Dátum?
Aki keres az talál!
Egyébként még nem fix.
Dátum?
Nem kizárt, megbeszélem a többiekkel, sõt a Vörösfenyõ szászvári része is csak addigra lesz szabad.nekem meg a Bazsának biztos nem jó (esküvõre megyünk),
de nagyon sajnálnám, ha lemaradnánk, idén valahogy nem jöttek össze a közös szervezések (pl. maratonok)
ezért kérdezném, az augusztus 20-i hétvége teljesen kizárt?
Az mi az, hogy túrás-déhás-bográcsos?
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Eszti+Balázs, tuti nem mentek maratonra?
Annyira nem nagy költség...
Ha nem mentek, nincs kivel tekernem.
Az mi az, hogy túrás-déhás-bográcsos?
Most értem haza, de lehet, hogy kicsit késõbb hívom a kollegínádat, mert most annyira esik, hogy a kocsiig nem tudok elmenni...
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Hétvégén péntek estétõl vasárnap estig van kedve valakinek csatlakozni egy balatoni bringázáshoz?
A bélatelepi kempingben alszunk, szombat reggel hajókázás Badacsonyba, majd vissza Tihany felé a déli partra a kempingig, másnap a másik irány több hegyi ösvénnyel.
Szerintem 15-20 ezerbõl szállással utazással és kajával megúszható. 6 fõ már biztos, de valószínû, hogy még egy 6fõs csapat, és még +2 csatlakozik hozzánk.
Akinek van hozzá kedve jelezze, és egyeztetünk.
Jó buli lesz.