél elõbb elkezdve a szervezés
4. nem én kértem a csabit, hogy idén ne rendezze a versenyt, és soha nem is vontam kétségbe a munkáját
5. még mindig nem mondta a csabi, hogy akkor este ráér-e
6. ha én nem vállalom el, akkor idén nincs városi dh

szóval lehet baszogatni, csak elõbb legyen mivel.

innentõl fogva lehet választani, hogy csináljam/ne csináljam.

ez meg kurvára tetszik:
Singletrack Magazine | PressCamp 2011: Niner Jet 9 RDO

cinnamon girl

cinnamon girl

törzsvendég

• fórumtag
  • 347 hozzászólás
Azért Rocsi!
A Csabi több éven keresztül, nem kevés energia árán felépített egy minõséget, mondhatjuk brandet a Városi DH-ról. Ezért az, hogy esetleg rosszul sül majd el ez szeptemberben, az még rosszabb, mintha nem is lett volna megrendezve...

Ha jól tudom, a Te pályafutásodba is volt olyan, hogy ott kellett hagynod valamit, amiért sok éven keresztül dolgoztál, olyanoknak, akik mondjuk elõtte is dolgoztak rajta veled, de nélküled (mint Mr. Tökéletes) már nem mentek olyan sokra...Vagy rosszul tudom?

cinnamon girl

cinnamon girl

törzsvendég

• fórumtag
  • 347 hozzászólás
De szeretnélek látni titeket, mondjuk a következõ VV-ben...persze még lenne ötletem, hogy ki menjen a 2 topicból... ;-)
Most úgyis barátokat, meg családokat keresnek...

filmes

filmes

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.600 hozzászólás
Így már kicsit bonyolultabb. De a lényeg, hogy nyomtatni és faxolni tudok, ha kell.

Chicken

Chicken

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.265 hozzászólás

Küldd át nekem emailben, majd a bankban kinyomtatom és elfaxolom.

Azért alá is kellene írni!

Jó lett a videó.

Chicken

Chicken

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.265 hozzászólás

amúgy meg fogalmad sincs, hogy eddig mit csináltam.

Hát nincs, de tippelhetek?? :)

*Norbi*

*Norbi*

vendég

• fórumtag
  • 21 hozzászólás
Helló Mindenki!

Akit érdekel nézzen meg rólunk (bátyám,Gyurka Zoli, Császti Csabi, Hohmann Fecó, én) egy 11 perces összeállítást az idei tekerésekbõl, Mecsek, Várpalota, Papauk, Ucka, Kamenjak, a Facebook oldalamon, az alábbi linken.

Facebook

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
fú, milyen etalon csöcs van ma a napiszaron:

Feltöltött kép

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
egy valamit kértem, hogy beszéljük át holnap. lehet szólni, hogy ennek-meg-ennek közeleg a határideje, mert az segítség. de amit most csinálsz, csabi, az a ló túloldaláról szól már, és nem is épp vészmadárkodásnak hívnám.... most csak valami ilyesmit kellett volna mondanod, hogy "nekem kb. 8 körül jó". amúgy meg fogalmad sincs, hogy eddig mit csináltam.

filmes

filmes

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.600 hozzászólás
Ne kezdjétek! Rocsi szedd össze magad! Küldd át nekem emailben, majd a bankban kinyomtatom és elfaxolom.
A hétvégén megjártuk Semmeringet és Maribort is. Beszarás jó volt, de most nincs olyan izmom ami ne fájna. Mosquito is lenézett Bécsbõl és mutatott pár jó nyomot. Gyulai Csabi tempója meg félelmetes.
Készült pár felvétel. Sajnos az anyukám féle "chest mount" még fejlesztésre szorul, mert sok a holtjáték, de azért nézhetõ az anyag.
http://www.pinkbike.com/video/203710/

Chicken

Chicken

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.265 hozzászólás
Ha nálad a szervezés (fõszervezés) = szövegelés (+ a lényeg és a sorrend kihagyása), akkor minek az egész...
Nem akarok vészmadárkodni, mindegy. Még van idõd mindenre, nyugi. Viszont a határidõket nem viccbõl írtam, meg hogy szerezz egy nyomtatót.

A levelemre is kb. csak 5-6 ember írt vissza valamit, pedig ugyebár IGEN-nel szavazott.
(Címe: Városi DH feladatok FONTOS!!!! Vége: Mindenkitõl elvárom, hogy visszajelezzen azaz, hogy tudomásul vette!)

A fészbúkos csoportból is még többen hiányoznak, pedig azt mondtad megcsinálod.
http://www.doke.hu/m...o/taglista.html

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás

csabi, az engedélyeket majd megbeszéljük, hogy hova és mit. mondjuk holnap este.

csabi, ha nálad a segítség=basztatás, akkor inkább ne segíts.

Chicken

Chicken

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.265 hozzászólás
Oké, és az engedélyeket megkaptuk?

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
a film a tv-knek kell. oda meg nem fogok 3 linket küldeni. ha lesz szerzõdés tv-vel, akkor lesz fasza szponzor is, legalábbis remélem.

Chicken

Chicken

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.265 hozzászólás

csabi, az engedélyeket majd megbeszéljük, hogy hova és mit. mondjuk holnap este.

Rendben, de igazából annyit kellett volna csinálnod, hogy amiket (engedély-kérelem) megírtam és elküldtem neked 16-án, kinyomtatod és elfaxolod a megfelelõ helyre. Balázzsal is megbeszéltem már rég, hogy tõle tudsz faxolni és fogadja is a beérkezõket.

Minden infó rajta van a lapokon: név, kontakt, faxszám, te elérhetõséged.

Ez még nem a bonyolult része a szervezésnek... :)

Ha kell promó, akkor ott vannak a korábbi klipek is a városiról, összesen 3 vagy 4!! Írd meg egy lemezre és vidd azt!
De szerintem, ha ismernek, akkor elég a versenykiírás is!

Felveheted a Császár Tomival is a kontaktot (nem fogod), mert ezt írta:

sz

a komlói fiókba kell benyújtani a kérelmet, lehetõleg már a konkrét versenykiírással, -programmal. nagyobb esély lenne, ha az egyesület a takszövnél vezetné a számláját, mert inkább azokat preferálja a vezetõség. mondjuk ahhoz az egész dökének át kellene hoznia a számlavezetését.
de azért érdemes megpróbálni. gondolom írtál/írtatok már ilyen kérelmet; molino-kihelyezési, reklámlehetõség, szórólapokpn való megjelenési lehetõség-bicajosboltok) stb.
Mellékes infó: a komlói vásár alatt a sportcsarnoban a takszövnek mindig van pavilonja, lehetne arra hivatkozni, hogy jó reklámfelület lenne kint is a cél melletti befutónál, stb. DÖKE (Balogh Bettina) több alkalommal (2010 perces kosár, stb.) kért már támogatást, többször kapott, állítólag idén nem. Lehet arra hivatkozni, hogy én is tag vagyok.
De ha megvan a program, kiírás, (engedélyek, MMTBSZSZ engedély, éves programban való felvétel), akkor ezen infók egyeztetése után megírom, benyújtom én is szívesen.

t

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás

balázs, a film most már nagyon kéne, mert két helyen is várják!

azzal a scottal vigyázni kell, mert az még az elsõ generációs géniusz, és a forgópontok meg szokták adni magukat.

a halat meg nem szeretem, és barátok közt nincs hétvégén :) menjünk bringával! útközben meg fürdünk szálkán.

Chicken

Chicken

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.265 hozzászólás
Ilyen "rocsisan" írom (kivéve, hogy nem egy nappal elõtte):

Bajai Halfz Fesztivl - Foldal

Ide megyünk!! Aki nem jön az nyugger és nézze otthon a barátokköztet!!

Egyébként meg:
Július 7-10-ig van. Mi péntek du. fogunk lemenni és lehet, hogy szombaton is ott alszunk.

Feltöltött kép

(Az nem kifogás, hogy nem szeretem a halat!)