limited edititon? milyen szett? mennyibe fájt? szárító??? az lakáson belüli vagy kívüli részt jelent?
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Monor - Pilis - Abertirsa tengely
Started by
sasi123
, 2008. August 03. 22:15
Posted 2010. August 25. - 14:23
Posted 2010. August 25. - 14:18
meridája volt egy limited edition,az elsö amilyen nekem is van meg az anyjáé lett,száritobol vitték el...ezért tartom én az enyémet az ágy melett,legalább van kihez bujnom:D
Posted 2010. August 25. - 14:10
Posted 2010. August 25. - 14:07
hát a kerékpárját ellopták még tavasszal...fö sulira jár,nem igazán veti fel a pénz:) én meg örülök ha munkanélküliként kifizetem neki fél évente a tandijat.
Posted 2010. August 25. - 14:01
Posted 2010. August 25. - 13:54
bármi elõfordulhat, de tudod a nõk...
nincs se sorleszedõm, se túl sok tapasztalatom... de majd idõvel mindkettõn változtatok.
nincs se sorleszedõm, se túl sok tapasztalatom... de majd idõvel mindkettõn változtatok.
Posted 2010. August 25. - 13:54
fiamnak meséltem,hogy tegnap mit mentünk.láttam a csillogást a szemében biztos jönne ö is ha tehetné
Posted 2010. August 25. - 13:45
ja persze csak lazán,nemes karcsihoz viszem ide monorra de ha tudod te is megcsinálhatod:) hát sasi jol beálitotta a váltot de télleg gáz már az a sor meg ha mék vasárnap akkor 25 helyett jobb a 26:D addig sasi is hazaér,lehet jön már ö is vasárnap te nem gyüssz?
Posted 2010. August 25. - 13:39
de ha csak 10-20 km-t tekersz, akkor csak lazán! tudod, regenerálás... 23-24 km/h épp elegendõ.
hova mész szervízelni? és akkor mégis felrakatod a sort?
ahogy olvastam a fórumon, biztos lesz veled egy erõsségû emberke.
hova mész szervízelni? és akkor mégis felrakatod a sort?
ahogy olvastam a fórumon, biztos lesz veled egy erõsségû emberke.
Posted 2010. August 25. - 13:34
most keltem fel épp és ugy járok mint a terminátor:D hát érzem a combjaim meg a vádlim is,mintha csomos vagy milyen lenne.
ma egy 10-20kilit tekerek hátha jobb lessz...ugyis megyek a szerelöhöz 4re felrakatom az uj sort meg láncot.
holnap én akkor megint elmegyek gyuriékkal ha kicsit kisebb lesz a vágta és kipiheni a lábam magát addigra akkor megprobálok végig menni velük.
pénteken lehet megyek egy valkó karikát szombat 40 kili sik vasárnap meg lehet benvezek erre a pilis turára,ugy néz ki lessz 1-2 gyengébb emberke lessz kivel mennem:)kérdés mennyire gyengék ilyen gruppettos elmélet szerint?
ma egy 10-20kilit tekerek hátha jobb lessz...ugyis megyek a szerelöhöz 4re felrakatom az uj sort meg láncot.
holnap én akkor megint elmegyek gyuriékkal ha kicsit kisebb lesz a vágta és kipiheni a lábam magát addigra akkor megprobálok végig menni velük.
pénteken lehet megyek egy valkó karikát szombat 40 kili sik vasárnap meg lehet benvezek erre a pilis turára,ugy néz ki lessz 1-2 gyengébb emberke lessz kivel mennem:)kérdés mennyire gyengék ilyen gruppettos elmélet szerint?
Posted 2010. August 25. - 13:24
holnapi elképzelés ugrott, mivel egyéb teendõk szorultak a napi programba.
ettõl függetlenül egy rövidke menetre elcsápolhatunk du..
mi a helyzet Szörfös kollega? sikerült felkelned?
ettõl függetlenül egy rövidke menetre elcsápolhatunk du..
mi a helyzet Szörfös kollega? sikerült felkelned?
Posted 2010. August 25. - 13:04
nemhiába választottam a Mávot helyetted... amióta felmarták a szélét, azóta hanyagolom. Üllõ és Vecsés között viszont még használható.
nagyon jól nyomtad Rob, meg is leptél egy párszor! Ócsai elágazástól - Üllõig vissza 63 km-t 32,5 átlaggal nem rossz.
tetszett a csipetcsapat is, lehet majd még társulok a jövõben.
nagyon jól nyomtad Rob, meg is leptél egy párszor! Ócsai elágazástól - Üllõig vissza 63 km-t 32,5 átlaggal nem rossz.
tetszett a csipetcsapat is, lehet majd még társulok a jövõben.
Posted 2010. August 24. - 20:52
durva volt ez a mai 96 kili szerencse,hogy bemelegitettünk elötte.amugy tetszett és nagyon meg voltam magamal elégedve.jobb,hogy nem a 4es-en jöttél haza andris hanem vonattal,nagyon szar az ut vagy recegö vagy kátyu(hiába volt lámpa alig vettem észre öket) meg az autosok is mennek durván.remélem holnap fel tudok kelni:D
Posted 2010. August 24. - 14:35
legyen csak fél 5, télleg ne szagassunk meg pöst felöl is fuj a szél,ma neked is viszek cigit csak ne sopánkodj:D
amugy meg nem várnak ez edzö karika nem tura.
amugy meg nem várnak ez edzö karika nem tura.
Posted 2010. August 24. - 14:30
Posted 2010. August 24. - 14:28
nem arról van szó, de odafelé nem akarom tépni magam. 24-25ös átlagra gondoltam, és az se baj, ha hamarabb odaérünk, mert inkább mi várjunk rájuk, mint õk mi ránk... - mivel õk vannak többen - gondolom én.
+ a cigid, ami ku..va kell neked...
+ a cigid, ami ku..va kell neked...
Posted 2010. August 24. - 14:12
jo akkor legyen fél 5 ha nem bizol bennem:) meg lehet elöbb odaérnek,max elszivunk egy cigit:)