na felhivtam zsoltikát,holnap reggel fél 9-re jön monorra innen megyünk a nagykerbe.ha jönni akarsz sasi gyere át fél 9-re.jöhetsz keroval aztán berakod ide.valahol kereszturon van ez a nker,nem tudom szike te ,hogy érsz rá ha jönni akarsz vagy cole még,ozt bezárult a kör:)feri is jöhet sasi ha otthon van.ma kb 22.00 felé még benézek
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Monor - Pilis - Abertirsa tengely
Started by
sasi123
, 2008. August 03. 22:15
Posted 2009. August 31. - 19:05
Posted 2009. August 31. - 18:59
bocsi csak most néztem be,már voltunk egy gomba körön,holnap nem tudom mikor merre mert várom még,hogy zsoltika hivjon megyünk e kedden be a nagykerbe..
Posted 2009. August 31. - 12:54
Posted 2009. August 30. - 20:33
Posted 2009. August 30. - 18:41
Posted 2009. August 28. - 16:35
Meg vagyunk ne aggódjál. Csak nincs idõm ide irkálni, mert nem tudom néha eldönteni, hogy hova menjünk strandolni vagy éppen vacsizni:D
Ma azt hiszem pulyka Cordon lesz a menü...
Egyébként ma is voltunk tekerni innét Mvárról le Gyõrig, jó kis túra volt vagy 50km:D , de Zsófi rendesen megküzdött a hõséggel, nagyon meleg volt. Viszont szép tájakon barangoltunk. És így már legalább neki is megvannak a bringás barnulás csíkjai:D:D
Vasárnap Én még csak hazafele tartok majd, du viszont már Gombázni akarok:D
Ma azt hiszem pulyka Cordon lesz a menü...
Egyébként ma is voltunk tekerni innét Mvárról le Gyõrig, jó kis túra volt vagy 50km:D , de Zsófi rendesen megküzdött a hõséggel, nagyon meleg volt. Viszont szép tájakon barangoltunk. És így már legalább neki is megvannak a bringás barnulás csíkjai:D:D
Vasárnap Én még csak hazafele tartok majd, du viszont már Gombázni akarok:D
Posted 2009. August 28. - 15:20
ugy néz ki kedden lessz ez a nagykeres dolog,idöpontot még nem tudok.
vasárnap jön ki valaki a hungaroringre erre a gt futamra?
sasi nagyon összegabalyodhatattok mert nem látok osztrák beszámolokat:)
vasárnap jön ki valaki a hungaroringre erre a gt futamra?
sasi nagyon összegabalyodhatattok mert nem látok osztrák beszámolokat:)
Posted 2009. August 26. - 17:17
nem hagyunk ki:) kivolt már a párom,ezért állogattunk meg,mondjuk nekem se volt ellenemre rég tekertem ilyen távot,120kilcsi volt a max veletek.
No de az milyen 120 volt már? Meg kell tanulnod, hogy hogyan kell beosztani az erõdet. Még pár ilyen kör és remekül fog menni.
Posted 2009. August 26. - 15:08
nem hagyunk ki:) kivolt már a párom,ezért állogattunk meg,mondjuk nekem se volt ellenemre rég tekertem ilyen távot,120kilcsi volt a max veletek.
Posted 2009. August 26. - 09:12
minden féle márka,vadi ujak
Khm, ki ne hagyjatok a dologból...
Ne dohányozz annyit. Egyáltalán minek kell annyiszor megállni, hogy egy doboz elmenjen?
Levegõt ritmusra, tekerést szintúgy.
Posted 2009. August 25. - 21:39
Posted 2009. August 25. - 19:00
Posted 2009. August 25. - 18:56
eddig akárhányszor mentem a mátrába mindig infarktus közeli állapotban voltam:D(de tényleg),ma nagyon jol ment,egy tányérom még maradt is.mondjuk biztos jo volt,hogy mátrafüredre tettem a pihenöt.asszonynak meg fejben dölt el,ugyanannyit tekert ebben az évben mint én.gondoltam ferire,helyette is cigiztem 1 doboz ment el:D
nem rossz cuccokat vett,megnéztem.
nem rossz cuccokat vett,megnéztem.
Posted 2009. August 25. - 18:30
Irgum Burgum... Oda is fel kellett volna menni:D Nem sok.. 3km és lassan is lehet menni.
Majd megnézzük milyen cuccot vett Zsolti, aztán lehet..
Majd megnézzük milyen cuccot vett Zsolti, aztán lehet..
Posted 2009. August 25. - 18:23
csucsra nem mentünk fel,szike nem volt csak multkor rámszolt esti tekerésnél,aztán most eszembe jutott:)osztrák aszfaltba tapad a gumi:)egyszer voltam,csöves montikat kaptunk de még ugy is cool volt.zsoltika volt itt elöbb,van vmi nagyker,betudna vinni minket,keros ruhák elég jo áron 1k-ba vett most felsöt.
Posted 2009. August 25. - 18:22
csucsra nem mentünk fel,szike nem volt csak multkor rámszolt esti tekerésnél,aztán most eszembe jutott:)osztrák aszfaltba tapad a gumi:)egyszer voltam,csöves montikat kaptunk de még ugy is cool volt.
Posted 2009. August 25. - 17:45
Gratulálok!
Komor egy domb mi?
És fel se mentetek Tetõig?
Volt Szike is?
Mi csak 65kmt mentünk, de tudom már miért vannak itt szélmalmok:D Szenvedtünk a sok szélben, na meg a szar magyar utakon. Aztán átértünk Ausztriába és , mint egy álom.... Kerékpáros jelölés minden. Csak 20km-t mentünk ott de nagyon tetszett. AZtán Hegyeshalomnál vissza, ami Mo. oldalon nem egy kerékpáros barát dolog. Bezzez A...ba áhh..
Komor egy domb mi?
És fel se mentetek Tetõig?
Volt Szike is?
Mi csak 65kmt mentünk, de tudom már miért vannak itt szélmalmok:D Szenvedtünk a sok szélben, na meg a szar magyar utakon. Aztán átértünk Ausztriába és , mint egy álom.... Kerékpáros jelölés minden. Csak 20km-t mentünk ott de nagyon tetszett. AZtán Hegyeshalomnál vissza, ami Mo. oldalon nem egy kerékpáros barát dolog. Bezzez A...ba áhh..
Posted 2009. August 25. - 17:37
na megjöttünk! asszony mátrafüredig huzta,meg volt elégedve evvel is,soha nem tekert még ennyit 187 kilcsivel végzett.én mátraházáig toltam 202km lett.összeségében gyötrelmes nap volt,fél 7-kor indultunk,nagyon hideg volt,a kávárol pándra átvezetö emelkedött nem lehetett látni olyan pára volt,azt hittem a mont everestre megyünk fel:)viszont nagyon szép volt.azt hittük jobb lessz de miután felszállt a pára megerösödött a szél,nagyon kivett minket.ennek ellenére odáig jol ment de hazafelé már sürün megáltunk.mátrafüred tábla után mondjuk el kezdtem kapkodni a levegöt de szike szolt:),nem kapkodod a levegöt orron be szájon ki,igy elég jol felhuztam.na pihiiiiiiiii:D
Posted 2009. August 25. - 08:49
Posted 2009. August 24. - 20:55
Áá végül nem vittem a bicajt, túl sok volt a csomag, meg nem akartam különcködni hamár családi program volt.cole sikerült végül is letekerned ahová szerettél volna?
Ma mentem egy nagytarcsai kört, 26,7km/h-s átlagot tudok egyelõre. :|
Azt tapasztalom, h 30km-t bír a lábam, 50km fölött van vmi bibi, nem tudom, hogy a szalag vagy a porc rakoncátlankodik, remélem nem lesz gond.
Ti milyen átlagokat mentek a híres gombai körön?