Jelentkezz be Regisztrálj
Üzenőfal
Írta 2009. december 24. - 18:18
Írta 2009. december 24. - 18:11
Dóri(21) csillapíthatatlan szexuális vágyait próbálja ilyen módon kielégíteni. Elõzõ partnere kiskubai(17) sajnos idõ elõtt elvérzett
ki lesz következõ? Vajon megtalálja az alfahímet?
Jelentkezni MOST sms-ben a 1733 számon, SMS díja 350ft+áfa
Most egy kis reklám...
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Írta 2009. december 24. - 17:59
Kiskubai és pedofil kedvese, Dóri közötti kommunikációs problémák
szakításhoz vezettek. A fiatalkorú tapasztalatlanságát felejtendõ,
Dóri az interneten ismerkedik. Többen jelentkeznek.
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
Írta 2009. december 24. - 17:36
Én olvastam volna még.. Így többiek hozzászólásával még színesebb lett. Fõleg Gabiéval.
edit:
Ez érdekes felfogás a leány részérõl. Szerintem. Olyan szolgáltatás ellen szolgálatás jellege van. Nos szerintem pont itt lehet hogy szex és nem szeretkezés.A szexxel kapcsolatban meg amikor szex után megkér, hogy menjünk vásárolni, aztán kísérjem haza, és aztán jöjjek haza, és erre aztmondom hogy bocs, de nem mert kurvasok dolgom van, akkor aztmondja: most akkor meg minek szexeltünk?
Errõl ennyit.
Írta 2009. december 24. - 17:22
most beugrom a verdaba elhuzok falni
holnap mindent olvasni akarok!
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Írta 2009. december 24. - 17:18
Jól el tudja magyarázni a dolgokat, hidd el ha Õ meséli el, neki lesz igaza.
Ha kell egy viselkedészavaros, irreális elvárásokkal teli követelõzõ csaj, aki közben folyton ócsárol amiért ezeknek nem tudsz megfelelni, hajrá, lelked rajta.
Nemtudom hogy miért nem lehet úgy elválni, hogy nem ócsároljuk a másikat minden kommunikációs csatornán. szvsz ez a gyerekes, de ezt majd megmondják a nagyok...
A szexxel kapcsolatban meg amikor szex után megkér, hogy menjünk vásárolni, aztán kísérjem haza, és aztán jöjjek haza, és erre aztmondom hogy bocs, de nem mert kurvasok dolgom van, akkor aztmondja: most akkor meg minek szexeltünk?
Errõl ennyit.
Az account tulajdonsa szólott, köszöni a figyelmet.
Írta 2009. december 24. - 17:13
jaja
belõlem pl a hót nyugodt amúgy nehezen felhúzható antiszoc bunkóból, ugyanennek a vérengzõ változatát.
én nem tudok mérges lenni rájuk, ha nagyon bepörögnek,akkor kiengedem õket a levegõre a pulihoz, az majd lefárasztja a kölköket a tereléssel:D
Dave: kabbe'
!+"!"+!+"4jó halászlevet fõztem, igaz kellett hozzá 2 üveg bor:)
Írta 2009. december 24. - 17:11
azért zárójelben megjegyezném, hogy Dóri pedofíl elég keményen, mivel kubai barátunk fiatalkoru
köszi sala, igazad van
Írta 2009. december 24. - 17:10
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Írta 2009. december 24. - 17:03
Írta 2009. december 24. - 17:01
szerteágazó kis történet:)
nekem a volt barátnõm azért szakított,mert mondtam hogy jó lenne egy-két dolgon változtatni.erre õ rávágta hogy nem tud.barátnõje tolta neki 2 napig a hülyeségét,aztán szakított.õ is szenvedett egy darabig,én is aztán e van.csináljunk már szerelmi bánatos topicot:D
nem ér annyit pár ember hülyesége. 4 óra van elköszönök. egész normális emberek vagytok
Írta 2009. december 24. - 16:59
Írta 2009. december 24. - 16:57
úgy rémlik voltszerteágazó kis történet:)
nekem a volt barátnõm azért szakított,mert mondtam hogy jó lenne egy-két dolgon változtatni.erre õ rávágta hogy nem tud.barátnõje tolta neki 2 napig a hülyeségét,aztán szakított.õ is szenvedett egy darabig,én is aztán e van.csináljunk már szerelmi bánatos topicot:D
de úgy emléx vmi személyeskedés miatt bé lett zárva. de lehet csak elsüllyedt.
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2009. december 24. - 16:55
Írta 2009. december 24. - 16:52
kiskubai írta a 2 órásat. én erre reagálva írtam, hogy nem, nem én döntöttem így. én hetek óta szenvedek, hogy beszéljük meg, oldjuk meg, segítsen, mert egyedül ezt nem lehet. nem, ezt nem itt kell megbeszélni. de csak ez a fórum amit állandóan olvas, tehát itt nem hagyhatja szó nélkül (vagyis de.). amint láthatjátok leírtam mit jelent nála az a kifejezés "hogy nem a részemrõl". Ezen kívül már mást nem akarok, vigye el a cuccait, és bántsom meg másokat. Nagyon sok tini picsa várja még õt a bokrokban
![]()
Kellemes karácsonyt nektek, és Ti is menjetek inkább fát díszíteni, minthogy ezzel foglalkoztokpuszi!
u.i.: Értem én, hogy nem tudok megfelelni, a szg meg a bringa nem dumál vissza és tény, hogy elvásáraik sincsenek
Írta 2009. december 24. - 16:51
ész: nem baj az, ha van. de van olyan ismerõsöm csaj, akinek minden harmadik mondatát nem érti az ember, olyan okos. és mindemellett szép is. meg gazdag is.
Szilárd: nálam is kiveri a biztosítékot, amikor a csaj nem képes két értelmes mondatot kinyögni, amirõl lehet beszélgetni is, és ha egy kocsmán/bulihelyen/plázán kívül máshova hívja/vinné el az ember, akkor már le vagyok szrva...tényleg nagyon szr program leülni egy kávéházban, megállni egy kicsit, vipipázni és beszélgetni....
Írta 2009. december 24. - 16:48
Kellemes karácsonyt nektek, és Ti is menjetek inkább fát díszíteni, minthogy ezzel foglalkoztok
Írta 2009. december 24. - 16:39
kezd szappanopera szag lenni
megmondtam
de hiszen mindeki tudja, h az életet nem érdemes végigélni
Expinálom a pinarámát.
Írta 2009. december 24. - 16:37
akkor kiskubai irta, hogy mittomén 2 órája van vége??
x-edik szakítás, nem az én részemrõl.."
akkor ezt kiskubai ítra, nem Dóri
viszont akkor a "nem én döntöttem így" pirossal szedettet nem értem...amit elvileg dóri írt
kezd szappanopera szag lenni

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére