így biza.
amikor balcsikört mentünk, déli parton a 7-esen, északin a 71-esen végig és péntek lévén sem volt olyan vészes nagy forgalom.
Ezzel is emelitek a presztizsünket...

Palmi: muta majd

így biza.
amikor balcsikört mentünk, déli parton a 7-esen, északin a 71-esen végig és péntek lévén sem volt olyan vészes nagy forgalom.
NE ÍGY! NE ÍGY!
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
RAUH-Welt
B E G R I F F
viamichelin.fr, "velo".Százhalombattáról kéne eljutnom Velencébe
Tudtok mondani olyan utvonaltervezõt ami kidobja a kerékpárutakat? azaz bringával mennék.
sos kéne
Õszinte leszek: Engem lenyûgözött. Pedig se rokona, se ismerõse nem vagyok, arra jártam, és szép volt. (Legalább nekem szép.)
Itt meg épp szomorkodott valaki. Hát így. Az a gerinc amúgy tényleg kellemes, érdemes oda kinézni.
így biza.Minket az a tábla nem zavar.
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
/me nagyon bodog, van szép bringa tulajdonban...
RAUH-Welt
B E G R I F F
Minket az a tábla nem zavar.Van az a háromfelé osztott tiltótábla, hogy lovaskocsival biciklisen menni tilos stb.Egy számjegyû fõút.Én is a parassai körforgalomig mehetek csak Bp. felé, utána tiltótábla Rétság elõtt.
A sebesség mindent megold.
Van az a háromfelé osztott tiltótábla, hogy lovaskocsival biciklisen menni tilos stb.Egy számjegyû fõút.Én is a parassai körforgalomig mehetek csak Bp. felé, utána tiltótábla Rétság elõtt.nem vészes az, mindenki az M7-esen jár már, fõleg most nyár végén nem para - szerintem.
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Tamaska! A fizu, igazad van, nem egy bankelnöké, de cserébe 15 évesen 3 évig nyaralsz! Naaa?
RAUH-Welt
B E G R I F F