Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Üzenőfal

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
37915 hozzászólás a témában

repasibalint

repasibalint

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.627 hozzászólás
na,akkor csökkentettek az árakon.van még nálunk ez a koridisco nevû csodás találmány,ahol youtube-ról nyomják a tokio hotel számokat.egyszer voltam ilyenen szerencsétlenségemre,1000 pénz asszem a beugró,ráadásul még rosszul is adtak vissza,mikor meg reklamálni akartam elhajtottak a fenébe.

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás
Sima csatos van nálunk. De amikor tömve volt, olyan életlen volt, elindultam, pofára estem. Dobtam egy 180-at, pofáraestem. Felkeltem, kicsúsztam, na mondom itt volt elég, idén nincs kori...

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.175 hozzászólás
MJani: fûzõs müanyag

csili: egyrészt valszeg igen (elõbb-utóbb), másrészt ha kérdésed van, akkor azt kellene feltenni...

--Trifo

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Akárhány éve a pesti Mûjégen béreltem egy Roces korit és az nagyon fasza volt. Utány agyorsan vettem is egy olyat, azóta azzal vagyok boldog.
--Trifo

Mûanyag csatos kori? Vagy fûzõs nem mûanyag?

A sebesség mindent megold.

csili

csili

vendég

• fórumtag
  • 10 hozzászólás
Ezt az üzenetet olvassa valaki a bikemag- tól ?

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.175 hozzászólás
Akárhány éve a pesti Mûjégen béreltem egy Roces korit és az nagyon fasza volt. Utány agyorsan vettem is egy olyat, azóta azzal vagyok boldog.

Felhívtam a pályát amúgy, és tényleg van kölcsönzés: 500HUF/óra.

Valaki csatlakozna délután? Ha igen, akkor harmincas per öthusznnyóc nullanyócharminc.

--Trifo

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Jesszusom... : O
Itt 900 Ft-ból két és fél óra a kölcsönzés (Roces) és a jéghasználat.
Igaz mikor elfogynak a jó korik utána már nem jókat adnak.

Vannak kölcsönözhetõ jó korik?

A sebesség mindent megold.

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás
Jesszusom... : O
Itt 900 Ft-ból két és fél óra a kölcsönzés (Roces) és a jéghasználat.
Igaz mikor elfogynak a jó korik utána már nem jókat adnak.

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

repasibalint

repasibalint

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.627 hozzászólás
Trifo,elvileg van kölcsönzés.900 pénz volt egy órára még tavasszal.azóta nem is voltam.nem is tervezem.

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.175 hozzászólás

Csak miért bántjátok kiskubait? pont azzal bizonyította be, hogy õ legalább normális, hogy szakított velem.

Bántotta a fene. Csak a szokásos bíztatólagos együttröhögõs hátbaveregetõs...

A magam részérõl kerülm a mónikasó féle dolgokat, de az itt kibontakozó dráma mellékszálain könnyesre röhögtem magam. Azt nem mondanám, hogy sok ilyet még, de ez így - nekem - eléggé szórakoztató volt. Az érintetteknek gondolom kevésbé.

...Karácsony alkalmából még a TV-t is sikerült otthon kiutálnom a lakásból, mert kellett a helye a karácsonyfának. Jó is ez így. Ja, és ha már TV, számolgattam egy picit: egy 13,3"-es laptop kijelzõjét bámulom mozizác címszóval, olyan 60 centirõl. Namost, ha ezt átszámolom egy TV-re, akkor kb olyan, mintha egy 44"-es képernyõtõl ülnék 2m-re, pedig az már elég tekintélyes egy méret, a 2m meg nem túl sok. Úgyhogy ismét meggyõztem magam, hogy moziélmánynek marad az a laptop az agybadugós fülessel.

És most el kellene vinni a kislányomat korcsolyázni - Miskolcon - de úgy látom, hogy a helyi jégcsarnokban nincs kölcsönzés. Valahol esetleg egy elfekvõ 28-as kori a környéken? :)

--Trifo

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
éppenséggel nem használtam soha macet.:D de közben megnéztem, mi ez, van windowsra is..de nem ilyen egyszerû a dolog...ezt meg leírom számteches topikba, hátha tud valaki segíteni.:(

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

????:D

Nem te kerestél vmi grafikus szoftvert mac-re? ebbõl és az aláírásodból következtettem arra hogy mac-es vagy, ott pedig a vezetéknélküli -windowsal való- nyomtatómegosztáshoz a Bonjour nevû programot kell használni.

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás

bonjour, ha jól tévedek?

????:D

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

akinek meg sok feles energiája van, az jöjjön át, és segítsen nyomtatószervert beállítani. szopó az egész..:D

Bonjour, ha jól tévedek?

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
akinek meg sok feles energiája van, az jöjjön át, és segítsen nyomtatószervert beállítani. szopó az egész..:D

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás
Én nem rendezek itt semmit, én élném a fórumos közösségi életemet, beszélgetnék bringákról meg mittudomén. De...
SZerk.: nem csak a te szemszögödbõl komikus.

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás
Kelánál a pont szvsz.

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
itt egyedül ti bántjátok egymást. Ha a mi szemszögünkbõl nézed,akkor hamar rájössz,hogy elég komikus ez az egész,mivel nem a megfelelõ csatornán rendezitek a gondjaitokat.

Mester14

Mester14

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.353 hozzászólás
Szerintem a moderátorok is karácsonyoznak....

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
gyerekek, gyerekek.....tessék szépen csendbe lenni

nem kell ide mán a dráma....karácsony van basszameg...a szeretet ünnepe vagy mi