A facebook a bankban le van tiltva.
hehe, akkor mit csinálsz egész nap?
annyi a kérdés, hogy mikor lehet tõletek faxolni, és hogy van-e nyomtatód? (esetleg lehet-e szgéprõl faxolni?)
A facebook a bankban le van tiltva.
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Rocsi ez jó? szar? öreg? há? na? he?
ELADÓ SCOTT G-ZERO FX2 « kerékpár / váz « FREERIDE / DH « Kategóriák tallózása
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
tudom, hogy menõbb engem basztatni, de:
- csabi, még mindig nem válaszoltál. gondolom már csak azért sem, mert most kis dacos vagy....
- eszti, kérlek otthon vond meg a szexet az uradtól, mert egyrészt két hetet ígért a videóra, másrészt utaltasd be a fülészhez, mert nem hallja, ha csörög a telefonja. de ha már úgyis találkozol vele, akkor kérdezd meg tõle légyszi a következõket:
1. mikor lesz kész a videó?
2. mikor mehetünk faxolni (ja, csabi, lesz nyomtató az irodában, képzeld)
3. mikor cserélné ki a dt elsõagyamban a csapágyakat
köszi.
oszt innentõl kéretik minden - a városi dh-t illetõ - hozzászólást a fészbuk csoportba írni.
Nálatok többen tekernek, mint nálunk és érdemi véleményt még nem kaptam...
A gép nem ritkaság, elvileg azzal nagy baj nem lehet, de mi a véleményetek errõl?
Ár/érték arány?!
Sürgõsen fx 320ezerért! Speci Stumpjumper FSR FOX-al, Elixir-el « MTB kerékpár « MOUNTAIN BIKE « Kategóriák tallózása