Jól van Robi! Õrültek vagytok
Feri most ért haza, rég láttam már ilyen állapotban, és mondta , hogy végig Te vezettél , szóval + jár az elismerés!
Vasárnap kicsit masszívabb tempó lesz.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Monor - Pilis - Abertirsa tengely
Started by
sasi123
, 2008. August 03. 22:15
Posted 2010. August 11. - 08:16
Posted 2010. August 11. - 07:15
andris ha nem haragszol meg lemondanám a csütörtöki menetet. nem sima mátrát mentünk meg nem is tudtunk pöpecül haladni,ebbe a pillantban értem haza és csütörtök reggelig nem nagyon pihenem ki magam:) de ha nagyon betervezted már akkor valahogy összekapom magam aztán betoljuk.
én nem nyiltakozok egyenlöre a vasárnapi mátrárol sasi,csontig vagyok fagyva meg van minden bajom.
én nem nyiltakozok egyenlöre a vasárnapi mátrárol sasi,csontig vagyok fagyva meg van minden bajom.
Posted 2010. August 10. - 12:47
Vasárnapra tervezek egy Mátrázást, Gödöllõ felõl.. Szike? Andirs? Robi?
11 kor startol a Kékesi verseny, utánuk szeretnék felmenni. Nem versenyezni, kb negyed 12 kor elindulni és szépen feltotyogni.
11 kor startol a Kékesi verseny, utánuk szeretnék felmenni. Nem versenyezni, kb negyed 12 kor elindulni és szépen feltotyogni.
Posted 2010. August 10. - 11:46
Posted 2010. August 10. - 11:34
el voltál tünve szépen,lementél a térképröl?
jah biztos huzos nap lessz:) kékesen az ima sem segit szerintem de megprobálom:)
jah biztos huzos nap lessz:) kékesen az ima sem segit szerintem de megprobálom:)
Posted 2010. August 10. - 11:27
Te most ne ilyeneket nézegess , hanem inkább a Meridához kezdj fohászkodni, hogy jól menjen ma
Posted 2010. August 10. - 11:25
na fent van biondonál már a 2011es pinarello meg wilier. vagy mégse... csak fp2 szép áremelkedésen ment át:D +70k kb.
Posted 2010. August 09. - 12:20
Posted 2010. August 09. - 12:20
Posted 2010. August 09. - 12:06
na most jött a telefon sasi bátyjátol feritöl,hogy holnap mátra,ugyhogy nekem kedd kilöve söt még szerda is mert esti vagyis délutáni mátrát megyünk.csak laza turázgatos menet lessz de gondolom hajnal lessz mire haza érünk és pihenni sem árt utánna:)
Posted 2010. August 09. - 11:54
andris startoljunk monorrol,aztán töllem te bent maradhatsz,azért csak haza találok:) csak szolj mikor mert elötte levö napot lazábbra veszem:)
Posted 2010. August 09. - 11:53
hát mond meg szike,hogy mikor jo és merre én alkalmazkodok:) egy laza beszélgetös sörözgetös tura,töllem lehet sturovo is vagy bármi más ha az most sok.
Posted 2010. August 09. - 11:37
Rob mikor játszuk be a pesti tortúrát?
vmint nekem úgy lenne jó, ideális, ha utána bent maradnék - szóval ha gondolod úgy is lehet, hogy bejössz autóval találkozunk, egy helyen - elmegyünk: Hármashatár - Jánoshegy - Etyekwood - Platánfasor
aztán utána te haza autóval, ha bírod erõvel - én meg egyéb...
km-ben nem tudom mennyi - pesti térképen nincs kedvem számolgatni - de mondjuk Jánoshegytõl Alcsútdoboz 35 km - no és persze oda-vissza alapon
szerintem kicsivel több, mint egy 100as fog kikerekedni az etap végére...
nos?? és igen, lassúzunk...
ha másnak is kedve támadt, akkor ne folytsa magába vágyait!
vmint nekem úgy lenne jó, ideális, ha utána bent maradnék - szóval ha gondolod úgy is lehet, hogy bejössz autóval találkozunk, egy helyen - elmegyünk: Hármashatár - Jánoshegy - Etyekwood - Platánfasor
aztán utána te haza autóval, ha bírod erõvel - én meg egyéb...
km-ben nem tudom mennyi - pesti térképen nincs kedvem számolgatni - de mondjuk Jánoshegytõl Alcsútdoboz 35 km - no és persze oda-vissza alapon
szerintem kicsivel több, mint egy 100as fog kikerekedni az etap végére...
nos?? és igen, lassúzunk...
ha másnak is kedve támadt, akkor ne folytsa magába vágyait!
Posted 2010. August 09. - 10:28
Ha hétvégén mentek akkor lehet becsatlakozok, de nem játszunk mások életével, ugye?
A kép még év elején készült a Mh-i kritérium verseny elõtt - most lebuktam?
A kép még év elején készült a Mh-i kritérium verseny elõtt - most lebuktam?
Posted 2010. August 09. - 09:53
tegnap még örültem,hogy nem is vészessen fáradtam el,erre ma fél10kor keltem és olyan vagyok mint akit összetörtek:)
Posted 2010. August 08. - 23:25
Posted 2010. August 08. - 21:27
Jóóó hát akkor menjetek el autóval Péteriig akkor már csak 160!!!!
Ennyi megállással az is kivitelezhetõ. Bár talán tartsd szem elõtt a családi békét
Ennyi megállással az is kivitelezhetõ. Bár talán tartsd szem elõtt a családi békét
Posted 2010. August 08. - 21:18
hát igy jön ki kilibe:) majd a ceglédire leszek kiváncsi az biztos huzosabb.
már igy is ugatott 1x2x:) gombánál mondom neki fáradt vagy mert lemaradt kicsit.azt mondja:nem csak a rajongok elálták az utat de ne ugassak hanem inkább tekerjek,ilyenkor tudom jobb halgatni mert már kivan:D
k100 is tervbe van véve dehát az nekem k172:)
már igy is ugatott 1x2x:) gombánál mondom neki fáradt vagy mert lemaradt kicsit.azt mondja:nem csak a rajongok elálták az utat de ne ugassak hanem inkább tekerjek,ilyenkor tudom jobb halgatni mert már kivan:D
k100 is tervbe van véve dehát az nekem k172:)
Posted 2010. August 08. - 21:13
Na ez nem teljesen tiszta egyik 118 a másik meg egy híján 118
Ennyi erõvel akkor már inkább a k100 útvonalát nyomasd Marikának mond, hogy nincsenek is arra emelkedõk. Majd szid engem
Ennyi erõvel akkor már inkább a k100 útvonalát nyomasd Marikának mond, hogy nincsenek is arra emelkedõk. Majd szid engem
Posted 2010. August 08. - 21:00
hát lehet menni 3 félét legalább is én most ennyinél tartok,az 1ik majdnem 117 a mások majdnem 118 a 3ik meg 110.
a 110 es-nél vácsztlászlo után zsámbok aztán nagykáta és haza 118 vsztlászlonál turának vagy minek és ugy zsámbok aztán megint nagykáta és haza a 118-nál meg vácsztlászlo után zsámbok ugyanugy de a 31esnél utánna nem nagykáta felé hanem tovább bp-nek,aztán tszecsönél le.még keresek 2-3 alternativát erre az utvonalra:D ja kávánál a rövidet de mindegy mert mindig ott jukadsz ki:) bár most majd legközelebb megnézem cegléd felé.
lehet még sülysápnak aztán fel urinak vagy tovább és gyömrönél le.
a 110 es-nél vácsztlászlo után zsámbok aztán nagykáta és haza 118 vsztlászlonál turának vagy minek és ugy zsámbok aztán megint nagykáta és haza a 118-nál meg vácsztlászlo után zsámbok ugyanugy de a 31esnél utánna nem nagykáta felé hanem tovább bp-nek,aztán tszecsönél le.még keresek 2-3 alternativát erre az utvonalra:D ja kávánál a rövidet de mindegy mert mindig ott jukadsz ki:) bár most majd legközelebb megnézem cegléd felé.
lehet még sülysápnak aztán fel urinak vagy tovább és gyömrönél le.