17-18h között érek haza, mert Újpesten dolgozok. Így h már egyre hamarabb sötétedik, elég gázos. De kijelöltem itt az Auchan környékén egy kis 4-6km-es kört, aztán majd ott fogok körözgetni, edzés gyanánt.
monortol számolva 35 kili oda felé és 35 vissza.tehát üllö végétöl tolnánk 20 kilit ocsa és bugyi felé majd vissza.lehet neked kevesebb lenne pár kilivel maglodról.
monoron találkoztam zsoltikával beszéltem vele pár percet...de lehet 2 ora volt:) bicot eladta vett 1 ujat ugyan olyat mint volt,irsai csapattal teker néha, azt mondja egyre jobban megy neki már 40km/h ora körül rohangászik.
traktor és mögötte valami bálázo féleség magas volt meg széles is. tudod ott jo az ut mertem menni mögötte,gondoltam megyek még vele a körforgalom után csak arra már szarabb az ut igy visszafordultam inkább.
82kili lett a vége felöltöztem de még igy is fáztam kicsit...sajna ilyen fagyos szent vagyok.üllöröl ahogy kiértem megelözött egy traktor 20kilin keresztül 42-45 közt facca vot:D pont andrissal beszéltük multkor,hogy lehetne csapatni ezen az aszfalton ha jönne valami gép.
cole megnéztem üllö végétöl az ocsa utáni körforgalom 20kili na meg vissza is 20 tehát 70kili körül lenne egy edzö karika.