Van még itt valaki, aki a gép elõtt szilveszterezik?
van...
Van még itt valaki, aki a gép elõtt szilveszterezik?
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
NE ÍGY! NE ÍGY!
Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers
Te ilyen virággalahajbangitározós izé vagy?Így kéne hogy legyen. Legyen azoké, akik nem akarnak elvenni tõle semmit. Akik szeretnék élvezni a természet szépségét. A jó levegõt.
kb akiké akik 2-3-400 éve ott laknak..mi max vendégek vagyunk. ennek megfelelõen kéne..Miért kié, ha nem a miénk?
Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers
Csak elmondta mindenki a véleményét:Dsztem meg pin@.
Nem gondoltam volna, hogy ekkora vita kerekedik belõle. Mi magánterületen közlekedtünk, vagy fõúton. Megjegyzem mindenkinél volt jogosítvány és a quadokra forgalmi engedély.
Vita?Nem gondoltam volna, hogy ekkora vita kerekedik belõle. Mi magánterületen közlekedtünk, vagy fõúton. Megjegyzem mindenkinél volt jogosítvány és a quadokra forgalmi engedély.
A sebesség mindent megold.
'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960
Azért mert nem ezért fizetsz ki tobb millió forintot.Az oké hogy erdõbe nem kéne menni meg védett területen, de ami ki van járva azon miért ne.
RAUH-Welt
B E G R I F F
A közös ellenség....
amúgy azon ritka esetek egyike mikor egyet értek Veled
A sebesség mindent megold.