Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Üzenőfal

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
37915 hozzászólás a témában

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
most ez az avatarodon szereplõ lánykának lesz?
evvel a vázzal szerintem nehezebb lesz a bicó a csajnál :P

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás
http://piacter.bikem...t=248850&cat=80

Nagyon szar lehet? Merevítés a hátsó villáknál elég-e?

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
burce, voltam, össze is saraztam a frissen mosott gúnyát....anyám szidta is a pofámat....

az a bajom nekem hogy túl elmélkedõs fajta vagyok, lehet kevesebbet kéne gondolkodnom...

naplemente az nekem olyan kis csoda mindig, siettem ki h még elcsípjem, aztán elment a kedven...pedig olyan szép itt a kis hegyen ülni a tetõn a réten és nézni ahogy szemben lebukik a bükk mögött....csak most valahogy ez sem jó...nem tom mi van velem...pedig az a fajta vagyok aki tud örülni kis dolgoknak is....elég annyi is h jó idõ van

_kz_

_kz_

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.374 hozzászólás
Nem a motorosokkal van baj, hanem a parasztokkal, legyenek bármilyen élethelyzetben is.
People should know when they are conquered.
Would you, Quintus? Would I?

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás
Új nagy félcsõ borítás. Jöhettek rájdolni. Jót dógoztunk.

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás
'Jenõ, tetszik a gyakorlatias megközelítésed a téglákkal kapcsolatban. De ki kell, hogy ábrándítsalak, azokból ház nem épül, viszont olvastam a jövõ évi versenykiírást, miszerint 60kg téglával kell lemenni. A résztvevõk száma -az idei verseny függvényében- maximált. :)

Tiszteletem a cipelõfiúknak! (Hát nektek is elmentek otthonról.)

Maggi, ha nem vártad meg a naplementét, akkor mibõl gondolod, hogy az se segít? De "ilyen" "romcsi" "dolgokat" miért csinálsz/nál, ha épp szerelmi ügyed van ügyrenden? Én ilyenkor inkább kimegyek az erdõbe és bringázok reggeltõl estig. Meg futok, vagy mittom Én. Én. De nem jöhet be mindenkinek ugyanaz, tudom.

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
szerintem azt akarja mondani, hogy az se javít a szar kedvén.

nem adja (le) = nem hozza meg a kívánt hatást

jenõ

jenõ

törzsvendég

• fórumtag
  • 303 hozzászólás
Gratuláció a hõs serpáknak és segítõiknek! Aztán meg ne halljam, hogy a télapónál kuncsorogtok beutalóért az idegseb.-re gerincsérvbõl kifolyólag!
Egy érdeklõdõ kérdés: és utána a téglával mi lesz? Valami okos házat épít a hegytetõn, vagy mi van?

kimentem a hegytetõre a sárba, mondom megnézem a naplementét....még az sem adja :(...meg se vártam

Ki érti, hogy a mondat második felében mit közöl velünk a fórumtárs?
Legalább 3 perce próbálom befogadni a mondanivalót. Különösen ez a rész okoz fejtörést: "még az sem adja ". Valaki, help!!!

Charon! Nyissad ki az ablakot, mert a postagalamb, amit küldtem, éhen pusztul lassan.
-Esni fog holnap?
-Ahogy magamat ismerem, igen. De mióta magázódunk?

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás
Azaz, asszonyt már felinstalláltam jobbegybe, éppen a bakancs levétele és a kutyának a "hopp" vezényszó kiadása volt még hátra. Gatya asszem már rajtam volt! :D
Én pont olyan iljics vagyok, mint itt balra a képen, persze ez még változhat az általad vázoltra! :D

Te viszont elég jó idõt mentél, hallod-e!

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
no, baráttya, akkor te szedelõdzködtél a mátyás ház parkolójában, egy fehér kombi astrával ellátott feketefehér huskyval, nem?
egy ezüst poloból integettünk neked kamuv"verrcsassszi" szemüveges sofõrömmel
megihattunk volna egy répásbambit,de iljicset mindig nagyobb szakállal,kopaszon jobb kézzel a fényes jövõbe mutatva képzeltem el...

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás
Felvánszorogtam én is, nekem sikerült a legtöbb idõt eltöltenem a pályán! :D Embertelen volt, de pont azért jó. :) A segítõknek meg hatalmas köszönet!

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.278 hozzászólás

Nagy riszpekt itt is Savanyú "serpa" Gábor barátomnak, aki ma 60kg téglával a hátán felmászott az Eged hegyre(többieknek ismerõs lehet a dh pálya, na azon felfele)! Szép volt töki, kössz a müzlit :) én már abban is elfáradtam, hogy kísértem felfelé :D
motorosok ellen már mondtam, csúzli csapágygolyó! ;)

vagy egy adag jó helyen elejtetett kenõszappan
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
köszönömmászépen baráttya!
maguk nélkül beszabehu lett volna!!
héten fürdés, csúzdázás, pészt készíccsé'!

Iceshark

Iceshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.036 hozzászólás
Nagy riszpekt itt is Savanyú "serpa" Gábor barátomnak, aki ma 60kg téglával a hátán felmászott az Eged hegyre(többieknek ismerõs lehet a dh pálya, na azon felfele)! Szép volt töki, kössz a müzlit :) én már abban is elfáradtam, hogy kísértem felfelé :D
motorosok ellen már mondtam, csúzli csapágygolyó! ;)

"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"

hegyi kecske ; zõdcség ; városi vadász

a bringaszállító

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
kimentem a hegytetõre a sárba, mondom megnézem a naplementét....még az sem adja :(...meg se vártam

_kz_

_kz_

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.374 hozzászólás
"A 97/24/EC direktíva tartalmaz elõírásokat a motorkerékpárok által megengedett zajkibocsátás szintjére, valamint a kipufogó rendszerre és a beépített zajcsökkentõkre vonatkozólag. A szabályozás szerint harmonizált tesztelési eljárást kell lefolytatni a kibocsátott zaj mértékét igazoló bizonyítvány kiadása elõtt. A határértékek segédmotoros kerékpároknál 66 dB és 76 dB, míg a motorkerékpároknál 75 dB és 80 dB között mozognak."

Forrás: http://www.euvonal.h...etvedelem&id=15

Egyetértek, halál az összes herélt kipufogóra!
People should know when they are conquered.
Would you, Quintus? Would I?

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
az vanolyan azizé, hogy mennyi lehet egy ilyen uccaji sportmotor zajszennyezése decibelileg, amikor mûszakiztssák a népek?
a faszom girheskezû tini buzirobogósokról már ne is essen szó... Vagy csak nekem szól be a rendõr, hogy cseréljem le a 20 éves szaromon a dobot, mer "hangos"? CSakmerhogy a farkam kivan má a birka gyerekekkel, akik itt elõttem a lámpába üveghangig huzatják a pirosban a szines szarjukat, aztán zöldnél meg alapjárat +2ford/min-nel elindulnak, mehogy nehogy eldobja a japán retkét, 80% hitelné'
már bánom, hogy elkészült az Eger-Miskolc etap a hegyek között azóta jönnek itt agy nélkül jáccani óra mulva meg megy a mentõ

-Henger-

-Henger-

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.181 hozzászólás

Legalább megismerünk személyesen is. :)

Részemrõl az öröm! Remélem, nem korai. :)

Nagy aljasodás nem lesz, egyrészt nem egyedül megyek, plusz hétfõn 5re kell dolgozóba menni. Még jó, hogy 9-tõl van munkaidõ...

Az idézõjel a higítást jelenti, kis buták! :D Boralapú szeszesital.
Légy optimista! Ha citrommal kínál meg az élet, kérj hozzá Martinit!
Race, no Rest!

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
gyere miskolcra J es akkor talalkozunk irl

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc

Szépen mutatna 19-es bringán a 168 centijével... :)

Holnap ZP-nél csapódom!!! Viszek "bort".

ajaj :D

én házi körtét hozok :D

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/