Milyen idõközönként és miket kajáltál? Illetve mennyi folyadék csúszott le?
Én elõször mentem ezen a körön, a gombai hegyek még csak-csak mentek (bár te itt mennyivel zúzol felfele?) de a Káva, Pilis közötti alattomos az vmiért odab*szott nekem rendesen. :\ Az út néhol elég gáz, de te már gondolom ismersz minden kátyút, névrõl.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Monor - Pilis - Abertirsa tengely
Started by
sasi123
, 2008. August 03. 22:15
Posted 2010. August 22. - 20:49
Posted 2010. August 22. - 20:47
GRATZ!!!
hát magnéziumot tolni kell keményen:D sima lessz a 24h-s,tolsz 2 szem mental focust aztán majd káldy is kapaszkodhat utánnad:)
azt mondtam már,hogy örült vagy? még egyszer nagy GRATZ!!!
szerezz be addigra valami krémet is.
hát magnéziumot tolni kell keményen:D sima lessz a 24h-s,tolsz 2 szem mental focust aztán majd káldy is kapaszkodhat utánnad:)
azt mondtam már,hogy örült vagy? még egyszer nagy GRATZ!!!
szerezz be addigra valami krémet is.
Posted 2010. August 22. - 20:30
Az a baj, hogy ki kell valamit még találni... talán a 3 óra alvás volt kevés... vagy magas az átlag..
Mert az 500ik km környékén már a lábam nem izomcsoportokból állt, hanem egy - egy tömbbõl. És nagyon fájt is.
Mert az 500ik km környékén már a lábam nem izomcsoportokból állt, hanem egy - egy tömbbõl. És nagyon fájt is.
Posted 2010. August 22. - 20:26
Good job! Kurva jó az átlag is, és nagyon bíztató hogy ennyi idõ alatt mentél 500km-t. Magasra tetted a mércét a versenyre.
Posted 2010. August 22. - 20:11
Jelentem : Végeztem
Cél volt a Gomba körön (40 km , kb 200 m szint) 500 km -t összegyûjteni.
3 óra alvás után hajnali 1 órakor kezdtem neki az 1. körnek. Kicsit hûvös volt még, de jó tempót sikerült menni. Minden kör más volt, Holdfény, teljes sötét, hajnalhasadás, napsütés, szürkület.
Elsõ körökben még nagyon virgoncan másztam meg Gombát és a Káva - Pilis emelkedõt. 5. körre megfáradtam, ekkor toppant be Irdatlan úr, 1,5 kört teljesítettünk együtt , majd egy sörrel megkoronáztuk a közös köröket. Következõ körre helyi barátom Robi csatlakozott, fél kört teljesítettünk.
Elsõ hosszabb megállás 320 km után volt, kb 30 perc ebéd stb.. Itt még mereven, 0,2-el , 30 felett volt az átlagom.
Következett két magányos kör. 2. végén egy srác mellém jön:
- Te vagy a 24 H -ra készülõ?
Meglepõdtem Egy kecskeméti fórum ismerõs volt. Soha nem találkoztunk még személyesen. Itt olvastam SebiSanyi SMS-t, jókedvre hozott
Következõ körökre is akadt társam, 2 kört mentem egy nagyon erõs lokálpatriótával, ez az utolsó két kör volt szinte csak amit nem saját zsíron mentem. Nagyon jól esett, hogy valaki verte belém az életet. Gomba és Káva eddigre meghódíthatatlan hegyek lettek. Utolsó Káva mászáson mindent átgondoltam.... Lehet , hogy egy iszonyatos baromságot csinálok... körbe körbe... De nagyon nagy élmény volt pl az 500. km-re rásprintelni... sebesség vagy 33km / h lett akkor
Száraz tények:
Start: 00:50
Finish: 19:30
Bruttó Idõ: 18:40
Nettó Idõ: 16:50
Nettó AVS: 29,6 km/h
Táv: 500 km
Köszönöm annak aki el tudott jönni, és annak is aki csak egyszer gondolt, hogy mi a baromságot csinál ez már megint
Robi, Andris!
Köszönöm a segítséget, nélkületek nem biztos , hogy sikerült volna!!
Cél volt a Gomba körön (40 km , kb 200 m szint) 500 km -t összegyûjteni.
3 óra alvás után hajnali 1 órakor kezdtem neki az 1. körnek. Kicsit hûvös volt még, de jó tempót sikerült menni. Minden kör más volt, Holdfény, teljes sötét, hajnalhasadás, napsütés, szürkület.
Elsõ körökben még nagyon virgoncan másztam meg Gombát és a Káva - Pilis emelkedõt. 5. körre megfáradtam, ekkor toppant be Irdatlan úr, 1,5 kört teljesítettünk együtt , majd egy sörrel megkoronáztuk a közös köröket. Következõ körre helyi barátom Robi csatlakozott, fél kört teljesítettünk.
Elsõ hosszabb megállás 320 km után volt, kb 30 perc ebéd stb.. Itt még mereven, 0,2-el , 30 felett volt az átlagom.
Következett két magányos kör. 2. végén egy srác mellém jön:
- Te vagy a 24 H -ra készülõ?
Meglepõdtem Egy kecskeméti fórum ismerõs volt. Soha nem találkoztunk még személyesen. Itt olvastam SebiSanyi SMS-t, jókedvre hozott
Következõ körökre is akadt társam, 2 kört mentem egy nagyon erõs lokálpatriótával, ez az utolsó két kör volt szinte csak amit nem saját zsíron mentem. Nagyon jól esett, hogy valaki verte belém az életet. Gomba és Káva eddigre meghódíthatatlan hegyek lettek. Utolsó Káva mászáson mindent átgondoltam.... Lehet , hogy egy iszonyatos baromságot csinálok... körbe körbe... De nagyon nagy élmény volt pl az 500. km-re rásprintelni... sebesség vagy 33km / h lett akkor
Száraz tények:
Start: 00:50
Finish: 19:30
Bruttó Idõ: 18:40
Nettó Idõ: 16:50
Nettó AVS: 29,6 km/h
Táv: 500 km
Köszönöm annak aki el tudott jönni, és annak is aki csak egyszer gondolt, hogy mi a baromságot csinál ez már megint
Robi, Andris!
Köszönöm a segítséget, nélkületek nem biztos , hogy sikerült volna!!
Posted 2010. August 22. - 17:20
Nekem sajna nem sikerült összefutni vele (telszámát persze nem írtam fel ), vártam vmennyit Monoron, aztán nekiindultam a körnek, hátha hátbavág vhol. Kellemesen elfáradtam egy körtõl is (+ Maglód-Monor-Maglód), szóval brutál erõs vagy Sasi!!!
Be kell szerezzek egy számomra normális nyerget ami 50km után nem nyomja a t*k*m.
Be kell szerezzek egy számomra normális nyerget ami 50km után nem nyomja a t*k*m.
Posted 2010. August 22. - 15:53
jol van:) mond meg neki szállasi elvtárs szavai kisérjék utján.KITARTÁS!!!
MENNYIT MÉSZ ANDRIS?
de. volt már valaki a gruppettoból vele egy körre meg lehet már volt cole is.
MENNYIT MÉSZ ANDRIS?
de. volt már valaki a gruppettoból vele egy körre meg lehet már volt cole is.
Posted 2010. August 22. - 15:49
Posted 2010. August 22. - 15:24
délelött fél 10 felé beugrottam egy körre sasi mellé 2 volt tervezve de a tegnapi után erre is nehezen vettem rá magam,vezettem neki kemény 10-15 kilit:D
Posted 2010. August 21. - 22:26
gyuri ha jársz erre,akkor kössz a mai turát neked meg a többiekbek is!
a mai napot elnézve azért nem tévedtem a hosszú haju veterán megjelöléssel:)
bocs ha nagyon feltartottam a csapatot de amit lehet kihoztam magambol,hogy jol esett a mai nap az tulzás lenne:)de mindenképp épitö jellegü volt a jövöre nézve.
a mai napot elnézve azért nem tévedtem a hosszú haju veterán megjelöléssel:)
bocs ha nagyon feltartottam a csapatot de amit lehet kihoztam magambol,hogy jol esett a mai nap az tulzás lenne:)de mindenképp épitö jellegü volt a jövöre nézve.
Posted 2010. August 21. - 22:20
na megjöttem! 237 lett a vége. reggel elaludtam 3/4 8-kor tudtam csak elindulni,sajna kis szembe szelem is volt gödöllöig igy tudtam semmi esélyem ott érni a csapatot,azért megprobáltam kicsit jobban menni,lehet nem kelett volna.mondjuk ennek köszönhetöen meg,hogy megálltak egy + frissitöre rád fele befogtam öket.sajna nem igazán tudtam tartani a lépést velük ez nem az én sebbeség tartományom:) az,hogy egy emelkedön várnak rám ok de,hogy még lejtön is lemaradtam:) elég sokszor megáltunk(tudod én szeretek megállni:)) nem voltam a helyzet magaslatán igy jol esett:) de egy idö után kicsit zavaro volt mert nem tud az ember egy ritmust felvenni(legalább is én).haza felé vácon elváltunk,nem igazán esett jol,hogy egyedül maradtam tudtam már senki nem fog vezetni és belegondoltam,hogy még mennyi kili van hátra brrrr.szerencsére pár kili után felvettem a saját utazo tempom és ment minden simán,a szadai emelkedötöl féltem kicsit de lazán megvolt péceli is pedig azt utálom:) egy betonozásnál azért többet ért ez a nap:D
Posted 2010. August 21. - 19:56
Posted 2010. August 21. - 19:39
Egy körre szeritnem beszállok majd, ha nem birom a tempót majd leszakadok. Nem akarom sem a felkészülésedet zavarni, se az én erõnlét építgetésem lerombolni.
Posted 2010. August 21. - 14:48
Vasárnap: 24 órás felkészülõ megmérettetés. Útvonal: Monor - Gomba - Káva - Pilis - Nyáregyháza - Csévharaszt - Monor 41 km.
Start: Vasárnap 02:00-03:00 Finish: Hétfõ 00:00 - 02:00 Vagy ha elõbb leesek a bringáról. Lehet csatlakozni. Vagy egyénileg is teljesíteni az egész kört, esetleg csak egy részét.
Szóval már csak 12 óra pihenés. Szike! Cole! Ti is csatlakozhatnátok:)
Start: Vasárnap 02:00-03:00 Finish: Hétfõ 00:00 - 02:00 Vagy ha elõbb leesek a bringáról. Lehet csatlakozni. Vagy egyénileg is teljesíteni az egész kört, esetleg csak egy részét.
Szóval már csak 12 óra pihenés. Szike! Cole! Ti is csatlakozhatnátok:)
Posted 2010. August 21. - 10:42
Kedvesed a jó....
70 613 72 69
Én holnap ugye nem érek rá , hétfõtõl pedig nyaralás van, de Én is szemezgettem vele...
70 613 72 69
Én holnap ugye nem érek rá , hétfõtõl pedig nyaralás van, de Én is szemezgettem vele...
Posted 2010. August 21. - 00:00
nem, azt nem jelzi Rob.
vasárnaptól keddig magyar köztársaság pályabajnokság a milin. mikor megyünk skacok? kinek melyik nap a jó? persze, hacsak van kedvetek, és persze csak nézõnek természetesen... habár egyszer összeraktam a postásban egy pályakerót, de az szerintem már a múlté...
vasárnap számíthatsz rám Sasi. egyelõre az idõpont és körszám kérdéses, viszont ott a helyem ha az égiek is úgy látják. további egyeztetés céljából kérlek add meg a telefonszámod, ugyanis az elõzõ sim-kártya megsemmisült.
aloha kedveseim!
vasárnaptól keddig magyar köztársaság pályabajnokság a milin. mikor megyünk skacok? kinek melyik nap a jó? persze, hacsak van kedvetek, és persze csak nézõnek természetesen... habár egyszer összeraktam a postásban egy pályakerót, de az szerintem már a múlté...
vasárnap számíthatsz rám Sasi. egyelõre az idõpont és körszám kérdéses, viszont ott a helyem ha az égiek is úgy látják. további egyeztetés céljából kérlek add meg a telefonszámod, ugyanis az elõzõ sim-kártya megsemmisült.
aloha kedveseim!