(most néztem a Keresztapát)
--Trifo
Gyermekeink képekben. Régebbi képek: ITT , pici Hanka itt és pici Ignác itt
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Január végén mentem volna snowattack-ra, de $kedvem$ sincs nagyon, meg nem csatlakozott senki akkor, haverok is lemondták. Úgyhogy részemrõl sielés project számomra elhalasztva jövõre...Kiskubai: te nem valamikor január-február táján mész sielni?
--Trifo
szlovákiában nem tudom mi a helyzet, de Erdélyben nyáron egy nap akartak 4x megölni így. az egyik az tényleg nagyon húzós volt, félig lementem már az árokba, mellettem elõzõ x5, mellette kamion... amit épp elõzött. az idióta állatja. utána volt egy lábremegés mindenkiben. rá 2km ugyanezt eljátszotta egy octavia, csak õ az utolsó pillanatban befért.
akkor gondolkodtam el, hogy valami légvédelmi refit rakok be távolságinak...
nem kell odáigNem hiszem hogy a szülõktõl látta el hogyan kell rássolni, de azt is alig hiszem hogy a wtf szócskát otthon tanulta meg...
Vezetés:
10 millió profi sofõr országa vagyunk?? ember, itt még istenes a helyzet... menj ki Romániába, az agyad eldobod, vagy menj ki Fico-isztánba(Szlovákia), ott mindenki versenyzõnek képzeli magát, a szembesávban veszik a kanyarokat, mindezt kinyomott kuplunggal.... áááá, komolyan félek az utakon ott, de beülni valaki mellé is konkrét életveszély...
Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers
fuck me, i'm famous!
Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers
szlovákiában nem tudom mi a helyzet, de Erdélyben nyáron egy nap akartak 4x megölni így. az egyik az tényleg nagyon húzós volt, félig lementem már az árokba, mellettem elõzõ x5, mellette kamion... amit épp elõzött. az idióta állatja. utána volt egy lábremegés mindenkiben. rá 2km ugyanezt eljátszotta egy octavia, csak õ az utolsó pillanatban befért.Nem hiszem hogy a szülõktõl látta el hogyan kell rássolni, de azt is alig hiszem hogy a wtf szócskát otthon tanulta meg...
Vezetés:
10 millió profi sofõr országa vagyunk?? ember, itt még istenes a helyzet... menj ki Romániába, az agyad eldobod, vagy menj ki Fico-isztánba(Szlovákia), ott mindenki versenyzõnek képzeli magát, a szembesávban veszik a kanyarokat, mindezt kinyomott kuplunggal.... áááá, komolyan félek az utakon ott, de beülni valaki mellé is konkrét életveszély...
... tray ikon nélük telepített VNC, miegymás...
--Trifo
fuck me, i'm famous!
Nem hiszem hogy a szülõktõl látta el hogyan kell rássolni, de azt is alig hiszem hogy a wtf szócskát otthon tanulta meg...Köszi az oktatást. A "rush" szó angol jelentését ismertem, csak a gamer nyelvjárásban nem tudtam elhelyezni.
Amúgy a neveléshez visszakanyarodva, a totális háború - netkábel elvesz, atyai pofon, stb - nem feltétlen vezet eredményre. Sõt, inkább nem. A példamutatás és odafigyelés inkább, viszont ez elég sok energiát kíván. Kellõ alkalmazás esetén a szülõ magából is jobb embert faraghat.
Testvérnevelés vonalon már más a helyzet, ott mehet a körbekibaszósdiPl egy enyhén zárlatos netkábel, tray ikon nélük telepített VNC, miegymás...
--Trifo
Gyermekeink képekben. Régebbi képek: ITT , pici Hanka itt és pici Ignác itt
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
RAUH-Welt
B E G R I F F