Mi cimbikkel mostanába agyaltunk, hogy nem is magamnak kell megfelelnem, hanem, annak, hogy fogom elmagyarázni a kölykömnek, hogy apa mé' nem ez-az, s apa mé' olyan amilyen.
Sztem ez a postofday. Mikor nem magadra, hanem a következõ generációra gondolsz. Egyre érettebbé válik az ember, bölcsebb lesz. Csak így tovább!
Mellesleg én is rájöttem, h nem magamnak kell tanulni. Egy F.szt! Hiszen egy sima fizuból el lehet karcolni, de ahhoz, hogy tényleg gondolhass családalapításra, ahhoz kevés. Ezért érdemes megfeszülni, mert megtérül. Tanulni, hajtni az egyre jobb állásokat, stb. Ha máskor nem, akkor, mikor elõször hallod: apa, szeretlek.... És ha nem magyarázkodsz, akkor érezheted, hogy révbe értél, tényleg van okod boldognak lenni.
A logisztikai témára: busz közvetlenül Egerig megy, max. addig viszik, ott már van kontakt. Mindez azért ilyen bonyolult, mert nem bízom abban, hogy a posta 1. épségben, 2. a feladott árut, 3. idõben leszállítja. Inkább fizetek a buszsofõrnek egy sört, az a tuti.
edit
Merre van ez a Zallé nevû pláza?
Révi hsz-ével lehet vitát robbantok ki, de inkább egyetértek,mint elutasítom. A tanári pályát 1. nem fizetik meg eléggé, 2. nem adják meg a kellõ jogi, etikai megbecsülését.