remélem jól telt a délelõttöd Sasi. azért nem kívántam sok szerencsét, mert szerintem nincs rá szükséged.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Monor - Pilis - Abertirsa tengely
Indította
sasi123
, 2008. augusztus 03. 22:15
Írta 2010. augusztus 14. - 11:46
Írta 2010. augusztus 14. - 00:09
Én tegnap estét az ég alatt töltöttem, nagyon szép látvány volt. Csak a szúnyogok...
Viszont. Tekintettel a várható idõjárásra és a vas du.-i munkára, nem megyek mátrázni...
Viszont. Tekintettel a várható idõjárásra és a vas du.-i munkára, nem megyek mátrázni...
Írta 2010. augusztus 13. - 15:51
Írta 2010. augusztus 13. - 15:37
kicsit ugy érzem össze vagyok törve,majd megyek inkább délután:)
sikeres nyelv vizsgát sasi!!! de nem gondolod ha látok egy hullo csillagot akkor elpazarolom ilyesmire?
Pedig Én 2-t is láttam
Írta 2010. augusztus 13. - 08:25
kicsit ugy érzem össze vagyok törve,majd megyek inkább délután:)
sikeres nyelv vizsgát sasi!!! de nem gondolod ha látok egy hullo csillagot akkor elpazarolom ilyesmire?
Írta 2010. augusztus 12. - 22:28
Írta 2010. augusztus 12. - 22:22
ÓÓÓksa
Na most menjetek ki nézni a csillagokat, és ha láttok egyet hullani, akkor kívánjátok, hogy sikerüljön a nyelvvizsgám Aztán mindenkinek annyit, annyival vezetek , ahogy akarja
Na most menjetek ki nézni a csillagokat, és ha láttok egyet hullani, akkor kívánjátok, hogy sikerüljön a nyelvvizsgám Aztán mindenkinek annyit, annyival vezetek , ahogy akarja
Írta 2010. augusztus 12. - 22:20
végén majd azt látom,hogy kék-zöld foltok vagytok:D na lépek mert reggel laza gomba karika.BB.
Írta 2010. augusztus 12. - 22:11
hát azért maradok a jó öreg Campánál... de ha van fölös ultegra vagy dura-ace szetted, akkor csak szólj nyugodtan.
figyu, egyezzünk meg valamiben - ha sikerül 70km/h sprintelnünk akkor szabad fejelés!
figyu, egyezzünk meg valamiben - ha sikerül 70km/h sprintelnünk akkor szabad fejelés!
Írta 2010. augusztus 12. - 22:08
csak az elsö pihenöig huzzuk ki aztán onnét már ö is lassabban megy lapos kerékkel:)
Írta 2010. augusztus 12. - 22:05
akkor van benne minden rendesen csak az ultegra, dura hiányzik
Jóólvan akkor legközelebb lefejellek, ha el akarsz menni mellettem Csak mi nem megyünk 70el... az a gond elõbb ezt kellene összehozni.
Jóólvan akkor legközelebb lefejellek, ha el akarsz menni mellettem Csak mi nem megyünk 70el... az a gond elõbb ezt kellene összehozni.
Írta 2010. augusztus 12. - 22:03
Írta 2010. augusztus 12. - 22:02
pfff... nem tudom Rob a kilométerek számát mióta meg van ez a gép
mindenesetre kevés, nagyon kevés
annyi bizonyos, hogy nincs 5számjegyû
mindenesetre kevés, nagyon kevés
annyi bizonyos, hogy nincs 5számjegyû
Írta 2010. augusztus 12. - 22:00
jó persze, nyomaték kulcs... de ilyen parasztháznál nincsen... és hamár költök akkor biztos nem szerszámra.
az a Renshaw bucus tényleg komoly volt TdF-en.
ez a majdnem jól esett a mai menet igencsak beszédes...
ha netalántán kedvezõt ígér met vasárnapra, akkor lehet szó Mátráról
az a Renshaw bucus tényleg komoly volt TdF-en.
ez a majdnem jól esett a mai menet igencsak beszédes...
ha netalántán kedvezõt ígér met vasárnapra, akkor lehet szó Mátráról
Írta 2010. augusztus 12. - 21:52
Írta 2010. augusztus 12. - 21:50
nem vágtál ki a 3ik poziciobol?
de kivágtam csak 2 kilométerrel hátrébb voltam:D
az a baj csapoltat nem szeretem de elmehetünk majd veszek valahol dobozost:) gondolom szikének se lenne ellenére egy nagykáta menet:)legalább lecsekkolnánk az uj gépet.
de kivágtam csak 2 kilométerrel hátrébb voltam:D
az a baj csapoltat nem szeretem de elmehetünk majd veszek valahol dobozost:) gondolom szikének se lenne ellenére egy nagykáta menet:)legalább lecsekkolnánk az uj gépet.
Írta 2010. augusztus 12. - 21:45
sasi ne bacc már tényleg odaadtad a monor táblát?
Mivel megbeszéltük, hogy felvezetem neked a sprintet????? Te meg baccctál kivágni 3ik pozícióból.... Ez súlyos bomlasztása a tengelynek ám! El kell menni valamikor Nagykátára a sörfõzdébe... letisztázni
Mivel megbeszéltük, hogy felvezetem neked a sprintet????? Te meg baccctál kivágni 3ik pozícióból.... Ez súlyos bomlasztása a tengelynek ám! El kell menni valamikor Nagykátára a sörfõzdébe... letisztázni
Írta 2010. augusztus 12. - 21:41
el kell dönteni andris mit tudsz szerezni hamarabb,nyomaték kulcsot vagy alkart:)
Írta 2010. augusztus 12. - 21:39
oké 10Nm, de azt hogy mérem le???
Nyomaték kulcsról még nem hallottál? Egyébként meg az alkaron kidudorodó erek számából is meg lehet határozni
Jóóóól van azért nem fejeltelek le //Renshaw
Nyomaték kulcsról még nem hallottál? Egyébként meg az alkaron kidudorodó erek számából is meg lehet határozni
Jóóóól van azért nem fejeltelek le //Renshaw
Írta 2010. augusztus 12. - 21:37
sasi még sehol sem volt amikor te már toltad:) amugy tényleg majdnem jol esett a mai menet:D