Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Monor - Pilis - Abertirsa tengely

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
4671 hozzászólás a témában

sasi123

sasi123

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.969 hozzászólás
Én benne vagyok,
útvonal?

Szerintem be Ócsa - Alsónémedi - Dunaharaszti - Csepel - 7es út és le végig azon.

Ez lenne így kb 170 km.

robko66

robko66

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.317 hozzászólás
igen a tengely eröt ad:D marci csak a szélén teker de még igy is jo:D mait kihagyom,megyek pestre venni pár göncöt mert esküvöre vagyunk hivatalossak.szerencse,hogy volt már félre téve pénz a kerékpárra:) na de igy megint a gép ugrik,vagyis asszonyé,igy elviselhetöbb a fájdalom:)
na csütörtökön mi lessz..legurulunk a balatonra? kicsit félek a vissza uttol nem mentem még 2 nap egymás után hosszut.

sasi123

sasi123

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.969 hozzászólás
Kicsit többen voltak más csapatból... de ez van... Gomba megedz mindenkit :D

robko66

robko66

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.317 hozzászólás
most néztem a kékes csucstámadás képeket meg a kommenteket.azért szépen dolgoztak marci ellen..nemcsak a dobogon fogták közre:) igy még nagyobb gratz neki,mondjuk itt teker a tengely szélén,várhato volt a jo eredmény:)

robko66

robko66

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.317 hozzászólás
Bb:)

sasi123

sasi123

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.969 hozzászólás
Az lesz :D GúúúD Nájt!

robko66

robko66

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.317 hozzászólás
feküdj le pihenjél:)

robko66

robko66

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.317 hozzászólás
persze mert egyre gyorsabb vagyok:D

sasi123

sasi123

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.969 hozzászólás
Én már nem tudlak követni :D

robko66

robko66

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.317 hozzászólás
persze te is csak nekem tudod mondani,hogy hát told egyedül is:)akkor te miért nem toltad keményebben egyedül?:D

zenét halgatok,ilyenkor szárnyalok:)

sasi123

sasi123

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.969 hozzászólás
Arra gondoltam, hogy ha Én is toltam volna ....

De élénk a fantáziád :D

robko66

robko66

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.317 hozzászólás
mármint arra gondolsz ha fizettél volna 3k-t akkor gyorsabb lettél volna?:)hát persze ha már annyit fizetsz legyél benne az elsö háromban:)
vagy arra gondolsz ha nem cigiznék gyorsabb lennék? sikon biztos de hegyre kell a füst,hogy levegöt kapjak:D

sasi123

sasi123

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.969 hozzászólás
azért már az én fejemben is megfordult, hogy úgy gyorsabb lenne :D

robko66

robko66

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.317 hozzászólás
hát igen 3k 18 kiliért ugy,hogy nem tudja mi vár rá és még felkészülve sincs.ha jo napom van 1k-bol megjárom kékest,persze plussz még a cigi:D ugyan azt toltad,az idödet tudod elsö 3ban valszinü ugysem lettél volna bent igy meg 3k-bol dözsöltél:D mondjuk nem lehet mindig igy nézni,biztos nagy élmény volt nekik és hát tolni még szarabb mint tekerni:) ezek még nállam is többet cigizhetnek:)

sasi123

sasi123

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.969 hozzászólás
Voltak akik tolták tényleg, dehát... Nem tudom, minek fizet valaki 3e FT-ot, ha nem is tudja mi vár rá?

Igen azzal a kis elsõ bolyozással pár perc biztos megjött volna. Mindegy :) Így se volt rossz. Csak magamat egyedül nem nagyon tudtam aktivizálni :)

robko66

robko66

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.317 hozzászólás
hát elméletileg 18kili volt a táv,a rajt helyröl indultál? hát persze bolyban más,azt hittem egyenkénti inditásu volt.ezeket figyelembe véve 50 biztos meglett volna neked.ne bacc már tolták a bringát?:) akkor indulhattam volna én is:) mondjuk aki megindul a bolyal és nem ossza be vagy nincs tisztában az erejével azt könnyen pofán vágja a hegy...én is száltam már le párszor uccso 3 kilin pedig nem is hajtottam.

sasi123

sasi123

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.969 hozzászólás
Nem tudom... talán ... volt annyi.
Elsõ 100 m-en leszakítottam azt, akivel indultam Füredig próbáltam 25-30al haladni, aztán nagyon visszaesett, utolsó 3 kilin kb 12 környékén mentem.
Igazából, elõtte is mentünk rendesen, meg a viszonylag fáradt voltam.

Azért hiányzott nekem pl az is , hogy azért Marciék bolyban is mentek, Én meg tök egyedül.

Az volta a komoly, mikor lefele mentünk volt aki Kékes felé, már tolta a bringát... vagy 30an :)

robko66

robko66

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.317 hozzászólás
és milyen jo hitték,hogy te vagy az elsö:D uccso 3 kilin milyen sebességel mentél? kiváncsi vagyok nekem mennyi idö alatt menne...1.5 orára saccolom ááá nem is inkább 1.20:) jo bicoval frissen 1.10...jo nem számolgatok mert még végén marcit is beelözöm,elméleti sikon:D

18kili volt ugye?

sasi123

sasi123

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.969 hozzászólás
Kemény figura. Nyert egy Fizik nyerget... :)

Az volt komoly, hogy baktatok felfele, és már esélyes volt, hogy jönnek a versenyzõk is. :) NA mindenki nézett engem, azthitték , hogy Én vagyok az elsõ :D:D

robko66

robko66

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.317 hozzászólás
szerintem inkább neked gratz:) föleg ha azt nézzük,hogy oda is tekertél. mondjuk marci 42es ideje nem semmi big gratz neki:D