Trimmelés jaja...
Örülök, hogy sikerült megcsinálni, bár az a bowden dolog tényleg megérné... bár, ha így is mûxik.. tudom milyen amikor nincs kedve az embernek pénzt költeni
Errõl a dologról nem rég hallottam így nem tudom melyiknél hogy mûködik. Az ultegra Fkvkar is tudja ezt, viszont mivel 3 tányéros így a középsõ állapotban tud kicsit finomítani.
Az az igazi, ha 10 sebességet tud úgy adni, hogy nem ér bele sehol.... és állítani se kell.
Szép kis kör volt akkor, szép tempóval. Látszik, hogy sokat vezetett Marika na nem komoly.. bár ki tudja
Nem értem... Valkó kör és tényleg elmentetek Tszecsõig... egyébként , hogy lehet? Mikor találkoztunk Káván, akkor rövidet mentél ugye? Vagy akkor is ugyanezt? mi a különbség?
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Monor - Pilis - Abertirsa tengely
Indította
sasi123
, 2008. augusztus 03. 22:15
Írta 2010. augusztus 08. - 20:36
Írta 2010. augusztus 08. - 20:17
na megjöttünk..végül megint valko kör lett csak most elmentünk tszecsö felé 117 lett a vége 25,2es átlaggal.sokszor még én is megvagyok elégedve ilyen átlaggal de most,hogy asszony is ott volt igy meg pláne.2x megáltunk pihizni, tóalmáson ettünk szilvás gombocos fagyit nagyon jo volt.
sasi meg vagyok elégedve veled:) válto faszán müxik csak ugy rá kell trimmelni vagy mi a helyes kifejezés? a 4es sor már abszolut nem ugrál,komolyan gondolkodom,hogy ki-e cseréljem a sort meg a láncot,lehet simán birná még ezt az évet.most már a tekerést is lágyabnak éreztem de olyan feszessen,nem tom igy érthetö e?
ez a trimmelés csak shimanonál van vagy campánál is? és ha csak shinál akkor minden outi alkatrész családnál?
sasi meg vagyok elégedve veled:) válto faszán müxik csak ugy rá kell trimmelni vagy mi a helyes kifejezés? a 4es sor már abszolut nem ugrál,komolyan gondolkodom,hogy ki-e cseréljem a sort meg a láncot,lehet simán birná még ezt az évet.most már a tekerést is lágyabnak éreztem de olyan feszessen,nem tom igy érthetö e?
ez a trimmelés csak shimanonál van vagy campánál is? és ha csak shinál akkor minden outi alkatrész családnál?
Írta 2010. augusztus 08. - 14:46
Írta 2010. augusztus 08. - 14:40
Az a baj h mától péntekig ügyeletbe vagyok, így nem távolodhatok el az otthonomtól. Esetleg szombatra vagy vasárnapra ha betervezel vmi közepesebb távot 70-80km? Persze még ekkor is meg kell ígérned h nem játszol Sasisat!
Írta 2010. augusztus 08. - 14:38
Velencei tavat kerülgettem az elmúlt héten, persze volt h asszonnyal és akkor csak 22-es átlagok jöttek ki. Tegnap meg mentem egy szokásos Maglód - Monor - Maglód "idõfutamot". Odafele még élveztem is, de visszafele ugye emelkedik + pofaszelet is kaptam... ráadásul Péterinél gyönyörûen pörgetve (kb kétszer annyit forgatott mint én) hátbavert egy kis fiatal Giant Gyömrõs csávó. Gyömrõn utolértem, de ott már valszeg csak nyugisan levezetett. 27.5-es átlag jött ki, szóval ebbõl az idei formából már csak jövõre lesz hosszabb táv, de majd vhogy végig alapozom a telet.
Írta 2010. augusztus 08. - 14:34
nah nekiállok készülödni addig jöjjön már valaki ne tekerjek már megint 1dül:)
jön asszony is nem lessz nagy tempo cole.
jön asszony is nem lessz nagy tempo cole.
Írta 2010. augusztus 08. - 14:28
cole nem jössz tekerni egy kicsit?indulok maglod felé nem sokára.
gondolom ta tanulsz sasi!!!!!!!!!!!!!
gondolom ta tanulsz sasi!!!!!!!!!!!!!
Írta 2010. augusztus 08. - 13:54
Írta 2010. augusztus 08. - 13:32
Írta 2010. augusztus 08. - 08:45
hát,hogy milyen agy fogalmam sincs:)
hüvös van be is van borulva azt hiszem várok délutánig aztán valami lájtos karika lessz csak.
hüvös van be is van borulva azt hiszem várok délutánig aztán valami lájtos karika lessz csak.
Írta 2010. augusztus 07. - 20:09
Fogalmam sincs, néhány ezres talán. De ha elmondod milyen agy, talán többet tudok mondani.
Írta 2010. augusztus 07. - 19:48
hát nem tolok holnap mátrát nem érzek magamban annyit...majd reggel kitalálok valamit.
Írta 2010. augusztus 07. - 19:46
az lehet,mostanában kapott sok sarat...kónusz és csapágycsere mennyibe fáj kb? lassan már ugy uj gépet vehetnék annyit költök rá
Írta 2010. augusztus 07. - 18:31
Kónusz és csapágycsere lesz a vége... vlalszeg tele van homokkal.
Robi, nem a bringa miatt van...
Robi, nem a bringa miatt van...
Írta 2010. augusztus 07. - 16:32
Csévtõl nekünk volt hátszél vagy oldalszél legalábbis
Frankón kicentíroztam a kerekeimet végre:) rájöttem, hogy ezeket a mocsok kardküllõket, hogyan kell csinálni.. így már kicsit könnyebben ment a dolog
Karcsi is megcsinálja szerintem. És nekem elég rövid határidõre szokta megcsinálni. Mondjuk , eljátszok addig a kutyájával és már kész is
Frankón kicentíroztam a kerekeimet végre:) rájöttem, hogy ezeket a mocsok kardküllõket, hogyan kell csinálni.. így már kicsit könnyebben ment a dolog
Karcsi is megcsinálja szerintem. És nekem elég rövid határidõre szokta megcsinálni. Mondjuk , eljátszok addig a kutyájával és már kész is
Írta 2010. augusztus 07. - 16:08
vazz ha nem vetted volna észre hátszél azoknak volt akik szembe jöttek:)
jah már észrevettem de most még tekerés van nem akarom 2-3 napra otthagyni,majd novemberben teljes szerviz addig már csak kibirja.
jah már észrevettem de most még tekerés van nem akarom 2-3 napra otthagyni,majd novemberben teljes szerviz addig már csak kibirja.
Írta 2010. augusztus 07. - 14:31
Bocsánat, jól esett ott a hátszélen nyomni...
Amit még elfejtettem mondani, hogy elég recsegõsen forog a kereked. Szerintem egy csapágyház zsírozás - csapágy zsírozás ráférne. Gondolom még az se volt sokszor takarítva
Amit még elfejtettem mondani, hogy elég recsegõsen forog a kereked. Szerintem egy csapágyház zsírozás - csapágy zsírozás ráférne. Gondolom még az se volt sokszor takarítva
Írta 2010. augusztus 07. - 13:46
jobb lett de nem 100%-os meg mintha keményebb is lenne hajtani a 4es soron de lehet a szelet éreztem:)
kidöglesztettél ezen a pár kilcsin:) konkrétan nem igy akartam ma átmozgatni magam dehát nem szokta a paraszt a szántást:)
kidöglesztettél ezen a pár kilcsin:) konkrétan nem igy akartam ma átmozgatni magam dehát nem szokta a paraszt a szántást:)
Írta 2010. augusztus 07. - 11:46
Írta 2010. augusztus 07. - 11:33
gratz az uj géphez!
majd egyeztetünk,hogy neked mikor jo szike.
kerékpártol lett ennyire gáz a térded vagy más?
laza tekerés amugy nállad mit jelent?
nah elindulok lassan sasi mert lehet nem is lesz melegebb.
majd egyeztetünk,hogy neked mikor jo szike.
kerékpártol lett ennyire gáz a térded vagy más?
laza tekerés amugy nállad mit jelent?
nah elindulok lassan sasi mert lehet nem is lesz melegebb.