Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Monor - Pilis - Abertirsa tengely

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
4671 hozzászólás a témában

sasi123

sasi123

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.969 hozzászólás
Áhh
Már itthon csápolok a munkának :)

robko66

robko66

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.317 hozzászólás
mi van sasi még mindig csápolsz?:)

cole81

cole81

vendég

• fórumtag
  • 133 hozzászólás
Végignyomtam jah, de bosszantóan sz@r vagyok. Fel kell erõsödnöm, mert ez így nagyon tuti lenne, és sokkal biztonságosabb is mintha egyedül körözgetek az országutakon.

sasi123

sasi123

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.969 hozzászólás
Elismerésem, Cole, hogy végignyomtad!!

Ez azért tényleg egy kemény köröcske, fõleg, hogy csak ketten voltatok. Erõsödni kell és meglátod, ahogy Robi is érzékelte, milyen jó egy ekkora csapatban haladni.

Jó pihenést mindenkinek, este Republic Népligetben! ! :D

cole81

cole81

vendég

• fórumtag
  • 133 hozzászólás
Jajaja, tengely-fõnök és nem hozza a kötelezõt! Azért még nem húzom ki a példaképlistáról. :) (már a Pécelre való megérkezése is tekintélytparancsoló volt) ;)

robko66

robko66

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.317 hozzászólás
semmi gond ez benne van,haltam én már meg gomba körön(42 kili):) nah vizszintbe helyezem magam,pihizzetek,megérdemlitek...na jó sasi nem igazán ez a monor tábla azért bosszantó:D

cole81

cole81

vendég

• fórumtag
  • 133 hozzászólás
Hazaértem, minden OK! Útközben az éltetet h milyen kajákat fogok enni szép sorjában. :) Jól eléheztem a végére b@sszus, semmi erõ nem maradt a lábamban, bár nem is terveztem ekkorát menni, csak aztán így alakult. Köszi Robi a támogatást, nagyon rendes vagy, de remélem nem haragszol h lemaradtál egy komolyabb edzésrõl. (fájós hátsóval is tudtad volna tartani a lépést velük, ez tuttti!)

Gödöllõig tökre élveztem, még sose mentem ekkora konvojban (konvoj végén), mondhatni tök jól ment is, de aztán az elsõ huplin leszakadtam és esélyem se volt visszazárkózni. :( Azt meg semmiképp sem akartam h rám kelljen várni, hisz többeknek ez az uccsó hosszabb edzés a nagy megmérettetés elõtt.

Kicsit égõ h lányok (most csak alusasnét láttam a csapatban, de régebbi fotókon több hölgy is volt már a gruppettoval) is jobban bírják nálam :( na de nem nyalogatom a sebeimet, edzek, aztan egyszer majd vezetek is a grupinak. :)
A próféta szóljon belõlem! :) :)

robko66

robko66

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.317 hozzászólás
áááá pumpát szartad volna le...ez monor tábla,kötelezõ lett volna elvinned:)
ja nem volt rossz.
remélem cole bejelentkezik,nem igazán jó állapotban hagytam magára...gyömröi emelkedöig még elkisértem de aztán visszafordultam haza felé,mondtam bármi van inkább álljon meg.

sasi123

sasi123

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.969 hozzászólás
Na örülök, hogy azért nektek is jól telt.

Sörözésrõl Én is lemaradtam, mivel csak Ócsáig mentem. Nekem 180 km lett.
Nem álltunk meg, csak kulacsozni egyszer.

Monor táblahajránál minden rendben volt, megindítottam a hajrát, erre kirepült a pumpám. Így nem jött össze :D

robko66

robko66

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.317 hozzászólás
Cole remélem haza értél épségben! hüvös és szél kell ettöl jobb?:) nem igazán fekszik nekem ez az idöjárás,mindegy legalább leteszteltem a kar és lábmelegitömet...jó szolgálatot tettek a melényel együtt.a hátsom nem igazán birta az elsö 40-50 kilit de aztán bemelegedett,ahogy én is:) sajnálom,hogy a sörözésröl lecsusztam megint na mindegy a tyúk pörkölt után iszok 1-2 esetleg 3-4 fröccsöt:) nem igazán ment ma ,de jól esett végre egy "hosszabb" tura,120 kili lett 25,5 átlaggal.

robko66

robko66

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.317 hozzászólás
ha megyek akkor én már szerintem elöbb,jobb bemelegiteni ilyen csapathoz:) de nagyon fáj ez a pukli...azért megprobálom.

sasi123

sasi123

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.969 hozzászólás
szerintem fél körül várhatók vagyunk már...

cole81

cole81

vendég

• fórumtag
  • 133 hozzászólás
Esõhöz én is papír vagyok, de elvileg holnapra derült, napos idõt jósolnak, remélem úgy lesz. 8.40-45 körül érkezik a Nyáregyháza-Monor járat kb?

robko66

robko66

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.317 hozzászólás
remélem reggelig eláll meg felszárad...

sasi123

sasi123

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.969 hozzászólás
Hát Robit sose fogom a fenekén támadni :D

Karcsival elmentünk Monorra sörözni 1et. A monorierdei sráccal... jól szarrá áztunk hazafele :D

Gyere cole!!

robko66

robko66

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.317 hozzászólás

Robkó sose áruld el ha fáj valamid, ellenfeleid ott fognak támadni.:)

hát néha furán néz rám sasi de csak nem szúr meg:D

robko66

robko66

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.317 hozzászólás

Neogranormon vagy bepanten gyorsan helyrehozhatja a kis kopást :)
Holnap Maglódon keresztül jöttök? Ha nem köp a légy a levesembe, akkor beállnék a konvojba és veletek tartanék Gödöllõig.

jaja maglodon keresztül,mondjuk ha továbbra is fáj a hátsom vagy esik az esõ mint most is akkor kihagyom.

Coppi Copé

Coppi Copé

vendég

• fórumtag
  • 80 hozzászólás
Robkó sose áruld el ha fáj valamid, ellenfeleid ott fognak támadni.:)

cole81

cole81

vendég

• fórumtag
  • 133 hozzászólás
Neogranormon vagy bepanten gyorsan helyrehozhatja a kis kopást :)
Holnap Maglódon keresztül jöttök? Ha nem köp a légy a levesembe, akkor beállnék a konvojba és veletek tartanék Gödöllõig.

robko66

robko66

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.317 hozzászólás
lehet azért törte ki mert nem áltunk meg cigizni:) gondolom azért észrevetted,hogy a 87 kilit letoltam egyben!!!!!!!!?:D