Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Monor - Pilis - Abertirsa tengely

- - - - -

• Please log in to reply
4671 replies to this topic

kissandras

kissandras

vendég

• fórumtag
  • 220 posts
a kormányszárat nem húztam meg eléggé (a villafelõli részt) - pedig adtam neki... - és ezért volt az a katt. bár a miértjét nem vágom. ezért is kezdtem el elõször a kormányszár másik, kormánytartó részét buzerálni - adtam neki egy kis zsírt - ez se segített, ugyanaz a kattogás... hmmm... ekkor jött a másik vég, és az lett a nyerõ. csak azt nem értem, hogy oké 10Nm, de azt hogy mérem le??? :D
hát kellett neked Renshaw-osat játszani... :D :D így jártál... :D
de azért így se volt könnyû falatom. :)

sasi123

sasi123

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,969 posts
Na akkor inkább valami csajt hozz :)

Azt hallottam Én is mikor megsprintelted akkor igen furcsán kattogott valami, rájöttél mi volt az?

Elvaxoltam a Monor táblát, esélyem se volt :) Hátsó kerekemet pedig majdnem a nyakamba raktam hátulról :)

kissandras

kissandras

vendég

• fórumtag
  • 220 posts
ja én is azon gondolkoztam, hogyha el akarod kapni a hûtsó kerekûket, akkor nagyon kell menned... :)
hazaértem és még másfél órán keresztül szerelgettem a szerelmemet, mert néha furcsa hangokat produkált.
ma megdöntöttem a legmagasabb pulzusértékemet - új rekord: 206 - wow! :D
jó volt veletek skacok! bocs, Rob amiért kicsit otthagytunk, de nem tehetek róla - a Sasi nyomta, én meg természetemtõl fogva nem szeretek lemaradni. :D
legközelebb viszem Sándort is - igazi gruppenparty lesz!!! :D

robko66

robko66

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,317 posts
nem szidtalak benneteket tudod,hogy milyen elvet vallok:)aki bir menni az menjen...amugy magas volt a tempo:)föleg,hogy én lassan is melegszek be aztán andris már elején rámozdult egy motoros csajra ugyhogy menni kelett:)
kellysklub-os barátaid azért nem tévednek:D

sasi123

sasi123

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,969 posts
Szidtál minket mi?! :)

Én meg nagyon elengedtem Marciékat, Gombán valahol megfordultak, esélyem se volt utolérni õket... egyszer csak meg már szembe jöttek :)

KellysKlub-os kedves barátaim így képzelnek el engem: Ezt kaptam ma :)

Feltöltött kép

robko66

robko66

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,317 posts
na eddig is tudtam,hogy mi a tejsavó meg azt is,hogy mi a sok tejsavó... a rengeteg tejsavot is el tudtam képzelni de,hogy milyen mikor a tejsavó keveredik a sósaval na az durva:D na andris ez már nekem nagyon a max volt,ugyhogy ha még tekerni akarsz velem ettöl kevesebbre számits:) ugy gondoltam mátra után lessz egy lájtos beszélgetös levezetés-bemelegités...na jo beszélgettem igy is csak magamban:)

kissandras

kissandras

vendég

• fórumtag
  • 220 posts
ma nem jó neki

sasi123

sasi123

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,969 posts
Andris, haverod nem jön??

sasi123

sasi123

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,969 posts
16:38, másodperc adat esetleg? :D:D

robko66

robko66

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,317 posts
ok akkor ott tali addig meg kaja és pihi:)

kissandras

kissandras

vendég

• fórumtag
  • 220 posts
met.hu/elorejelzes
általában pontos szokott lenni, éppen ezért csak max. 36órás elõrejelzést produkálnak.

kissandras

kissandras

vendég

• fórumtag
  • 220 posts
oksadoksa. 16:38kor a körforgalom elõtti építõanyagkereskedõ kapujánál.

robko66

robko66

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,317 posts
andris akkor tali valahol...mondjuk csévi ut körforgalom 16.35-40 tájékán? de lehet máshol is.

meteowiew szerint csak vasárnap estétöl ér ide az esö,most kinek higyen az ember?:) mármint idökép vagy meteowiev?

sasi123

sasi123

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,969 posts
Megpörgetjük majd kicsit a kerekeket :)
Akkor 5 körül Bmegálló.

Akkor verekedjétek le egymás közt mikor honnét indultok.

kissandras

kissandras

vendég

• fórumtag
  • 220 posts
vasárnap szabad vagyok, csak épp a zivatarok nem lesznek azon. viszont ma vevõ vagyok egy Gombára - és akkor nyomhatjuk hármasban... :D :D
egyébként Rob nem baj, hogy lemondtad a Pestit, mert voltam kedden tesztnapon és... felfelé még oké bármilyen meredek is, de lefelé... forgalomban, kanyargós, esetenként 8-10%-os... ebbõl nem kérek még1x!
vmi lankásat kell keresni, és akkor ok.

robko66

robko66

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,317 posts
akkor 5re összekapom magam valahogy,2en csak jobban telik az idö:) mondjuk a multkori hosszu után a gomba kör kurva rövidnek tünt,este már gondolkoztam,hogy voltam én tekerni ma?:)

sasi123

sasi123

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,969 posts
Feri most indult egy Kecskemétre egy haverjához.. Az is lesz egy 130-140 km.

Hétvégétõl végre szabad vagyok :) Szombaton nyelvvizsga. Mikor mész Gombát? Én is mek. Kb 5 körül.

robko66

robko66

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,317 posts
tegnap reggel aludtam 3 orát aztán este 10kor lefeküdtem reggel 7ig egyhuzamba szunya.kicsit kajoltam ténferegtem aztán 9kor megint ledöltem:)igaz már nem aludtam csak jo volt feküdni a hüs sötét szobában:)
délutánra megprobálom összekapni magam egy gomba körre,hogy ne punnyadjak be nagyon,mert még átesek a lóvacska másik oldalára:)
ja tolhatunk majd valamit 350 tájékán de nem mostanában:) akkor téged kell viszafogni az se jobb,söööt:D
ferivel mivan észhez tért már?:) volt szo egy vasárnapi arany fácán turárol is most,hogy még szabin van de azt mondta elöbb haza kell,hogy érjen:)

sasi123

sasi123

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,969 posts
Ez van ! Ilyenek az igazi kemény férfiak :)

Majd tolunk együtt egy ilyet aztán akkor nem kell visszafognod magad :)

robko66

robko66

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,317 posts
hát tényleg örültek voltunk vagyis inkább bolondok!!! mátraházárol lezuztunk kevés fékkel tök sötétbe és hidegbe,többet nem csinálok ilyet.széllel kezdtünk jászberényig hevesig párszor majdnem szoltam ferinek,hogy nem fog menni forduljunk vissza,aztán lassan összekaptam magam ás mátraházán már jol éreztem magam.gyöngyöstöl hazáig kemény fagy volt a fogaim kocogtak a hidegtöl,de gyöngyöstöl éreztem,hogy teli vagyok erövel de nagyon ez többé kevésbé hazáig kitartott.keményen vissza kelett fogni magam feri végett de a kávai emelkedön azért egy darabon pörgettem 30al felfelé:)
hát én vezettem végig de feri sokat jött a saját zsirján,este azért jobb volt tartani egy kis távot egymás közt.respekt neki,hogy beválalta meg,hogy meg is csinálta mert tényleg durván nézett ki:D emelkedök elött toltam belé a szölö cukrot sikon meg a kávét:) embert ennyi györi édest én még nem láttam megenni:D gyöngyösön ettünk szendvicset abbol is 5-öt bevágott elötte egy kis bukta meg utánna is vmi kis nasi persze:)enyivel kihuzta egész jászárokszálásig:) a térdeim kattognak és arra ébredtem,hogy begörcsölt a lábam nem is a táv hanem a hideg ami nagyon leamortizált.na folytatom a pihit:) BB.