Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Monor - Pilis - Abertirsa tengely

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
4671 hozzászólás a témában

robko66

robko66

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.317 hozzászólás

Remélem :)
Majd még teljesen átnézek minden kis apró mm2-t , hogy ne legyen gond.

Igen most is Gomba szinte legyõzhetetlen volt, persze.. Csak 12 szer mentem fel rá...

Na most elhúzok Hajdúszoboszlóra, végre szabadság:)

Jó edzést mindenkinek!!

ezek után megérdemelsz 1 napot hajdúszoboszlon de holnap már gomba kör:D

richtofit is jo de inkább born-ra gondoltam mivel több féle van több dologra kihegyezve hidegre,izomlazitásra stb bár lényegesebben drágább mint a richtofit.
a mental focus meg tényleg jol jöhet az utolso 3-4 orára és nem dopping listás cucc:),mondjuk kell fél ora mig elkezded érezni.verseny elött 1-2héttel plussz aminosav bevitel is jo lenne bcaa egy kis glutaminnal megerösitve.van itthon pár tasak fehérje azt szivessen odaadom 2 szem mf társaságában.

sasi123

sasi123

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.969 hozzászólás
Remélem :)
Majd még teljesen átnézek minden kis apró mm2-t , hogy ne legyen gond.

Igen most is Gomba szinte legyõzhetetlen volt, persze.. Csak 12 szer mentem fel rá...

Na most elhúzok Hajdúszoboszlóra, végre szabadság:)

Jó edzést mindenkinek!!

theorama

theorama

vendég

• fórumtag
  • 39 hozzászólás
Az esetleges technikai probléma meg orvosolható, viszek tartalék kerekeket, láncot, szerszámokat, minden kacatot, csak nem esik szét alattunk úgy a bringa, hogy fel kelljen adni.........

theorama

theorama

vendég

• fórumtag
  • 39 hozzászólás
Majd meglátjuk. a 30 körüli tempó nekem is tökéletes, inkább a nem kevés szint ami aggaszt, 20-30 kör után már nagyon kemény tud lenni az a másfél kilométeres hupli, ami a oélya közepén van.

sasi123

sasi123

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.969 hozzászólás
Köszi Geri!!

Duzmath Csaba is betoppant egyszer csak :)

sasi123

sasi123

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.969 hozzászólás
Gyuri,

én nem vagyok ellenére semmilyen közös haladásnak. Szerintem mindketten kb azonosan szeretnénk megállni... Illetve egyikõnk se az a megállós típus .
Illetve a rövid megállások sokat tudnak segíteni.

Azt figyeltem meg, hogy lehet menni 33-al síkon , akkor hamar elfáradok, és már meg is akarok állni.... De 29-30al meg szinte meg se érzem. És simán visszajön a hátrány , mivel nem állok meg annyit.
Utolsó vagy elsõ?
Nem érdekel, ha ilyen edzésmunkával leszek utolsó az se baj... Csak ne valami technikai gond jöjjön közbe.

Josshuatt

Josshuatt

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.231 hozzászólás
Hát Sasi, nem vagy semmi!

De gondolom ezt már úgyis tudod.

Innentõl már csak kitartást és bivalyerõt tudok kívánni a megmérettetéshez! HAJRÁ!
:) MA-VICc nélkül Olmo lábon járnék... :mybad:

theorama

theorama

vendég

• fórumtag
  • 39 hozzászólás
Sasi !

Jó lesz ez, ha a 24 óráson össze tudunk állni páran legalább a táv feléig, biztos nem leszünk utolsók.
A kaját majd nagyon le kell szervezni a lányokkal, mert aki nem eszik rendesen az meghal :)

theorama

theorama

vendég

• fórumtag
  • 39 hozzászólás

gyuri ha jársz erre,akkor kössz a mai turát neked meg a többiekbek is!
a mai napot elnézve azért nem tévedtem a hosszú haju veterán megjelöléssel:)
bocs ha nagyon feltartottam a csapatot de amit lehet kihoztam magambol,hogy jol esett a mai nap az tulzás lenne:)de mindenképp épitö jellegü volt a jövöre nézve.

Szia !

Jó kis kanyar volt, mondjuk szerencséd volt, hogy megálltunk Penc környékén egy negyed órácskát egy túrázós párnak segíteni. Eltört a váltó, gyorsan csináltam nekik egy egysebességes bringát, aztán megálltunk kezetmosni, meg inni valamit, ahol szerencsére utolérted a csapatot. (Legközelebb ilyen van csörgess meg, megvárunk( 20 2063120)
Nem tartottál fel minket, nem sokat kellett Rád várni, meg amúgy sem rohantunjk sehova:)
Az kár hogy elkavartatok Robival a Dunaparton, kihagytad a jó kis huplikat a Börzsönyben, amiért tulajdonképp mentünk :)

kissandras

kissandras

vendég

• fórumtag
  • 220 hozzászólás
trauma majd akkor lesz, mikor legközelebb felveszem az Ullrich mezemet... :D

sasi123

sasi123

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.969 hozzászólás
Nem ekkora lelki trauma ám.... Örülök neki,, hogy láthattalak.... :)

kissandras

kissandras

vendég

• fórumtag
  • 220 hozzászólás
azért ettem inkább felfelé, mert a sík szakaszokra feküdtem rá (azt mondtad arra még futja az energiáidból :)) + nem akartalak ott hagyni... :)
nem volt szándékomban nyomasztani... annyira... :D :D legközelebb majd a hátad mögött. :D :D
a síkon a kajálással csak ritmust vesztek... ezért lettek a húzódzkodások a vacsi helyeim. :)

kissandras

kissandras

vendég

• fórumtag
  • 220 hozzászólás
igen Sasi, a kaja macerás dolog. kifejezetten nagyon kényes téma kerékpározáson belül. hosszabb távokon "szeretek" mellényúlni... többször kéne megállni és magunkhoz venni vmi bõségeset változatosan. :) vagy, ha vkinek van pénze, akkor lehet venni powerbart és hasonló dolgokat.
mindig az az érzésem, hogy: "ááá, még jó vagyok, nem kell megállni... csak az átlagon rontanék... olyan szépen elkaptam a ritmust, kár lenne elrontani..." :) :D
ezekbe a csapdákba könnyû beleesni...

sasi123

sasi123

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.969 hozzászólás

90-120 percenként érdemes megállni egy boltban és venni egy-két zsemlét tele felvágottal, mert az elõbb említett félmaréknyi cuccok hamar az ember agyára mennek. :)

Hajjaj :) Köptem Én már ki , félig megrágott Gyõri édest :D:D

sasi123

sasi123

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.969 hozzászólás
Azért akkor is csúnya volt mikor Káva - Pilisen a szõlõcukrot etted :D:D

Köszi Andris!
Fórum sztárja? Na ezt inkább hagyjuk :D:D

Cole
Teljesen igazad van.. sõt.... leginkább óránként harapni kell vmit.
Szõlõcukor , Mazsola, Banán, Gyõri Jó reggelt, Ropi só miatt.

Egy kulacsban víz, másikban Magnézium pezsgõtablettás...

Amatõr versenyek:
Nem vagyok Én olyan erõs... OLYAN.. Nem tudok 50el ritmust váltani... 40 õs bolyban figurázni..
Amennyi egy ilyen versenyre a nevezés, abból két ilyen napot kihozok.. sõt.
Arra másként kellene edzeni, ami nekem annyira nem gyere be...

kissandras

kissandras

vendég

• fórumtag
  • 220 hozzászólás
Cole: a nyereg vízszintesre van állítva? másik probléma lehet, ha a nyereg középen behajlik és ezáltal az orr rész megemelkedik.
40-50 km-nél elõbb kell kajálni, mert hamár érzed, hogy éhes vagy, akkor már késõ... hiába veszel be kaját, azt már nem tudja a szervezeted idõben feldolgozni. 10 vagy 20 percenként 1 ill. 2dl víz, kaja pedig 2 órával a rajt elõtt bõségesen, utána pedig kb. fél óránként magunkhoz veszünk egy fél maréknyi szénhidrátban teli vmit. személyem a szõlõcukrot vagy a mogyoró-mazsolás diákcsemegét preferálom. 90-120 percenként érdemes megállni egy boltban és venni egy-két zsemlét tele felvágottal, mert az elõbb említett félmaréknyi cuccok hamar az ember agyára mennek. :)

kissandras

kissandras

vendég

• fórumtag
  • 220 hozzászólás
beállok a gratulálok sorába, ha még élõben nem tettem meg.
Gratulálok! :)
kevesen mondhatják el magukról, amin ma keresztül mentél. szóval igazán büszke lehetsz magadra (fõleg ilyen átlaggal), Te a fórum sztárja! :) :D

(könnyú úgy erõsnek lennem, ha elõtte a másik már 10x végigjárta ugyanazt) :)

cole81

cole81

vendég

• fórumtag
  • 133 hozzászólás
Kajákat magam miatt kérdeztem, hogy miket és milyen sûrûn érdemes. Én úgy érzem h olyan 40-50km után már tolnom kell be vmit, mert gyengülök... na meg ez a k*cs*g nyereg... :(
Sasi, amúgy te miért nem jársz amatõr versenyekre, ha már ilyen jó vagy?

sasi123

sasi123

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.969 hozzászólás
Kátyúkat álmomban is tudnám kerülgetni :D

Most mennyivel mentem azt inkább nem írnám le :D:D

Folyadék, magnézium is ment bõven, kaja is.... Ahogy szoktam... soha nem volt még gond. Talán kicsit többet kell enni. Ennyi erõt még azért nem adtam le soha.

Robi ! Köszönöm :)

24 órából maradt még 5 órám!! Ha a fent említetteket megtudom oldani, akkor .... akkor... :)
Krém, Richtofit.. jó ötlet!

robko66

robko66

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.317 hozzászólás
káva-pilis közötti az télleg gyökér emelkedö:) gyere erre gyakrabban:) megyünk majd együtt,nem 500kilit csak 1 karikát:)