Nem foglalkoztam vele, töröltem.Másold át valahova a letöltés KÖZBENI fájl, nevezd át mp3-ra és hallgass bele!
Köszi a tippet,legközelebb alkalmazom.
Nem foglalkoztam vele, töröltem.Másold át valahova a letöltés KÖZBENI fájl, nevezd át mp3-ra és hallgass bele!
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Másold át valahova a letöltés KÖZBENI fájl, nevezd át mp3-ra és hallgass bele!Csak most olvasom. 200 MB-nál tartok, de akkor lelövöm
Csak most olvasom. 200 MB-nál tartok, de akkor lelövömÉn annó mikor az Akusztik sorozat elindult próbáltam ezt - reggelre lett egy többszáz MB méretû fájlom, de a kívánatos cuccot nem tartalmazta.
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
épp 10 perce adtam el mindet egyben
14,5k amugy, mert lehuznak avlami kezelési költségre...
'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960
épp 10 perce adtam el mindet egybenIGENIGENIGEN!!!!!!!
Amennyiben 13,5k-s állójegyrõl van szó, azonnal vevõ vagyok egyre!
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
3 ember mondta vissza az állójegyét. funky. szóljatok legközelebb ne vegyek hozomra jegyet senkinek.
valaki esetleg Metallica?
Browning Ultranekem valami kutyatávoltrató kültéri rendszert ajánljatok
szomszédok nincsenek egyik irányba sem, de kárpótolva vagyunk szarral, huggyal 2 m-re tõlem az utcán végig, szellõztetés zéró.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Én annó mikor az Akusztik sorozat elindult próbáltam ezt - reggelre lett egy többszáz MB méretû fájlom, de a kívánatos cuccot nem tartalmazta.azt hittem okos vagyok... tévedés....
de a fájl neve akkor miért a dátum?
Ugye tudjátok, hogy a streamet töltötök lefelé - azért olyan lassú és gyak. a folyamatos adást "rippelitek" lefelé...
Én szóltam.
[A végtelen bölcsek suttogó, monoton hanghordozásában]:
Tudtam én.
A legmakacsabb szomszédra pedig ezt ereszd rá - bár ezt rajtam kívül eddig csak András (aka Kempelen itt a fórumon) élvezte:
Haus Arafna - Last Dream Of Jesus
igen lassan csoszog le, kb 10kb/s-val :S
majd megmondom, de már 110megánál jár, úgyhogy biztos nem olyan szar, mert ugye 1 óra a játékidõ....
nálam is csurog, csak annyit ír a mozilla, hogy ismeretlen hátralevõ idõ..
jaja, letöltésvezérlõvel húzom, de nem gyorsabb, csak biztosabb, ha megszakadna...
130 mega lesz a vége szerintem, legalábbis amiket találtam torrenten akusztikokat, az mind 130 mega körüli..
Ugye tudjátok, hogy a streamet töltötök lefelé - azért olyan lassú és gyak. a folyamatos adást "rippelitek" lefelé...150nél jár:D
Valahol a könyvjelzõim között van olyan webcím, ahol ~5.000 forint körüli áron van akusztikus riasztó. Utánanézek.nekem valami kutyatávoltrató kültéri rendszert ajánljatok
szomszédok nincsenek egyik irányba sem, de kárpótolva vagyunk szarral, huggyal 2 m-re tõlem az utcán végig, szellõztetés zéró.
[A végtelen bölcsek suttogó, monoton hanghordozásában]:"szomszédûzõ" Osasto felavatva, a feléig kellett lejátszani és egybõl kuss lett.
:D:D
ráadásul csak laptop beépített hangszórókról ment, kéne valami mélyláda. :lick:
130 mega lesz a vége szerintem, legalábbis amiket találtam torrenten akusztikokat, az mind 130 mega körüli..
nálam is csurog, csak annyit ír a mozilla, hogy ismeretlen hátralevõ idõ..